Les Horizons d'Huez

Frankrig, Alpe d´Huez

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Les Horizons d'Huez

Der er blot 150 meter til lift og pister fra de charmerende og fine lejligheder Les Horizons d’Huez.

Tæt på byens centrum

Velkommen til Alpe d’Huez og velkommen til Les Horizons d’Huez. Med en beliggenhed i den charmerende bydel L’Eclose byder disse lejligheder dig velkommen til en skiferie, hvor larm og fest er forbeholdt byens centrum, mens du kan nyde bydelens mange butikker, restauranter og skiløb i ro og mag.

150 meter til nærmeste piste og lift 

Det er jo skiløb, det handler om ski, og heldigvis løber pisterne blot få minutter fra din hoveddør. Lejlighederne ” Les Horizons d´Huez” ligger bare 150 meter fra den nærmeste pist og lift.
Bydelen L’Eclose ligger cirka 15 minutters til fods fra Alpe d’Huez centrum, men det betyder ikke, at du er langt fra restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Her findes nemlig et stort udbud af butikker, beværtninger og charmerende spisesteder, som giver din skiferie et autentisk og idyllisk præg.

Charmerende lejligheder

Skal du ikke på afterski, så rundes dagen af med et varmt karbad eller en kold øl til solnedgangen på lejlighedens balkon. Lejlighederne har desuden køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine, så slip bare din indre mesterkok løs.
Skal din skiferie være en kombination af charme, beliggenhed og gode boligforhold, så bør Les Horizons d’Huez i Alpe d’Huez danne rammerne for din kommende skirejse.
God fornøjelse!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 600 m

Afstand til skibus 300 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Nej

Slutrengøring Ja

WiFi Nej

Mad og drikke

Bar Nej

Restaurant Nej

Minimarked Nej

Faciliteter

Badekar eller bruser Ja

Håndklæder Ja

Køleskab Ja

Lejlighed Ja

Opvaskemaskine Ja

Ovn Ja

Vis mere

Reception: Ja

Rengøring: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studiolejlighed til 4 personer på ca 23kvm som består af et opholdsrum med 2 sovesofaer, en alkorve med en køjeseng, køkken med bl.a. Ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon - Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab - Håndklæder - TV 

Lejlighed 1-værelses 6 personer

  Studiolejlighed til 6 personer består af et opholdsrum med 2 sovesofaer, en alkorve med en køjeseng og en hems med 2 sovepladser, køkken med bl.a. Ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon – Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine - Ovn – Køleskab - Håndklæder - TV 

Lejlighed-2/3 værelser 4 personer

2 vær. lejlighed til 4 personer på ca 26kvm som består af et seperat værelse med dobbelseng, et opholdsrum med 1 sovesofaer, en alkorve med en loftseng, køkken med bl.a. Ovn, køleskab, opvaskemaskine, et separat bad og toilet, tv samt balkon.  
Balkon – Sengelinned - Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn – Køleskab - TV 

Studio 6 personer (g)

Sengelinned - Håndklæder

AccommodationTypes

Afstande