Frankrig

Højde, solskin og masser af kilometer Billig skiferie til Frankrig

På ski i Frankrig med sol og sne. De franske skisportsbyer er velsignet med en beliggenhed, der er højere end i de andre alpelande.

Det er verdens mest turistbesøgte land af en årsag, for ikke alene byder landet på ferier til hver en smag, så smager det også godt at være i Frankrig.

De solbeskinnede franske skiområder hører til blandt verdens absolutte elite takket være de mange pistekilometer, der er effektivt forbundne med lifter, der bare kører som smurt!

Se alle vores destinationer til en skiferie i Frankrig her.

FEM GRUNDE TIL AT TAGE PÅ SKIFERIE TIL FRANKRIG

  • Fantastiske solstatistikker
  • Meget varieret skiløb for alle niveauer
  • Liftsystemer i verdensklasse
  • Enestående natur
  • Maden og vinen!

Læs mere om skiferier til Frankrig her.

Vores mest populære ophold i Frankrig

Hvor i Frankrig vil du på ski?

Find din destination i Frankrig

Skiområdet

Byen

Sol, ski og velsmag! Billige skirejser til Frankrig

Lækker mad, sublime vine og joie de vivre kombineret med enestående natur og fremragende skiløb gør Frankrig til en favorit blandt skientusiaster verden over. Det kan vi godt forstå, og vi har masser af billige ophold til skiferien i Frankrig.

Det fede ved en skiferie til Frankrig er, at her er noget for skiløbere på hvert et niveau. Der er masser af sorte pister med pukler og tocifrede hældningsgrader, men også børneområder og pister til nybegynderen.

Desuden er de glade for off-piste i Frankrig, så her får pudderelskerne også nok at boltre sig i.

BILLIG SKIFERIE TIL FRANKRIG

Meget ufortjent har Frankrig haft ry for at være et dyrt sted, at tage på skiferie. Vi mener, at det er ufortjent, for prisen på en skiferie kan opgøres på mange måder. Der er først og fremmest prisen for en rejse til Frankrig, men leveomkostningerne er bestemt ikke uden betydning.

SKIFERIE I LEJLIGHED I FRANKRIG

Den nemmeste og billigste måde at holde skiferie på, er at bo i lejlighed. Når man bor i lejlighed på ski i Frankrig, skal man naturligvis klare sig selv i højere grad end hvis man bor på et klassisk skihotel med halv- eller fuldpension. Det er netop her, at Frankrig skiller sig ud, for indkøb i supermarkeder er billigere end hjemme nordpå. Og så er udvalget langt mere interessant.

TUR TIL FRANKRIGS SOL PÅ SKI

Du kan godt regne med at solen skinner i Alperne, når du er på skiferie i Frankrig, så der er stor sandsynlighed for at den famøse goggle-tan bliver fremvist, når du kommer hjem.

LAVE PRISER PÅ SKIFERIER TIL FRANKRIG

Det bedste skiløb i Frankrig finder man i den sydøstlige del af landet. I området umiddelbart syd og øst for Genève i nord og ned langs med de schweiziske og italienske grænser findes et utal af legendariske skisportssteder. Du finder  Les Arcs og Val Thorens, der alle, udover at være smukt beliggende, har gode og billige overnatninger til Slopetrotters gæster.

AFTERSKI PÅ SKIFERIEN TIL FRANKRIG

Après ski er en disciplin, som franskmændene excellerer i og de ved, hvordan en god gang afterski skal skæres. Efter en god og lang dag på pisterne, kan man godt blive lidt tør i halsen. Man siger, at den franske nationalsport ikke er fodbold eller cykling, men l’Apéro, også bedre kendt som aperitiffen!

Et godt glas pastis eller en kølig øl fra fad (un demi, s’il vous plait) får du ikke en franskmand til at sige nej til, hvis du på skiferien inviterer.

Den franske afterski med høj puls trives også i Alperne. Hvis du er til god underholdning med show og det hele, lige efter at dagens skiløb er forbi, så er afterski-fænomenet La Folie Douce (direkte oversat: den søde galskab) stedet, du skal besøge. Du finder dem på alle vores destinationer: Les Arcs og Val Thorens.

PS. Nogle vil nok (med en vis rette) mene, at den virkelige nationalsport i Frankrig er protesten, eftersom der ikke går en dag uden, at der er en eller anden form for demonstration i gaderne i Paris eller en af de andre større byer, men det er en helt anden snak.

HVORFOR SKIFERIE I FRANKRIG?

Der er mange elementer, der gør, at skiløbere valfarter til Frankrig sæson efter sæson. Først og fremmest er det de enorme skiområder med Les Trois Vallées ved Val Thorens, der som de største sammenhængende pistenetværk i Europa tiltrækker enhver alpinist med kløe efter sne og fart.

HVILKEN FRANSK SKI-DESTINATION SKAL DU VÆLGE?

Nu er det jo primært skisport, det handler om, og dermed er Val Thorens den oplagte destination. Når man flere gange i træk bliver kåret som verdens bedste skisportssted, er der noget om snakken.

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

Vi har også rejser til ..