Frankrig

Højde, solskin og masser af kilometer Skiferie til Frankrig 2019-20

På ski i Frankrig med sol og sne.

Der er mange elementer, der gør, at skiløbere valfarter til Frankrig sæson efter sæson. Først og fremmest er det de enorme skiområder med Portes du Soleil i Avoriaz og Les Trois Vallées med Val Thorens, der som de største sammenhængende pistenetværk i Europa tiltrækker enhver alpinist med kløe efter sne og fart.

Alene det, at Frankrig huser de højest beliggende destinationer i Europa gør, at sæsonen er lang og solen skinner fra en skyfri himmel. Alpe d’Huez er ubestridt Alpernes solplet med 300 årlige solskinstimer.

HVILKEN FRANSK SKI-DESTINATION SKAL DU VÆLGE?

Nu er det jo primært skisport, det handler om, og dermed er Val Thorens den oplagte destination. Når man flere gange i træk bliver kåret som verdens bedste skisportssted, er der noget om snakken. Solbeskinnede og snesikre Alpe d’Huez giver value for money skiløb i Frankrig, der lidt uberettiget anses som værende et dyrt land at stå på ski.

Med 650 varierede pistekilometer og alpernes stejleste pist, Muren, er Portes du Soleil i Avoriaz et oplagt rejsemål for skiløbere på alle niveauer.

Hvor i Frankrig vil du på ski?

Find din destination i Frankrig

Skiområdet

Byen

Vores 3 mest populære ophold i Frankrig