Tilbud på skiferien i 2021/22

Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Kategori
Vælg dato for ankomst

Billig skiferie tilbud Afbudsrejser ski, restpladser og last minute

Når det handler om at komme billigt på skiferie har Slopetrotter markedets absolut bedste tilbud. Når man så kombinerer dette med en afbudsrejse, så får man noget helt ekstraordinært, nemlig en skiferie som et last minute tilbud med rabat, der vil noget.

Hvis du er på udkig efter det allerbedste tilbud på en skiferie, så er denne side med restpladser og afbudsrejser stedet at holde øje med. Af årsager, der kan være lige så forskellige som snefnug, sker det, at skigæster er nødsaget til at aflyse en planlagt rejse til Alperne.

Det er naturligvis en trist oplevelse, men samtidig kan det være en gylden mulighed for dig. Her på siden samler Slopetrotter alle vores skiferier, der enten er afbudsrejser eller restpladser.

SKIFERIE RESTPLADSER MED EKSTRA RABAT

Kan du i en hurtig vending gøre dig klar til at tage på skiferie, så er der guf at finde her med de mange tilbud på skiferier, der er i overskud af den ene eller den anden årsag.

Nogle af vores allermest entusiastiske skiferiekunder fortæller, at de altid har en færdigpakket kuffert eller rygsæk klar, så de kan slå til med lynets hast kan tage på en skiferie i sidste øjeblik.

Udover at alle vores skiferier i udgangspunktet er skruet sammen til at udgøre de bedste tilbud, så vil prisen have fået et ekstra nyk nedad, for at vi kan komme af med den med så kort varsel. Derfor er skiferierne her på siden tilbud med indbygget rabat.

TILBUD PÅ EN BILLIG SKIFERIE I ITALIEN

Vi elsker Italien! De kan et eller andet med at gøre tingene bare en smule mere lækre. Deres pister er dejligt brede. Pisterne er velpræparerede og groomet til perfektion. Og så er der maden, espressoen og alt det andet, som italienerne og alle os andre elsker så højt.

Vi har altid et godt tilbud på en billig skiferie til Italien som en afbudsrejse. Du finder øverst på siden her en menu, hvor du kan filtrere efter lande og destinationer, og så eller bare vælge mellem de mange billige last minute skiferier. Som et eksempel på en sådan filtrering har vi her skiferie tilbud Italien.

AFBUDSREJSER TIL ITALIEN DER ER BILLIGE

Du finder et bredt udvalg af sidste-øjebliks-rejser til vores destinationer i Italien lige her på siden. Du kan filtrere på de skisportsbyer i Italien, der tiltaler dig mest, og så ellers finde et godt tilbud på en skiferie.

Du kan finde en billig skiferie til CanazeiSauze d’Oulx, Cervinia, SestrierePasso Tonale, Livigno, Val Gardena og Champoluc.

AFBUDSREJSER PÅ SKI ER EKSTRA BILLIGT

Der er ingen grund til at stikke hinanden blår i øjnene, for de fleste ved godt, hvordan et skirejsebureau fungerer. De skirejser, vi ikke når at få solgt ender ofte op med at vi må betale for et flysæde eller en hotelseng, der er tom.

Det er vi selvfølgelig ikke så begejstrede for, og derfor vil vi hellere sende en glad og heldig skiløber til Alperne til noget nær kostpris. Og det er her, du kommer ind i billedet. Flink og rar som du er, så hjælper du os med at hjælpe dig. Book din billige afbudsskirejse her.

TILBUD PÅ BILLIG FERIE PÅ SKI I ØSTRIG

Er det i stedet Østrig, der trækker? Det kan vi godt forstå, for her er skiløb for alle niveauer, ekstremt velfungerende og moderne liftsystemer og så er østrigerne særdeles ivrige efter at holde fast på tronen som afterskiens verdensmestre. Øverst her på siden kan du også filtrere på hele Østrig.

Du kan også søge mere specifikt efter tilbud på en billig last minute skiferie til SöldenSchladming, Zell am See, St. Anton, Bad Gastein, WagrainSaalbach-Hinterglemm, Zell am Ziller og Ischgl.

AFBUDSREJSE PÅ SKI I FRANKRIG

Frankrig er så absolut et dejligt skiland at tage til, for der er altid sne. Skisportsbyerne ligger generelt lidt højere i de franske Alper, og dermed er større sikkerhed for sne. Desuden skader det heller ikke på solstatistikkerne, når vi er så højt oppe over skydækket nede i dalen. Tricket ved at finde en billig skiferie til Frankrig er, at gå efter lejlighederne, og dem har vi masser af.

I toppen af siden er det nemt for dig at finde de bedste og skarpeste tilbud på en billig afbudsrejse til Frankrig. Du kan også her sortere blandt vores destinationer, som er Les Arcs og Val Thorens.

TILBUD PÅ EN SKIFERIE SYDPÅ

Vi holder niveauet på vores kvalitet og service ganske som på enhver anden skiferie med Slopetrotter. Det vil være det samme produkt, du får, når du køber en billig afbudsrejse.

Vores guider og personale kan og vil ikke se forskel på, hvordan du har købt din skirejse. Det handler for dem om at levere det bedste til alle! Alle skal have råd til en billig skiferie!

BILLIGE RESTPLADSER OG TILBUD PÅ SKITUR

Du er den særligt heldige kartoffel, hvis du kan slå til med kort varsel, for vi kan faktisk sende dig på ski samme dag, hvis det skulle være. Som hovedregel er det bedst at regne med ca. 12 timers varsel, men vi har set tilfælde, hvor gæster har booket et hotel i lufthavnen for at tage billigt af sted på skiferie næste morgen. Se, det er en afbudsrejse, der vil noget!

SKARPESTE TILBUD PÅ KØR SELV SKIFERIE

Har du mest lyst til selv at køre eller hoppe på bussen til Alperne, kan vi også hjælpe dig med en billig skiferie, for der er også restpladser at finde her. Hvis du filtrerer på transportform i menuen i toppen af siden, kan du vælge mellem et tilbud på en billig skiferie med egen Transport, Fly fra Kastrup, Fly fra BillundBus eller du kan tage på skiferie med tog til Østrig. Det er smart, ikke?

LAVPRIS SKIFERIE MED RABAT

Det er vist tydeligt nok, at vi gerne vil tilbyde dig en billig måde at komme på ski. Det fede er, at hvis du er hurtig, kan du være heldig at score en rabat, der gør din skiferie særdeles billig. Det gælder dog om at være vaks, for du er ikke den eneste, der gerne vil billigt og hurtigt på ski.

MAILS MED TILBUD PÅ BILLIGE SKIFERIE

Vi har en såkaldt tilbudsklub, hvor vi sender de bedste tilbud før de kommer på hjemmesiden her. Du kommer altså forrest i lift- og billetkøen ved at tilmelde dig vores last-minute liste. Tilmeld dig, og kom på skiferie på den billigst mulige måde lige her.

Du kan også oprette en tilbudsagent for at få et billigt tilbud på din skiferie lige her.

Opret en tilbudsagent

Du behøver ikke lave søgearbejdet selv. Opret en tilbudsagent og lad os gøre det for dig!

Det er valgfrit, hvor meget du vil udfylde. Jo mere detaljeret du er, desto bedre kan vi finde et match til dig.

Vi kontakter dig, når vi har en rejse, der matcher dine ønsker. 

Husk at være realistisk! Hvis du vælger 'under 4.000 kr.' kan du ikke både få fly, 4-stjernet hotel og halvpension (-;