Skiferie i Saalbach-Hinterglemm

Gæsternes vurdering 4,6 / 5 Se bedømmelser 75
Piste-km
140 km
110 km
20 km

Skibyerne Saalbach og Hinterglemm, er nogle af Østrigs klassiske skidestinationer. Byerne ligger i den hyggelige Glemmtal, hvor Alperne rejser sig højt op på begge sider og danner en halvcirkel omkring området.

Sammen med skibyen Fierberbrunn udgør Saalbach og Hinterglemm Østrigs største skiområde, SkiCircus Saalbach. Området er kendt for velpræparerede pister og traditionel østrigsk afterski, som gør enhver skiferie i Saalbach-Hinterglemm til en uforglemmelig oplevelse.

En skiferie i Saalbach-Hinterglemm byder på noget af det mest varierede skiløb, som Østrig kan byde på. De over 270 km pister er hovedårsagen til, at skirejser til Saalbach-Hinterglemm er så populære bland danskerne.

Læs mere om skirejser til Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm

Byens højde 1.003 m
Antal lifte 55
Højeste skiløb 2.096 m
Liftkapacitet 89.000 per/t
Antal km pister 270 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 7 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Saalbach-Hinterglemm


Saalbach-Hinterglemm i snesikre Østrig er destinationen for skiglade danskeres årlige skirejse. Det er ikke bare pisterne, som gør området populært når danskerne skal på skiferie, det skyldes ligeså meget omgivelserne og stemningen i området.

En skirejse til Saalbach-Hinterglemm byder på meget mere end bare alpinski i verdensklasse. Saalbach og Hinterglemm er to hyggelige byer med ca. 4,5 km imellem.

Fra midt på eftermiddagen varmes der op til dagens afterski, alt imens skiløberne vælter ned af bjerget og starter en fest, som man kun finder i Østrig. Afterski findes ganske enkelt ikke bedre noget andet sted i alpelandet, hvilket alene er grund nok til at kigge på skirejser til Saalbach-Hinterglemm.

Der er utallige muligheder for både unge og gamle på Saalbachs over 40 barer og diskoteker, men ét sted skal prøves under skiferien i Saalbach – Hinterhag Alm, som er blevet kåret til et af Europas bedste afterski-steder.

Skirområdet SkiCircus Saalbach


Skiområdet, SkiCircus Saalbach, er stort og varieret, så både begyndere og øvede vil blive udfordret når de holder skiferie i Saalbach-Hinterglemm.

De velpræparerede pister i området er godt forbundet og med mere end 270 kilometers pister fordelt i en halvcirkel rundt i dalen er det Østrigs største sammenhængende skiområde. Skiområdet opbygning gør det muligt at gennemløbe hele området, uden at man skal bruge skibus eller anden transport nede i dalen.

Pisterne løber gennem sneklædte bjerge, ned ad solrige bjergsider og gennem skovenes skygger. Tager I på skirejse til Saalbach-Hinterglemm kan I forvente masser af blå og røde pister, både til begyndere og let øvede skiløbere samt gode muligheder for offpiste skiløb til de lidt mere øvede skiløbere.

I Saalbach og Hinterglemm arbejder SkiCircus Saalbach hele tiden på at forbedre skiområdet, og der er de seneste år blevet investeret store summer i liftsystemet. Overalt i området er næsten alle de gamle lifter efterhånden blevet udskiftet, så Saalbach-Hinterglemm fremstår bedre end nogensinde før.

Er du til langrend, så har du også mulighed for at skifte skistøvlerne ud med langrendsstøvler og begive dig ud på de velpræparerede løjper i dalen. Saalbach og Hinterglemm byder på godt og vel 12 km gode langrendsløjper, bl.a. en ”højdeløjpe” oppe i selve skiområdet, som er fyldt med hyggelige restauranter. Der er derfor rig mulighed for altid at finde et sted til Apfelstrudel og Jägertee.

Find inspiration til skiferie i Østrig.

Aktiviteter i Saalbach-Hinterglemm


Saalbachs charmerende gågade er fyldt med et væld af butikker, gode restauranter og et livligt natteliv. I løbet af vinteren er byen desuden vært for diverse happenings. Ønsker I noget specielt, eller vil I gerne vide, hvad der sker lige præcis i den periode I skal afsted på skiferie, så kontakt os – Vi hjælper jer gerne!

Udover skiløb, byder skirejser til Saalbach-Hinterglemm også på andre aktiviteter, så som snescooter, bueskydning og kanekørsel.
Bestil jeres skiferie i Saalbach-Hinterglemm på telefon.: 70 225 285 vores ferierådgivere sidder klar til at hjælpe.

Østrigs Turistbureau

Hos vores partner Østrigs Turistbureau kan du læse mere om Østrig og finde information om Østrig som rejseland.

Se mere på austria.info

Brugernes bedømmelse75

4,5 / 5
Bedøm Saalbach - Hinterglemm som rejsemål
04.09.2017 - Arne Lange

30.08.2017 - Jacob Sand Nicolaisen

Klasse område, heldigvis var der rimelig med sne da vi var det, samt noget flot flot vejr.

30.08.2017 - christoffer pedersen

Skiområdet er rigtig fint, en smule spredt men mulighed for nogle gode lange ture. Afterski´en i Saalbach er helt kanon, vi var selv en flok unge knejter afsted og vi kedet os ihvertfald ikke om aftenen.

27.08.2017 - Sune Nissen

Fantastisk destination. Stedet har det hele. Kommer helt sikkert igen, fordi mad & drikke, sne og vejr er som det skal være.

24.08.2017 - Jan Kongebro

24.08.2017 - Benny grauslund Hansen

Super skisportssted. Pister for enhver Smag. Gode barer,og spisesteder.

23.08.2017 - Birthe Nielsen

Saalbach har en hyggelig bymidte uden trafik, med bedste afterski på Hinterhag. Skøn stemning i byen - fine løjper og godt ski område .

23.08.2017 - Tove Bjerre

Fedt skiområde.. Supernice ..

23.08.2017 - Hanne Skov christiansen

Fantastisk skiområde,det får genvalg igen igen

23.08.2017 - Sara Guerra

Skøn by, gode guider og fedt skiområde

23.08.2017 - Birthe Nielsen

Saalbach har en hyggelig bymidte uden trafik, med bedste afterski på Hinterhag. Skøn stemning i byen - fine løjper og godt ski område .

22.08.2017 - Katrine Würtz

Kæmpe skiområde. Var der første gang nytår 16/17, og til trods for begrænsede mængder sne, er området det bedste jeg har oplevet i Østrig i forhold til "kunstig" sne. Kan kun forestille mig hvor fedt et område det er når der kan køres offpiste og alle pister hænger sammen. Desuden er byen virkelig hyggelig.

22.08.2017 - Dorte Berg

Vi har med vores voksne børn og svigerbørn været i Saalbach 3 vintre.
Området egner sig perfekt både til øvede skiløbere og til dem som kun lige er begyndt at udfordre skiløb. Det er dejligt at der er lidt by og flere steder at gå ud og spise og hygge om aftenen. Afterski er godt repræsenteret både oppe og i byen.
Kan varmt anbefales 👍⛄️

22.08.2017 - Tim jørgensen

Super fed by, pister for alle, både gode og nybegyndere, samt det fedeste after ski og natteliv.

22.08.2017 - Martin Børgesen

Området og byen er meget spændende. der er noget for alles behov.
vi deltog I en super piste visning som gav et godt overblik over div skiområder :-)

22.08.2017 - anders Østergaard

Super fed område, godt rejseselvskab...

22.08.2017 - Claus Gildberg

Saalbach er bare en klassiker, skiområdet er ikke overfyldt, og der er god plads til at køre hyggeski og bare køre fra den ene hyggelig restaurant til den anden. Du kan også få fart på brædderne hvis det er behovet. Vi var to generationer afsted og der er skiløb for en hver smag.
Super skiløb, og nok noget af det bedste afterski.

22.08.2017 - Michelle Rosendal

Lækkert område med masser af muligheder for alle. Området er stort så man kan sagtens få en uge til at gå, uden at kører på de samme pister hele tide. Der er også masser af muligheder for mad i de mange hyggelige restauranter.

05.09.2016 - Nanna Møller Pedersen

Saalbach er en rigtig hyggelig by med god stemning. Det eneste minus er at set ligger lidt lavt så der er jord på de laveste pister hist og her, og så er udsigten bare ikke lige så vild som i de franske alper :)

31.08.2016 - Steen Valler

Skiområdet er stort og er efter sammenkoblingen med området ved Fieberbrunn blevet mere varieret. Er med en enkelt undtagelse helt sammenhængende. Kan især anbefales til let øvede og øvede. Bliver man sulten eller tørstig på turen er udvalget enormt.
Saalbach er en lille by, men når man står i centrum føles den slet ikke så lille. Her er masser af liv og restauranter i alle kategorier.
Saalbach kan absolut anbefales.

31.08.2016 - Mie Petersen

Har været i Saalbach omkring 12 gange og gerne flere gange om året, et super sted at tage hen med sine vener, familie der er både hyggen og masser af fantastisk skiløb.
Planlægger allerede nu et par ture i 2016/2017 :)

30.08.2016 - Søren Haahr

Første gang i Saalbach ikke sidste. Bakker til alle formål og så hænger det godt sammen. Mange hyggelig steder lige til en varm kakao eller fadøl :-)

30.08.2016 - Dianna Alexandersen

Skøn, hyggelig og fantastisk by. Byen er lille og overskuelig og uanset hvilket afterski-niveau man lander på, kan man altid finde hjem. Det er trygt og rart at færdes i byen og der er en særlig "familiær/kærlig" stemning med unik afterski-aktivitet. Alle er glade og smilende i Saalbach - gæster som ansatte. Skiterrænet kan rumme alle niveauer og tilbyder topmoderne lifter, der fungerer optimalt m. og u. varme i sæderne. Lange liftkøer skal man lede længe efter. Vi er ikke færdige med Saalbach.

30.08.2016 - Bent Jørgensen

Godt stort og varieret skiområde med noget for alle niveauer - måske begyndere undtaget. Super hyggelig by med mange gode muligheder for både spisning og afterski. Ligeledes mange hyggelige spisesteder i terrænet.

29.08.2016 - Flemming Olsen

Saalbach er et godt skiområde som hænger godt sammen med Hintergleem

28.08.2016 - Nanna Pedersen

24.08.2016 - Anders H

Har været i Saalbach 3 gange nu - og er igang med at planlægge tur nr. 4 til vinter.
En super destination, med et super skiområde. Gode bakker til både øvede og begyndere, og der er masser af super lækre "Alms" på pisterne og gøre hold på. Byen er super hyggelig, med masser af restauranter og bare.
Afterski´en i Saalbach er i absolut særklasse med "HinterHag Alm" som den helt store stjerne!

24.08.2016 - Bjarne Møller Jensen

Har været her 3 gange, super godt område og en hyggelig by med masser af spisesteder og hyggelige barer.

23.08.2016 - Jytte Jeppesen

Dejligt skiområde der er til nybegyndere og øvede
byen er super hyggelig
gode afterskiisteder
mange fine spisemuligheder
vi kan anbefale Saalbach :)

23.08.2016 - Per Andersen

Ikke sjovt for 1. Gangsløbere... Alt for mange mennesker på en alt for 'kort' danskerbakke... Meget bakket by, ellers rigtigt dejlige skiture for lettere øvede og opad...

22.08.2016 - Preben Mortensen

Fantastisk godt skiområde med masser af gode pister. Saalbach er en meget hyggelig by med masser af gode spisesteder. Vi har været der 2 gange og kommer igen.

22.08.2016 - Randi Balling

Et fantastisk skiområde med både nemme og svære pister. Framragende afterski. Det er ikke sidste gang jeg er i Saalbach.

22.08.2016 - Jan Torben Larsen

.Saalbach er efter min mening blandt Østrigs bedste skiområder.
Her er alle former for piste fra de nemme til de stejle og udfordrende.
Der er også gode off-piste muligheder.
Området kan varmt anbefales.

22.08.2016 - Kathrine Kjær Jensen

Super skiområde! Rigtig mange pister i forskellige sværhedsgrader - helt perfekt. Hyggelige spisesteder på pisterne og god afterski på Hinterhach! Det eneste minus er, at de var rigtig dårlige til at få præpareret pisterne, så de tit var helt fulde af sne om morgenen = pukkelpist i løbet af et par timer.

21.08.2016 - Louise M. Nikolajsen

Har været i Saalbach 3 gange og 4. tur er bestilt?Mega hyggelig by - fedt skiområde, som hænger MEGET fint sammen. Altid god stemning og knaldgodt afterski?
Et lille minus er at der er flere "stå-kabine-lifter" nogle er meget lange og det er aldrig fedt at stå længe i sine skistøvler (måske med lidt tømmermænd)
Men hey, Saalbach er dejligt og glæder mig til uge 4, 2017?

19.08.2016 - mikkel jensen

Har været flere andre steder på ski, men Saalbach er bare toppen. Mange pister, de er klargjort om morgenen, og bliver løbende fikset ved større problemer i løbet af dagen.
Liftene er nyere, det hænger godt sammen, der bliver udvidet hvert år.
En masse hyggeligere hytter man kan tage et lille hvil i, få noget godt at drikke, og nogle steder også få noget ganske udmærket mad.

18.08.2016 - Jakob Grønne

Saalbach som destination er helt i top.
Jeg har været der af flere omgange, kæreste tur samt herretur begge rejsetyper kan varmt anbefales .
Pisterne er ok dog kunne man godt ønske sig lidt flere af de røde / sorte men området er stort og lifter mm. er super.
Byen er rigtig hyggelig med gode spisesteder og skal der festes er dette ikke svært at finde en fest / afterskii.
Saalbach kan anbefales - og helt sikker kommer vi igen. Næstegang med børn forventer Jeg

17.08.2016 - ian friis

Fremragede skiområde. saalbach er et sikkert hit, for alle,- fra middel-øvede, alle muligheder for pragtfuld
skiløb. masser af god mad+ fest hvis man er til det. lifter+personale er 1.klasse..
rejs gerne med slopetrtter, altid professionelle, og servicen er bare,iorden. forretninger + udvalg afski
-udlejning, er der flere,af. alt ialt.....1.klasses skiområde her er det hele..

17.08.2016 - Jan Hansen

Saalbach er en super destination. Har både været der i uge 8 på familietur og uge 4 på herretur.
Gode piste og dejlige beværtninger i terrænet til både mad & afterskii.
Byen byder på gode spisesteder og det er ikke svært at finde en fest hvis man skal videre efter afterskii.
Saalbach kan anbefales - og vi kommer igen ?

17.08.2016 - Allan Jørgensen

Fed destination med gode pister for enhver smag og hyggelige spisesteder i terrænet.

16.08.2016 - Jacob Brøllund

Super destination. Dejligt område for langt de fleste.

16.08.2016 - Henriette Svenstrup

Hyggeligt område, men manglen på sorte pister gjorde at de brede og lidt stejle blå pister blev forvandlet til pukkelpiste:-((

16.08.2016 - Jesper Hansen

Har altid godt kunne lide at komme i Saalbach da det er et meget fint område hvor der er investeret rigtigt meget de sidste år og med den nye udviddelse af området er det bare blevet helt vildt godt. Eneste manko er måske at det ligger lidt lavt og kan blive lidt blødt at køre i - men området er fantastisk og sammenhængende. Det har noget for enhver smag mht sværhedsgrad, og med et lift anlæg og kunstsneanlæg i særklasse.

16.08.2016 - jimmy strandberg

Hyggeligt og godt skiområde,

16.08.2016 - Torben Jensen

En super destination, har nu besøgt dette vidunderlige sted adskillig gange, og drømmer bare om at vende tilbage gang efter gang sammen med mine sønner. Byen oser af charme, pisterne byder velkommen, og når dagen går på hæld er det tid til lidt afterskiing på et eller flere af de mange barer og senere en god middag på et af de mange dejlige spisesteder

29.08.2015 - Rune Brauner Godiksen

Virkelig fantastisk område, gode pister og muligheder for at komme rundt. Der er et niveau for alle.

Afterski har den helt rigtige østrigske stemning, så når pisterne lukker, er der stadig masser af komme efter.

26.08.2015 - Marianne Schneidereit

Fine pister, for enhver, masser af dejlige steder og stoppe for varm cacao...nemt at kommer rundt - ingen kø og super service...alt i alt et rigtig godt skiområde og byen er rigtig hyggelig

26.08.2015 - Nick Brix

Vi var en gruppe på 7 drenge der havde vidt forskelligt niveau og som var afsted første uge i marts 2015.
For os passede stedet helt perfekt. For begynderne var der gode forhold på skiskolen. Derudover er området så tilpas stort at der altid var nye løjper der skulle udforskes, og masser af offpist.
Hvis man ønsker det, kan der være fuld fart på den østrigske afterski, og der mangler ingenting. Derudover kan man sagtens finde sjove alternativer, hvis det ikke er det som man ønsker.

Helt klart et besøg værd!

26.08.2015 - Michael Hørslev Hansen

Var der 2 gange i 2014, bestemt et sted jeg kommer tilbage til...

26.08.2015 - Brian Willemoes Jørgensen

Saalbach er i topklassen over skiområder i Østrig. Jeg har allerede booket igen næste sæson :-)

26.08.2015 - Hans Christian Claudius Mogensen

Eminent skisports-sted. Bedre sammenhængende område findes ikke og med udvidelse (2015-2016) mod Fieberbrunn bliver det blot endnu bedre..
Et sikkert valg, hvis turen går mod Østrig :)

26.08.2015 - sven-jørn Hast

Saalbach er en hyggelig by, hvor der er den helt rigtige østrigske stemning og "gemytlichkeit"
Skiområdet er stort og tilfredsstiller de fleste, og helt sikkert danskerne!
Var for mange år siden i Hinterglemm, som jo er sammenhængende og også her havde vi en super
skiferie!

20.08.2015 - Birthe Petersen

Dejligt sted, med mange muligheder. Nytår 2014/15, god oplevelse og kan anbefales..

18.08.2015 - henrik

Ikke det højeste sted men super område og afterski

18.08.2015 - Dorte Berg

Et dejligt område for både begyndere og øvede. Gode pis ter - super service ved lifterne

18.08.2015 - Jacob Bjørn Eriksen

Saalbach super hyggelig by - godt skiområde - venlige mennesker og gode steder at spise både i bjergene samt i byen

18.08.2015 - Carsten Dinesen

Super område, var der i uge 7, og der var stort set ikke kø. Der er pister for alle, og det er super, at man kan køre på længere ture, og komme rundt.

18.08.2015 - Jeppe Ulrik Jepsen

Saalbach er et fantastisk sted. Hvis man er til afterskiing i verdensklasse, godt varieret skiterræn og ingen liftkøer (selv i højsæsonen), så er Saalbach helt klart en destination, der er værd at have med i overvejelserne. Eneste minus kan være, at skiterrænet ligger lavt, hvorfor der til tider kan være +grader selv på "toppen", og derfor sne af ringere kvalitet. Men ved "rigtigt" vinter, plejer snemængden ikke at være et problem.
En perfekt afterskiing starter kl.14.00-15.00 på Herzl Bar, ved Panorama Alm. Herefter skal Hinterhag rammes ca kl.17.00, der er festen på sit højeste(der er altid mere gang i den på første sal, end i stuen).
Alt i alt, topkarakter til Saalbach!

18.08.2015 - Camilla V K

Et stort skiområde med mange muligheder som jeg bestemt vil besøge igen og anbefale andre.

18.08.2015 - Simon Holm

18.08.2015 - Kristian Winter Asmussen

Super sted. Var der i uge 3 i 2014 og uge 6 i 2015. Rigtig godt skiområde, med udfordringer til alle.
Rigelig med steder til afterski og spisning, samt fine indkøbsmuligheder.

18.08.2015 - Dorte Henriksen

Super skiområde - både for den erfarne og nybegynderen. Hyggelig by :-)

18.08.2015 - Mikael Conley

Dejlig varieret terræn, med lidt af hvert. Vi følte dog man ofte skulle gå mellem lifter når man var på rundtur. Specielt i Saalbach by hænger liftsystemet slet ikke sammen. Masser af god afterski hvis man er til det!

25.08.2012 - Björn

Saalbach er ikke det bedste, fineste eller fornemmeste skiområde i Østrig. Man bør være opmærksom på skiområdets højdemeter. MEN, det der er så unikt ved Saalbach er den helhed der tilbydes. Området er simpelthen i verdensklasse grundet alle detaljerne og den høje kvalitet. Der er underholdning til alle. Både på og udenfor pisterne!

23.08.2012 - Carina

Et helt perfekt skiområde med noget for enhver skiløber, begynder som øvet. Selve byen er enorm hyggelig og stemningen i området er i top. Et sted vi helt sikkert vender tilbage.

23.12.2011 - jan

Saalbach er et dejligt område, med rigtig fine pister. Et rigtig dansker familie område. Byen er hyggelig, med gode spisesteder. Livligt afterski. Min eneste kritik er at pisterne godt kan blive lidt for ensartede og velpræpererede i længden, til mig, med 35års og 120 skiugers erfaring.

12.12.2011 - Anders Lindner

Har lige været afsted og har været mange steder de sidste 25 år.
Dette er STEDET , hvor det hele sker.
Kommer igen næste år

25.08.2011 - Thomas Arentsen

Jeg var af sted med mine to børn og synes bestemt at området er godt for familier. Byen er fantastisk hyggelig og man kan godt være der som familie, selvom man kan mærke der er knald på afterski også. Liftsystemet er rigtig fint med god sammenhæng og nogle flotte ture. GLAD for at det er så sammenhængende og at man ikke skal med Bussystem. Pisterne er gode og velpræparerede. Eneste ting er, at det hele skulle hæves 500 m, så sneen var mere "sikker". Var der uge 9.... Mange gode og sjove tilbud. Var selv ude at køre med Pisten Bully med eefterfølgende mad og kælketur. Middag på Hotel Peters er bestemt og så en hyggelig oplevelse.

01.09.2010 - Sanne Schrøder

Har været i de fleste større skiområder i Frankrig samt Østrig(Wagrain og St.Anton) og prøvede for første gang Saalbach i år.Skiområdet er som forventet ikke så stort og varieret som Frankrig, MEN stemningen er helt fantastisk. En ægte Tyroler stemning med "Lederhosen" og det vildeste afterski, jeg har oplevet nogen steder.Funparken overraskede ved at være ret stor og udfordrende.Nyere, effektive lifter, flere med varme i sæderne. Selve byen er lille og overskuelig med hyggelige spisesteder og barer. Stedet kan varmt anbefales og jeg tror, man sjældent kun kommer 1 gang...er i hvert fald selv blevet afhængig allerede.

21.08.2010 - Vibeke Andersen

Saalbach er et af det bedste afterski sted jeg kender. Pisterne er, ikke alle steder, voldsomt udfordrende, men terrænet hænger godt sammen. Kan varmt anbefales,.. nej SKAL prøves. Det eneste minus er, at man ikke er helt sikker på snemængderne (nu om stunder).

06.12.2009 - Sandra Jepsen

Helt igennem fantastisk sted..! kanon stemning.. Skal afsted igen næste år!

23.10.2009 - Pernille Jepsen

SAALBACH ER FANTASTISK...Har været der ca. 20 gange nu...og kommer der bestemt igen...

25.08.2009 - Martin Pedersen

Helt kanon - Mere behøves der ikke at blive sagt:-)

21.08.2009 - Lotte Svenningsen

Saalbach er bare fantastisk... Så nemt kan det siges

18.08.2009 - Janni Jørgensen

Fy for den det var en hård uge..:-)
Kanon ski område og verdensklasse afterski...

Brugerbedømmelse af Saalbach

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!