Skiferie med bus

Få 8 dage på ski i Alperne Praktisk information om skirejser med bus

Det behøver ikke at være ubekvemt at rejse med bus til Alperne. Når du tager på skiferie med os, foregår busturen i moderne busser med bekvemmelige sæder, ordentlig benplads og strømstik.

Når skiferien begynder, kan du læne dig tilbage, slappe af og tage en lur på vejen. Så sørger vi for, at du kommer godt, udhvilet og trygt hele vejen til destinationen.

AFGANG OG ANKOMST

Rejser du med bus på skiferie, ankommer du typisk på destinationen lørdag morgen og tager af sted igen lørdag eftermiddag ugen efter. Det betyder, at du har mulighed for op til hele otte dages skiløb på skiferien.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

MAD OG DRIKKE

Det er muligt at købe drikkevarer undervejs på busturen. Derudover gøres der stop på vejen til Alperne, hvor det er muligt at købe lidt aftensmad (ikke ved en grænsehandel). Det er naturligvis også tilladt at nyde din medbragte madpakke i bussen.

På busturen hjem efter skiferien gøres kun stop for at købe morgenmad søndag morgen, så vi anbefaler at spise inden eller at medbringe en madpakke til turen.

BAGAGE

Du må medbringe ét stykke bagage (max 25 kg), ét stykke håndbagage samt ét par ski og støvler eller ét snowboard i bussen. Skitasker pakkes separat i en skiboks og må derfor ikke fyldes med eksempelvis ski tøj.

PRAKTISK INFORMATION

I enkelte tilfælde benytter vi en lokalbus i Alperne (almindelig turistbus), som vil sørge for transporten det sidste stykke til/fra rejsemålet i Alperne.

OBS: Vær opmærksom på at transferbusserne stopper på specifikke holdepladser forskellige steder i byen og der derfor kan være lidt gang til din indkvartering.

TAG BUSSEN TIL

OPSAMLINGSSTEDER

Vores busser stopper flere steder på både Sjælland, Fyn og i Jylland, så du kan vælge det nærmeste opsamlingssted for dig. Du kan se tidspunkter for opsamling og hjemkomst nederst på denne side. Du kan vælge at starte turen til Alperne fra et af disse opsamlingssteder:

Sjælland
Kastrup Lufthavn, Sjælør St., Ølby, Ringsted, Slagelse

Fyn
Nyborg, Odense.

Jylland
Aalborg, Randers, Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Kolding (Hylkedal), Aabenraa, Padborg.

Vil du med bussen til Alperne?