Pakkeliste til din skiferie

Husk det hele til din skitur Pakkeliste til skirejsen

1-2-3 så skal du til Alperne, og vi ved alle, at det kan være svært at få pakket i god tid. Men det er, for at sige det på godt jysk, træls at stå i Alperne med kun ét par skisokker eller mangle en hjelm. Derfor har vi lavet en pakkeliste til dig, så du får det hele med!

Pakkelisten her på siden indeholder alt det, vi som skiløbere selv ville tage med på skiferie - men det er naturligvis op til dig, om du vil have det hele med, eller der er noget, du ikke får brug for.

Mest af alt er den lavet, for at sikre, at du ikke glemmer noget af det vigtigste til din skiferie. En skiferie skal helst være dejlig og bekvem hele vejen, og ikke starte med kaos, fordi handskerne ligger derhjemme på køkkenbordet i Danmark.

FRA SKILØBERE TIL SKILØBERE

Gennem utallige rejser til Alperne for at tage på ski har vi efterhånden opbygget en del erfaring med, hvordan man sikre sig en god skirejse. Det hele tager sin begyndelse i pakkefasen, og vi har efterhånden lært hvad det er vigtigt at tage med på skiferien.

TJEKLISTE OG INSPIRATION TIL PAKNING AF BAGAGE

Du skal naturligvis pakke så det passer lige til din skiferie, og derfor er denne liste ikke fuldstændig, komplet og endegyldig den eneste sandhed. Tag listen her som inspiration og en tjekliste til at du ikke glemmer de vigtige ting til din tur på ski.

Alt afhængig om du rejser med hele familien eller om du er dig selv, kan det variere hvad du bør have med. Det samme gælder hvis du kører selv, tager bussen eller om du flyver.

TIPS OG TRICKS TIL HVORDAN DU SKAL PAKKE TIL SKIFERIEN

Et smart trick til at huske det hele på skirejsen er at man printer listen på papir.

Et andet godt trick er, selv at tilføje ting, der har betydning for dig. Du kan også efter hjemkosten notere de ting, det viste sig, at du ikke havde brug for eller ting, du havde medbragt for meget af. Og så ellers gemme pakkelisten til din næste skiferie. Efterhånden har du din egen perfekte og personligt tilpassede pakkeliste.

GODT RÅD TIL NÅR DU PAKKER TIL FLYREJSER

Et særligt godt og generelt råd til når du rejser med fly, er at du inde i selve din kuffert lægger en seddel med dit navn og kontaktoplysninger såsom e-mailadresse og telefonnummer. Hvis uheldet er ude i bagagehåndteringen, og din kuffert ender i Kuala Lumpur og dit bagage-tag uden på kufferten er revet af, så er det meget svært at spore din kuffert.

Afdelingerne for Bagage Claims i hele verden har som en sidste udvej muligheden for at åbne din kuffert i forsøget på at finde den rette ejer, og i det tilfælde er en lille seddel til enorm hjælp, hvis du gerne vil have nogle vigtige og uerstattelige effekter retur.

PAKKELISTEN TIL SKIREJSEN

Klik på linket herunder og få fingrene i vores Slopetrotter pakkeliste - du kommer ikke til at fortryde det. Husk, hvis du skal med fly, så skal du tjekke bagagereglerne hos det enkelte luftfartsselskab her.

HENT PAKKELISTEN HER