Guideservice

Mød Slopetrotters guider

Vores guidestab er kompetente og erfarne mennesker, som er deres ansvar bevidst, og som har en naturlig og professionel tilgang til opgaven. De udgør en bred vifte af personligheder, som alle udstråler livsglæde og et stort engagement. Samtidig er det mennesker, som i deres arbejde hele tiden stræber mod at kunne bringe servicen på jeres skiferie helt i top - hvor den hører hjemme. Endelig er det mennesker, som elsker bjergene, og som i Slopetrotters ånd lever for vores ideal om, at forandring fryder.

Personlig guideservice

Slopetrotter Skitours har en passion for skiløb og Alperne. Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at opleve, hvad Alperne har at byde på, og vi vil gerne give dig den bedst mulige skioplevelse. Derfor indgår personlig guideservice i alle vores skirejser. Det betyder, at der under hele din skiferie er en guide i området, som giver dig personlig service og viser dig det bedste, Alperne har at byde på.

Alle guider har været gennem en lang udvælgelsesproces for at sikre, at vi har de bedste og mest kompetente personer til jobbet, så vi kan garantere dig personlig service på højeste niveau. Vores guider er professionelle og stræber efter at kunne give dig god service. Vil du vide mere om, hvad der kræves af vores guider, så se de ofte stillede spørgsmål og svar.

Den personlige guideservice indebærer velkomst og modtagelse ved ankomst i lufthavnen eller på destinationen, informationsformidling, uddeling af liftkort, 24/7 service ved nødsituationer, good-to-know fakta samt forskellige aktiviteter og arrangementer. Sidst men ikke mindst deler guiderne ud af deres viden og gode tips til området.

Vores guider er ligesom resten af os hos Slopetrotter Skitours; mennesker, der elsker skiløb og Alperne!

Vil du lære vores guider på de forskellige destinationer bedre at kende, så kan du møde vores guider her. Personlig guideservice er meget mere en bare en service. Det er en personlig oplevelse, som vi tilbyder alle vores gæster.

Aktiviteter med guiderne

At være med til de fælles aktiviteter med guiderne er en god måde at lære området at kende, prøve noget nyt og møde nye mennesker. Vores aktiviteter med guiderne er gode arrangementer, som kan give din skiferie det lille ekstra. Her er nogle eksempler på, hvilke aktiviteter guiderne arrangerer:

Fælles skiløb

Fælles skiløb eller pistevisning som det også kaldes er et af de mest populære arrangementer, hvor guiderne viser deres favoritpister. Der er mange fordele ved fælles skiløb, for eksempel behøver du ikke selv at tænke på, hvor du skal hen, eller hvornår det er tid til at vende hjemad - du kan bare følge efter guiden. Ved at tage med på en fælles tur i skiområdet lærer du hurtigere og lettere pisterne og området at kende, hvilket kommer til at gøre skiløbet sjovere resten af ugen.

Picnic i sneen

Picnic i sneen er ofte en favorit blandt ugens aktiviteter. Her bydes på lokale retter, som guiderne ofte selv står for. Det er et supersjovt arrangement med masser af god mad, musik og hyggeligt selskab. Det er en god måde at møde nye mennesker og hygge sig med guiderne og de andre gæster.

Pub crawl

Pub crawl er altid sjovt og festligt. I løbet af en aften viser guiderne de bedste barer på destinationen, så det er en perfekt måde at lære byens natteliv at kende. Sammen med guiderne følges I fra bar til bar, og ofte indebærer aftenen også nogle sjove lege og aktiviteter.

Kælkeaften

Kælkeaften er et rigtig hyggeligt arrangement, hvor der dog også kan være fart over feltet. Vil du være med til et hyggeligt arrangement, der passer hele familiene Så tag med på kælkeaften, som nemt kan blive skiferiens hyggeligste aften. Her sidder I omkring pejsen, mens guiderne fortæller historier, eller I suser ned ad bakken på kælk.

Middagsarrangement

Middagsarrangementer findes i flere forskellige former på de forskellige destinationer. Uanset om den står på vinsmagning, eller du tager med på Rib Night, så er du garanteret en sjov aften med god mad og drikke. Det er en sjov måde at møde guiderne på, og der er mulighed for at snakke med guiderne og stille dem spørgsmål, samtidig med at du nyder en skøn, kulinarisk oplevelse.

Spørg vores guider på destinationen, hvilke arrangementer der bliver arrangeret, der hvor du er på skiferie. 

Adventure aktiviteter

Du kan også booke forskellige adventure-arrangementer hos guiderne, hvis du vil afprøve noget, der får adrenalinen til at pumpe. Se hvilke adventure-arrangementer, der er at vælge imellem, og bliv inspireret!

Mød dine guider på Facebook

Med personlig guideservice kan du opleve det bedste af Alperne. Vores guider er i Alperne hele sæsonen og kender derfor deres destination ud og ind. Det betyder også, at hvis du vil opleve noget særligt, så spørg guiderne! De kan helt sikkert komme med forslag, der kan gøre din skiferie endnu bedre. Har du allerede nu spørgsmål til guiderne, så kan du skrive til dem på deres egne facebooksider, som hedder Slopetrotter - [destination], f.eks. Slopetrotter - Livigno.

Følg med i livet i Alperne

Du kan også se vores destinationer og møde vores guider på Instagram. Her kan du både se inspirerende skibilleder og møde guiderne på de forskellige destinationer. Følg os på Instagram og få et indblik i livet i Alperne.

 

Find din skiferie

Vi har guider og aktiviteter på alle vores destinationer.

Find et godt tilbud på skiferien og book i dag.