Skiferie med fly til Italien og Østrig

Den letteste og hurtigste vej til Alperne er med fly. Nyd skiferien, og glæd dig over at komme hurtigt frem og slippe for at tænke på madpakker, GPS-problemer og underholdning til børnene.

Direkte fly - hurtigt og nemt til Alperne

Gennem hele skisæsonen tilbyder vi skirejser med direkte fly til flere lufthavne i Alperne fra både Kastrup, Billund og Aalborg. Alle vores skirejser er med direkte fly og inkl. transfer til din destination i Italien, Østrig eller Frankrig - så du kan komme så nemt og hurtigt til din favoritdestination som muligt.

Se tilbud på skiferier med fly fra Kastrup, Aalborg eller Billund

Til Italien eller Østrig med fly

Går skiferien til Italien, kan du flyve til enten Torino, Milano eller Verona lufthavn afhængig af din destination. I Østrig har vi direkte fly til både Innsbruck og Salzburg. De fleste flyrejser har afgang og hjemkomst lørdag. Vi har dog også faste afgange på onsdage fra Kastrup til udvalgte destinationer i Italien og Østrig. Derfor kan vi også tilbyde kortture med fly til dig, der vil en halv uge på skiferie.

Billigere end du tror

Det behøver ikke at være dyrt at flyve på skiferie. Vælger du at køre til Alperne selv, så husk, at der oveni prisen kommer udgifter til benzin, bro/færge, motorvejsafgifter, afskrivning på bilen, snacks til turen osv. Derfor bliver det ikke nødvendigvis meget billigere end at vælge skiferie med fly. Derudover har vi forhandlet gode aftaler med de forskellige flyselskaber for at kunne tilbyde dig attraktive priser på pakkerejser med fly til Alperne.

Praktisk information om flyrejsen

Herunder kan du finde praktisk information om din flyrejse. Nedenunder finder du afrejsetider samt specifik information om flyselskab, indtjekning, bagage, måltider på flyet med mere på din flyrejse. Har du flere spørgsmål til flyrejsen, kan du tjekke vores FAQ-side.

Din flybillet

Dit rejsebevis og dit pas er dine rejsedokumenter og gælder som din flybillet på både ud- og hjemrejsen.

Indtjekning

Indtjekning foregår sædvanligvis via en indtjekningsskranke i lufthavnen. Hvis det er muligt at tjekke ind via en selvbetjeningsautomat, står der angivet et referencenummer på sidste side af rejsebeviset under "særlige bemærkninger". Indtjekningen åbner to timer inden afgang og lukker en time inden flyets afgang. Vi anbefaler, at du kommer i god tid inden.

Håndbagage

Ved alle flyrejser til Alperne gælder EU’s regler for sikkerhedskontrol ved flyrejser. Reglerne indebærer bl.a. at du kun må medbringe mindre mængder væsker i håndbagagen. Indtjekket bagage påvirkes ikke af disse begrænsninger. Skistøvler godkendes som håndbagage på alle flyvninger, så længe de ikke sammen med den indtjekkede bagage overstiger den totale bagagevægt (indtjekket bagage + håndbagage).

Bagage

Hvor meget bagage, du må tage med, afhænger af, hvilket flyselskab du skal rejse med. Du kan se, hvor meget indtjekket bagage samt håndbagage, du må tage med, under de respektive flyruter nederst på denne side eller på dit rejsebevis.

Skitransport

Skitransport er ikke inkluderet i rejsens pris og skal derfor tilkøbes, hvis du vil medbringe dit eget skiudstyr. Skifragt koster 399 kr. og inkluderer et par ski samt stave i egen skitaske og et par skistøvler i egen støvletaske. Vi anbefaler at bestille skitransport hjemmefra ved bestilling af rejsen, da der er et begrænset antal skipakker på hvert fly.

Transfer til destinationen

Transfer til og fra rejsemålet er inkluderet i samtlige pakkerejser. Vores guider tager imod dig i lufthavnen og sørger for, at du finder den rigtige transferbus. I visse tilfælde kan der forekomme ventetid i lufthavnen, da nogle transferbusser kører med gæster fra flere forskellige fly. Transfertiden fra lufthavnen til destinationen er mellem 1-4 timer afhængig af, hvilken destination du skal til.

Alle transferbusser er selvfølgelig sikkerhedsgodkendte, men vær opmærksom på, at der ikke er sikkerhedsseler ved hvert sæde, og at ikke alle busser har babystole. Det er heller ikke en garanti at bussens toilet er åbent. Hvis ikke, vil der blive holdt et passende antal toiletstop på ruten.