Rejsebetingelser

Tilmelding

Tilmelding og køb af rejse kan foregå via telefon, brev, fax eller onlinebestilling til Slopetrotter Skitours kontor. Bestillingen er bindende for begge parter ved betaling af 1. rate. Ved bestilling fremsendes eller mailes bekræftelse i form af et rejsebevis.

For at undgå misforståelser beder vi om at rejsebeviset gennemlæses og alle informationer, såsom afrejsedato, afrejse sted, indkvartering, pris m.m., gennemgås så snart det er modtaget. Alle fejl skal omgående oplyses. Bemærk at det kun er skriftlige aftaler der er gældende.

Prisen

Rejseprisen indeholder alle i programmet skriftligt aftalte ydelser jf. rejsebeviset. Der tages forbehold for tastefejl.

Betaling

Betaling til Slopetrotter kan som udgangspunkt kun ske ved onlinebetaling. Se betalingsbetingelserne på betaling.slopetrotter.dk. Betalingen er sket, når kunden har gennemført betalingen på hjemmesiden og modtaget en kvittering herpå. Ved kontant betaling tillægges et gebyr på kr. 350,- pr. betaling.

Ved bestilling af rejse skal der betales 1. rate samt eventuelt afbestillingsforsikring. 1. rate er på kr. 1500,- og afbestillingsforsikringen udgør kr. 295,-. 1. rate samt afbestillingsforsikring skal være Slopetrotter i hænde senest 3 dage efter bestillingsdagen. Restbeløbet skal - uopfordret - være Slopetrotter i hænde senest 42 dage før afrejse.

Bestilles rejsen med mindre en 42 dage til afrejse, skal hele rejsens pris være Slopetrotter i hænde 3 dage efter bestilling, rejsen skal altid være betalt inden afrejsedagen. Bestilles rejsen mindre end 10 dage før afrejse skal den betales samme dag.

Prisændringer

Slopetrotter forbeholder sig ret til at forhøje eller nedsætte priserne, såfremt der sker væsentlige ændringer i brændstofpriser, skatter, afgifter eller valutakurser. Prisen kan højst stige med 20% af rejseprisen. Hvis prisen stiger, bliver dette meddelt senest 20 dage før afrejse.

Forsikring

Slopetrotter tilbyder afbestillingsforsikring. Denne skal bestilles ved tilmelding og betales sammen med 1. rate.

Slopetrotter tilbyder rejseforsikring igennem Europæiske. Denne kan bestilles op til 7 dage før afrejse. Hvis en rejseforsikring bestilles gennem Slopetrotter er bookingnummeret på rejsebeviset det gældende referencenummer.

Ændringer

Ved ændring tidligere end 28 dage før afrejse opkræves et administrationsgebyr på kr. 100. Ændringer senere end 28 dage før afrejse betragtes som af- og nybestilling.

Slopetrotter Skitours gør opmærksom på, at ændringer af en allerede indgået aftale, kan medføre prisstigning for aftalens deltager.

Rabat

Børnerabatten er betinget af, at barnet er i følge med 2 fuldt betalende og overnatter på samme værelse som disse.

Transport

Bus

Ved rejse med bus er det ikke muligt at lave sædereservation. Vi vil forsøge at opfylde eventuelle ønsker. Rejser I flere sammen vil vi forsøge at placere jer sammen.

Der er mulighed for at få følgende bagage i bussens bagagerum: en taske/kuffert, et par ski og en støvletaske pr. person. Øvrig bagage betragtes som håndbagage. Slopetrotter bærer på ingen måde ansvar for bagage, der eventuelt bortkommer.

Tiderne i køreplanen er vejledende og der tages forbehold for trafikale problemer og eventuelle ændringer, som vil blive meddelt kunden senest 48 timer før afrejsen.

Fly

Ved rejse med fly er det ikke muligt at lave sædereservation. Vi vil dog forsøge at opfylde eventuelle ønsker. Rejser I flere sammen vil vi forsøge at placere jer sammen.

Der er mulighed for at få 15 kg bagage +5 kg håndbagage med flyet.

Ski kan medbringes mod et gebyr. Husk at reservere plads til skiene ved bestilling af rejsen. Køb af skitransport inkluderer 1 par ski og 1 par støvler. På nogle flyvninger er der begrænset plads til ski, det er derfor en god idé at booke skitransport samtidig med bestilling af rejsen.

Tiderne er vejledende og der tages forbehold for eventuelle ændringer, som vil blive meddelt kunden senest 48 timer før afrejsen.

Kunden er selv ansvarlig for at tjekke sig selv og bagagen ind på ud- og hjemrejsen.

Aflysning af rejsen

I tilfælde af at en rejse ikke opnår følgende minimum antal rejsende, har Slopetrotter Skitours ret til at aflyse rejsen med 20 dages varsel inden afrejse:

30 rejsende på en busrejse

80 rejsende på en flyrejse

Rejser uden transport

Ved rejse uden transport bærer Slopetrotter på ingen måde ansvaret for transporten. Slopetrotter hjælper gerne med kørselsvejledning.

Indkvartering

Ved såvel lejlighed som på hotel er indkvarteringen til rådighed på ankomst dagen fra ca. kl. 16.30. Ved halvpension er den første spisning om aftenen på ankomstdagen. Ved kvartpension er den første spisning om morgenen dagen efter ankomst. Ved halvpension og kvartpension er den sidste spisning om morgenen på dagen for afrejse.

På afrejsedagen skal indkvartering forlades om formiddagen. Nøjagtigt tidpunkt vil blive oplyst på destinationen dagen før afrejse.

Ønsker omkring specifikt værelse eller placering på hotellet skal noteres på rejsebeviset. Dette kan gøres ved at kontakte vores ferierådgivere på +45 70 225 285 eller slopetrotter@slopetrotter.dk
Vær opmærksom på, at specielle ønsker til værelse og placering kun er på forespørgsel og ikke noget vi kan garantere.

Vær desuden opmærksom på, at hotellerne af og til har flere bygninger tilkyttet end det fremgår af billederne på hjemmesiden og at de forskellige typer af værelser kan se forskellige ud - også indenfor samme værelseskategori. Det er ligeledes ikke alle værelsestyper/kategorier samt lejligheder der er billeder af på hjemmesiden.
For uddybende spørgsmål kontakt da venligst vores ferierådgivere.

Ved ophold i lejlighed, vil der blive opkrævet et lejlighedsdepositum før afrejse. Dette vil blive fremsendt via almindelige kortopkrævning en uge før afrejse og skal indbetales senest 3 dage før afrejse.

Kategorisering

Når du skal på skiferie, er det vigtigt, at du vælger en kategorisering, der passer til dine forventninger til indkvarteringen. Vores kategoriseringer af hoteller, morgenmadspensioner og lejligheder går fra 1-5 stjerner, hvor 5 er det højeste. Vi giver også halve point, når en indkvartering ligger sig mellem to kategorier.

Det skal pointeres, at kategoriseringen er Slopetrotter Skitours’ egen kategorisering og kan være forskellig fra destination til destination. Det betyder, at vi sammenligner standarden indenfor samme skiområde, og kategoriseringen kan ikke sammenlignes med internationale stjernesystemer.

Vi kategoriserer vores indkvartering ud fra flere kriterier, som omfatter de faciliteter, I finder på stedet, afstande til liften, pisten og centrum, værelsets/lejlighedens standard og indkvarteringens generelle service og atmosfære.

Hotel og morgenmadspension

5 stjerner: Luksuspræget hotel/pension med de bedste faciliteter og meget højt serviceniveau.

4 stjerner: Hotel/pension af høj standard med god komfort og service.

3 stjerner: Hotel/pension af en god standard, hvor du finder en behagelig komfort og service.

2 stjerner: Hotel/pension af mellemklasse standard med mere beskeden service og forplejning.

1 stjerne: Hotel/pension af enkel standard, for dig der ønsker at bruge feriepengene på andet end indkvarteringens komfort.

Lejlighedskomplekser

5 stjerner: Luksuspræget lejlighedskompleks med de bedste faciliteter og topudstyrede lejligheder.

4 stjerner: Lejlighedskompleks af høj standard med god komfort og veludstyrede lejligheder.

3 stjerner: Lejlighedskompleks af en god standard, hvor du finder en behagelig komfort og fine lejligheder.

2 stjerner: Lejlighedskompleks af mellemklasse standard med mere beskeden service, komfort og mindre udstyrede lejligheder.

1 stjerne: Lejligheder af meget enkel standard for dig, der ønsker at bruge feriepengene på andet end indkvarteringens komfort.

Rejsedeltagerens forpligtigelser

Deltagere på Slopetrotters rejser skal have gyldigt pas med min. 6 måneders gyldighed ved rejsens afslutning. Deltagere skal møde rettidigt på aftalte afrejsested, samt hjemrejsested. Deltagere skal overholde regler og anvisninger fremsat af Slopetrotter Skitours samt Slopetrotters transportoperatører. Deltagere er erstatningsansvarlige for forvoldte skader.

Grupperejser

A) Ved en grupperejsebestilling forstås en samlet bestilling af et selskab på mindst 15 personer, som rejser på samme bookingnummer. Ind under grupperejsebestilling falder også uddannelsesinstitutioner, herunder videregående uddannelser, handelskoler og gymnasierejser.

B) Gruppen skal udpege en gruppeleder som har ret til at foretage bestillingen og modtage informationer fra Slopetrotter Skitours. Gruppelederen har ansvaret for betaling af rejsens pris.

C) Ved grupperejser fra uddannelsesinstitutioner tilmelder deltagerne sig individuelt via gruppens egen hjemmeside, og hver enkelt deltager er selv ansvarlig for sin bestilling og betaling. Spørgsmål om grupperejsen stilles direkte til Slopetrotter Skitours.

D) Afbestillingsvilkår for grupper. Rejsende som bestiller sin rejse igennem en gruppeleder skal henvende til til gruppelederen ved afbestilling, idet gruppelederen har kontakten til Slopetrotter Skitours. Rejsende som bestiller sin rejse igennem en gruppehjemmeside skal henvende sig direkte til Slopetrotter Skitours ved afbestilling. Hvis én person i en gruppe afbestiller sin rejse tilpasses den eksisterende booking med nyt antal rejsende. Dette kan påvirke rabatter og tomsengstillæg kan tilkomme. Iøvrigt gælder vores almindelige rejsebetingelser for ændringer mv.

E) Ved bestilling af en grupperejse fra en uddannelsesinstitution indgår der transport, indkvartering og liftkort. Indkvarteringen er uspecificeret indtil ca. 3 uger før afrejsen, men generel information omkring indkvarteringen findes på gruppens hjemmeside. Når indkvarteringen bliver specificeret på gruppens hjemmeside, fremgår det, hvor mange senge der er i hver lejlighed. Det samlede antal senge passer til gruppens størrelse, og den enkelte deltager vælger selv sin seng og indkvartering ud fra de ledige pladser.

Gæster under 18 år

Gæster, der rejser med Slopetrotter Skitours, og er under 18 år, skal følge destinationslandets gældende regler for unge under 18 år.

Personer under 18 år som rejser uden forældre eller værge skal meddele dette ved bestilling af rejsen, samt indsende en gyldig underskift/samtykkeerklæring fra deltagerens forældre eller værge.

I Østrig skal man være 18 år for at komme ind på diskotekerne og 18 år for at købe alkohol.

I Frankrig skal man være 18 år for at komme ind på diskotekerne og 18 år for at købe alkohol.

I Italien skal man være 18 år for at komme ind på diskotekerne og 16 år for at købe alkohol.

Arrangementer

Deltagelse i arrangementer sker altid på den rejsendes eget ansvar.

Slopetrotter påberåber sig retten til at aflyse et arrangement ved for få tilmeldte, sygdom, dårligt vejrlig og lignede, samt hvis vores samarbejdspartnere vurderer at der er en risiko forbundet ved at gennemføre arrangementet.

Afbestilling

Fortryder kunden sin bestilling, skal dette meddeles Slopetrotter senest 48 timer efter betaling af 1. rate. Hvis 1. rate ikke er betalt senest 3 dage efter bestilling, betragter Slopetrotter aftalen som ikke indgået.

Følgende afbestillingsregler er gældende:

Ved afbestilling senest 42 dage før aftalt rejsedag tilbagebetales det af kunden indbetalte beløb med fradrag af 10 % af rejsens pris, dog mindst 1. rate.

Ved afbestilling senest 14 dage før aftalt rejsedag har arrangøren ret til, udover 1. rate, at beregne sig 50 % af rejsens pris.

Ved afbestilling senere end 14 dage før aftalt rejsedag har arrangøren ret til at beregne sig den totale pris for rejsen.

Forsinkelser

Hos Slopetrotter Skitours gør vi i samarbejde med vores fly/bus selskaber naturligvis alt for at forhindre forsinkelser, alligevel kan forsinkelser opstå grundet forskellige faktorer: Vejrforhold, tekniske problemer m.m. 

Vær altid opmærksom på at have sat rigeligt med tid af til at komme frem til afrejsestedet, da forsinkelser kan opstå.

Slopetrotter Skitours og vores samarbejdspartnere er ikke ansvarlige for missede udrejser som følge af forsinkelser. Der er ligeledes heller ingen erstatning i sådanne tilfælde.

Reklamationer

Konstateres der fejl eller mangler ved rejsen, skal dette meddeles Slopetrotter hurtigst muligt. Henvendelse omkring fejl og mangler skal ske til guiden på destinationen eller på 70 225 285. Ifølge lovgivningen omkring pakkerejser skal Slopetrotter Skitours have mulighed for at udbedre fejlen. Hvis vi derfor ikke kontaktes hurtigst muligt efter, at fejlen eller manglen er blevet opdaget, kan man ikke være sikret en evt. kompensation.

Hvis fejlen kan udbedres under rejsen varetages dette af rejselederen, hvis ikke rejselederens løsningsforslag godtages, skal der tages skriftligt kontakt til Slopetrotter ved hjemkomst.

Omtale af fejl og mangler i Slopetrotter spørgeskemaer, betragtes ikke som en officiel klage.

Kan evt. reklamationer ikke løses i mindelighed, kan kunden klage til Pakke-rejseankenævnet, Røjelskær 11, 3. sal, 2840 Holte.

Flyselskabers ansvar

Transport med fly er undergivet bestemmelserne i Warszawa-konventionen af 1929 med senere ændringer og tilføjelser. Ved passagerbefordring, udført af dansk luftfartsselskab, er ansvaret for personskade begrænset til den i luftfartsloven fastsatte ansvarsgrænse. Denne udgør for tiden ca. kr. 800.000 pr. passager og ca. kr. 150 pr. kg indskrevet rejsegods.

Ved mistet eller beskadiget bagage under flytransportet, skal der straks reklameres over for luftfartsselskabets repræsentant. Reklamationer skal afgives skriftligt og inden 7 dage fra modtagelsen af beskadiget rejsegods. Ved bortkomst eller forsinkelse gælder 21 dage.

Slopetrotters ansvar

Slopetrotter kan ikke gøres ansvarlig for uudnyttede ferieaktiviteter herunder forudbestilt liftkort, tabt arbejdsfortjeneste, udgifter til transport fra lufthavn etc., som skyldes forsinkelser grundet force majeure, vejrlige eller andre omstændigheder, som ligger uden for vores kontrol.

Slopetrotter kan ikke gøres ansvarlig for bagage eller effekter, der bortkommer under transporten eller rejsen i øvrigt, end ikke hvis disse opbevares i et af Slopetrotter anvist og aflåst lokale. Ved skader på rejsegods, som direkte skyldes forsømmelse fra vore ansatte transportørers side, skal henvendelse rettes til eget forsikringsselskab.

Slopetrotter er ansvarlig og har erstatningspligt efter branchens regler og normer. Specialaftaler, der ikke er anført på rejsebeviset, er bureauet uvedkommende. Slopetrotter forsøger så vidt muligt at efterkomme specifikke ønsker oplyst ved bestilling af rejsen, eksempelvis beliggenhed af lejlighed, særlig placering i bus, fly mv., men Slopetrotter kan ikke garantere dette og kan ikke gøres erstatningsansvarlig, såfremt et ønske ikke kan efterkommes.

Slopetrotter kan ikke gøres ansvarlig for lukning af skiområdet eller dele heraf som følge af for lidt eller for meget sne, lavinefare, blæst eller lignende.

Glemte sager fremsendes mod et gebyr på kr. 250,-

Al færdsel i skiområdet sker på eget ansvar.

Slopetrotter Skitours er registreret ved CVR-nummer: 28865198

Slopetrotter Skitours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!