Skiferie i Ponte di Legno-Tonale

Gæsternes vurdering 4,0 / 5 Se bedømmelser 1
Piste-km
40 km
55 km
25 km

Italienske Pontedilegno-Tonale er en charmerende og autentisk alpeby. Byen ligger i skiområdet Adamello Ski, som også inkluderer nabobyen Passo Tonale. Tilsammen finder du her 120 km pister, du kan udforske, når du er på skiferie i Pontedilegno-Tonale. Der er alt fra brede, blå begynderbakker til udfordrende, sorte pister, gletscherskiløb og fedt offpiste-terræn.

Skiområdet er et af de ældste i Italien, og man mærker tydeligt den autentiske stemning i byen. Tempoet er stille og roligt, til gengæld er kvaliteten høj, både når det gælder pister og lifter, og når det handler om mad og drikke, som italienerne går meget op i. På din skiferie i Pontedilegno-Tonale kan det klart det anbefales at afprøve nogle af de lokale restauranter, der byder på både lækre middage og gode vine.

Læs mere om skirejser til Pontedilegno-Tonale

Pontedilegno-Tonale

Byens højde 1.258 m
Antal lifte 27
Højeste skiløb 3.016 m
Liftkapacitet 32.000 per/t
Antal km pister 120 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 11 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Pontedilegno-Tonale

Det varierede skiområde omkring Pontedilegno-Tonale og Passo Tonale er højt beliggende i snesikre 1800 m.o.h. og har et super godt Liftsystem. Med 120 km pister er der lidt af hvert at vælge imellem, hvilket gør en skirejse til Pontedilegno-Tonale til en fantastisk skioplevelse.

For begyndere er især området tæt på Passo Tonale rigtig godt, og her er der nogle rigtig fine, brede blå pister, der ender nede i byen. Det er også her, skiskolen holder til, ligesom området også har gode faciliteter til børn, der skal til at lære at stå på ski. De fine børne- og begyndervenlige pister gør området til en rigtig god destination for børnefamilier.

Øvede skiløbere skal dog ikke kede sig i når de er på skiferie i Pontedilegno-Tonale. Tager man længere op på bjerget, er der nemlig også nogle gode røde og sorte pister. Skiområdet nærmest byen er også meget anbefalelsesværdigt for øvede skiløbere. Mange af de røde og sorte pister i området ligger desuden under trægrænsen, hvilket gør dem velegnede også på kolde og blæsende dage, hvor man kan søge læ mellem træerne.

Er det derimod godt vejr, så skal man tage en tur op på skiområdets gletscher. Presena-gletscheren giver mulighed for skiløb i helt op til 3.000 meters højde, og herfra kan man tage Paradiso-turen på hele 11 km ned til Passo Tonale by. Turen ned ad Paradiso-pisten er fantastisk smuk, og samtidig er det en rigtig fed piste at køre på. Derudover byder området på to funparker.

Er du mere til langrend end slalom, når du er på skiferie, er der en smuk 9 km lang rute gennem skoven. Det er også muligt at tage bussen til det nærliggende Vermiglio, hvor du finder 25 km langrendsløjper.

Skirejser til Pontedilegno-Tonale - hyggelig italiensk landsbycharme

Selve Pontedilegno-Tonale er en hyggelig, italiensk landsby. Den er noget større end den nærliggende landsby Passo Tonale, men byen er stadig charmerende og idyllisk. Du skal ikke regne med afterski som i Østrig, men du kan sagtens finde en hyggelig bar at drikke et glas vin eller en kop kakao på efter dagens skiløb. Byen byder også på et par diskoteker, et kasino, en svømmehal og gode shopping-muligheder. Der er flere små butikker med lokale specialiteter, og til aftenens middag er der et stort og godt udvalg af restauranter med mad og vin af høj kvalitet.

Alt i alt byder en skiferie i Pontedilegno-Tonale på godt skiløb for både begyndere og øvede, lækker italiensk mad og vin samt autentisk byliv. Her er høj snesikkerhed og fedt skiløb både på og udenfor pisterne. Pontedilegno-Tonale er et skiområde for dig, der vil fokusere på skiløbet, men som også gerne vil forkæles med god mad efter dagens udfoldelser i sneen.

Vil du høre mere om skirejser til Pontedilegno-Tonale?

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om en skiferie til Pontedilegno-Tonale, så er du altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og dele ud af tips og gode råd til skiferien til Pontedilegno-Tonale.

Brugernes bedømmelse1

4 / 5
Bedøm Pontedilegno-Tonale som rejsemål
30.08.2016 - Ole Eigil Nielsen

Ponte DI L. Byder på lækre røde skovpister, super præparerede, som aldrig er overbefolkede. Rigtig gode restauranter, små og store. Områdets kobling med Passo Tonale udvider mulighederne, så man uanset ski niveau og vejr, altid finder gode ski muligheder.

Brugerbedømmelse af Pontedilegno-Tonale

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 • DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A • DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • De bedste tilbud
  • Artikler, tips og gode råd til skiferien
  • Nyheder fra skiverdenen og om skidestinationer

... Direkte i din indbakke!