Tøsetur på ski i Alperne

Tøsetur til Alperne

Tag veninderne med på ski

Vil du rejse til Alperne og stå på ski sammen med veninderne? Vi brænder for skiløb og gode oplevelser i Alperne, og derfor tilbyder vi konkurrencedygtigte pakkerejser til skiglade piger og kvinder, der vil en tur til Alpernes sne. På en tøsetur til Alperne kan du sammen med veninderne nyde herligt skiløb, teste puddersneen i offpisten, afprøve nye adventure-aktiviteter, shoppe, gå i spa og drikke aperol spritz til afterski - i lige præcis den kombination, der passer jer! En skiferie i Alperne er den perfekte anledning til at styrke venskabet og få nye oplevelser sammen, samtidig med at I kan nyde skiløbet.

Så uanset hvad du og dine veninder leder efter, så kan vi hjælpe med at finde en skiferie med fokus på at girls just wanna have fun!

Pigetur til Alperne

Skiområder med masser at byde på

Det kan være svært at blive enige om en destination, når man er flere, der skal afsted sammen. For at hjælpe jer lidt på vej, så har vi samlet nogle af vores bedste bud på skiområder, som passer perfekt til en gruppe piger, der skal afsted på skiferie sammen.

Italienske Livigno byder på fantastisk skiløb, masser af solskin og er en af Europas største alpebyer. Byen er desuden toldfri, så efter en dag på pisterne kan I roligt shoppe lidt eller drikke en kop kaffe i byen. Når aftenen nærmer sig, kan I afprøve nogle af Livigno hundredevis af forskellige restauranter.

Bad Gastein er et klassisk skisportsted, som er perfekt for pigegruppen, der vil kombinere skiløb og afslapning. Med hele fem forskellige skiområder at udforske er det perfekt at kunne koble af med spa i et af de mange kurbade, der findes rundt omkring i byen.

Det store skiområde Canazei er perfekt til skihungrende piger, der vil stå på ski, fra lifterne åbner, til de lukker. Canazei ligger nemlig i verdens største skiområde, så der er hele 1.220 km pister at slå sig løs på. Når benene syrer til, kan I slappe af i en solstol med en aperol spritz i hånden på en af de mange restauranter i skiområdet.

Er I til afterski, fest og offpiste, så er Saalbach et godt valg. Fieberbrunn, som hører til skiområdet i Saalbach, er et paradis for piger, der elsker pudder! I Saalbach finder I også et af Alpernes bedste afterski-steder Hinterhag Alm, hvor I kan afslutte skidagen med fadøl og skistøvledans.

Pigeskiferie

Weekendski i Østrig

Er det svært at finde en uge, der passer alle? Så tilbyder vi også korte skiferier og weekendrejser til Østrig , som kan være lidt lettere at få til at passe ind i kalenderen. En korttur er også perfekt, hvis du ikke har fået nok skiløb og vil have en ekstra tur til Alperne.

Skal du arrangere polterabend? Så vil en weekendtur til Saalbach eller Bad Gastein helt sikkert vække glæde, hvis den kommende brud elsker skiløb, sol og afterski!

Skiferie med veninder

Girl pow(d)er

Vil du og veninderne opleve noget nyt på skiferien? Så er nogen af vores adventure-aktiviteter måske noget for jer. På alle vores destinationer er det muligt at prøve kræfter med offpiste i selskab med en lokal bjergguide. Går turen til Canazei, kan I også tage med på vores 2-dages skisafari for at få mest muligt ud af skiløbet på ferien.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Haus og Residence Lothringen

Nye flotte lejligheder   Vis på kort

Vores vurdering 3,5 / 5 Gæsternes vurdering 4,1 / 5 Se bedømmelser 109
Haus og Residence Lothringen
Lejlighed (pension: ingen)

Faciliteter

  • Sengetøj
  • Elevator
  • Slutrengøring
  • Gratis parkering
  • Skikælder
  • Wi-Fi (gratis)
  • Håndklæder
Afstande til
Liften
500 m
Pisten
500 m
Centrum
300 m

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!