Skiferie i Passo Tonale

Gæsternes vurdering 4,1 / 5 Se bedømmelser 89
Piste-km
40 km
55 km
25 km

Passo Tonale er en lille, hyggelig italiensk alpeby, der som rejsemål for danskernes skiferie stadig er relativt ukendt. Ikke desto mindre er en skiferie i Passo Tonale værd at overveje.

Passo Tonale er ikke særlig stor, men man har satset meget på at blive den foretrukne destination til skiferien, bl.a. ved at investere i et fremragende liftsystem samt et bredt tilhørende pistområde på ca. 120 km.

Byen ligger snesikkert i 1800 meters højde i et skiområde kaldet Skirama Dolomiti, og er spået en stor fremtid i rækken af europæiske top-destinationer inden for skirejser.

Vi anbefaler især Passo Tonale til dig, der rejser med familien. Derfor har vi her et børnekoncept, der gør det endnu nemmere at rejse med børn. Der er et hav af børne-aktiviteter, leg med børne-guiden og de andre børn, dansk skiskole, mulighed for børnepasning og meget mere. Læs mere om vores børnekoncept her. 
Læs mere om skirejser til Passo Tonale

Passo Tonale

Byens højde 1.882 m
Antal lifte 28
Højeste skiløb 3.016 m
Liftkapacitet 32.000 per/t
Antal km pister 100 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 4 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Passo Tonale - En uopdaget perle uden liftkø

Det første I vil opleve ved ankomsten til byen, hvis I vælger at holde skiferie i Passo Tonale, er at byen ikke er fyldt med turister, som man kender det fra andre større og mere kendte skisportssteder. Dette betyder også et generelt lavere prisniveau og mindre kø til lifterne i forhold til en skiferie til de mere kendte destinationer.

En skiferie i Passo Tonale åbner op for et væld af udfordrende skiløb i 1800 meters højde, for skiløbere på alle niveauer, både nybegyndere og øvede.

Da Passo Tonale stadig er en meget ny og uopdaget skiferiedestination, er udsigten til lange nedfarter, ingen liftkø og masser af plads til egne udfoldelser mere reglen end undtagelsen når man holder skiferie i Passo Tonale. I kan nærmest ikke finde en anden destination, hvor man har pisterne ligeså meget for sig selv.

Passo Tonale byder på et mindre udvalg af indkøbsmuligheder samt restauranter og afterski-barer. Ønsker I større shopping-faciliteter og andre former for aktiviteter, der ikke direkte vedrører skiløbet, ligger nabobyen Ponte di Legno blot få kilometer væk.

Læs mere om skirejser til vores øvrige skiområder i Italien.

Skiområdet Passo Tonale og Skirama Dolomiti

Passo Tonale ligger i et snesikkert område i 1800 meters højde, kaldet Skirama Dolomiti, som i alt byder på mere end 340 km pister. Skiområdet byder på store niveauforskelle for alle slags skiløbere, og der er både skiløb på gletscheren Presena, som strækker sig op til 3000 meters højde, sørger for smuk udsigt og stor snesikkerhed.

For børnefamilien er en skirejse til Passo Tonale ligeledes et perfekt valg. Forholdene omkring byen er ideelle for børnefamilier og begyndere, da mange gode og overskuelige begynderpister befinder sig lige op ad byerne, hvor de også ender.

Foruden Passo Tonale hænger Skirama Dolomiti også sammen med byen Pontedilegno-Tonale, som helt sikkert er et besøg værd. Vil I have det optimale ud af jeres skiferie til Italien og er området omkring Passo Tonale og Pontedilegno-Tonale et særdeles godt bud.
 
Ønsker I endnu flere skimuligheder på skirejsen kan I tilkøbe liftkort til hele Skirama Dolomiti området, som dækker skibyerne Folgarida, Andalo, Pinzolo, Monte Bondone og ikke mindst Madonna di Campiglio, som ligger små 40 minutters kørsel i bus fra Passo Tonale.

Gletscherskiløb, Langrend og Snowboarding

Vil I på skiferie i Passo Tonale udenfor sæsonen, har I mulighed for gletscherkørsel på Presena-gletscheren oppe i 3000 meters højde hvilket betyder høj snesikkerhed, også udenfor sæsonen.

For snowboarderne og freestyle-skiløberne ligger Adamello Freestyle Arena i Passo Tonale, hvor I kan nyde kickers, jumps og rails.

Er I mere til en skiferie med langrendsskiløb, er der også mulighed for det. De bedste muligheder for langrend, i dette fascinerende område, findes i Vermiglio, som er let tilgængeligt med skibussen. Her findes der i alt 25 km langrendsløjper fordelt på 6 ruter. I Ponte di Legno finder I ligeledes en 9 km lang rute, i et fantastisk smukt landskab med skov og bække. Den optimale naturoplevelse i total stilhed.

Vil I vide mere om mulighederne hvis I vælger en skiferie i Passo Tonale så kontakt endelig vores kompetente og erfarne ferierådgivere på tlf. 70 225 285 og råd og vejledning om skirejser til alle vores destinationer.

Brugernes bedømmelse89

4 / 5
Bedøm Passo Tonale som rejsemål
12.09.2017 - Jørgen Søndergaard

Et dejligt skiområde som jeg gerne vil tilbage til :-)

28.08.2017 - Karina Oure

Godt børne og begynder område. Lidt for meget lift op/piste ned for mellem og øvede.
God stemning i byen, søde mennesker i butikker, skiskoler osv.

27.08.2017 - Torben Leth

Det var mit andet besøg i Passo Tonale, jeg kan godt lide at skiområdet ligger lige ved byen, det hænger fint sammen.
Der kunne godt være flere pister, det er ikke et stort område, men der er noget for alle, både begyndere om de mere øvede, så må man jo tage de bedste pister flere gange. :-)

23.08.2017 - Piotr Machowski

Ok område specielt egnet til børnefamilier - meget tilgængelig og stort område hvor børn kan øve sig. De mere erfarne skiløbere kan savne mere variation og simpelthen flere pister. Så er det smart at smutte en tur forbi Folgarida/Marilleva som byder på mange km af varieret karakter. Der går en bus derhen ( og tilbage). Der er mulighed for skiløb om natten - og selvom det er en enkelt piste så er det en uforglemmelig oplevelse. Jeg har været meget heldig med sneen i uge 5 - det var ikke et problem.

22.08.2017 - Ivan Petersen

Dejligt skiområde for nybegyndere og let øvede. God italiensk stemning på restauranter og afterski.

22.08.2017 - Alice Simonsen

Dejligt område med gode præparerede pister.
Der er gode nedkørsler med sol og også læ, hvis det blæser.
Super område for allround løbere.
Kan varmt anbefales.

22.08.2017 - Lilian Jensen

Hvis jeg skulle bedømme ud fra sne mængden, ville Passo Tonale "kun" få 1 stjerne, da der var næsten ingen sne, da vi var der.
Men ellers synes jeg det er et fint lille skiområde.

22.08.2017 - Sarah Koelemij Andersen

Hyggelig skiferieby. Meget begyndervenlig, hvilket var vores prioritet men der fandtes også mere udfordrende løjper. Stemningen i byen var god og der var mange små hyggelige steder der serverede kakao, Italiensk is, mm. Vi var meget tilfredse.

22.08.2017 - Peter Højmose

Fedt område .. både for nybegyndere og øvede.

22.08.2017 - Rene Pryning

Jeg er ikke meget for at anmelde det område, for så kommer der jo bare en masse andre :-)
Men her er dejligt. Gode varierende pister, lidt for enhver smag.
Der er restauranter og barer godt spredt i området.
Ikke nogen fest-by.

18.09.2016 - Lennart Hansen

Dette var min/vores første tur på ski ferie ud over et par en dags ture til sverige og tyskland. Jeg havde taget mine børn med og havde fået af vide hjemmefra af venner at de helt sikkert ville blive væk. Men det er næste umuligt på denne destination, og dette skete heller ikke for mig. Et fantastisk sted at stå på ski, selv i uge 11 hvor vi var der. Begge mine børn startede ugen med børnebakken og sluttede på toppen med sorte pister (7 & 10)
Helt igennem fantastisk. Der har ikke været en sommerdag uden en lille tanke på ski ferien. Dette gælder også fra mine børn.

30.08.2016 - Marianne Essemann

Et fint skiområde og længden på pisterne er ok. Størrelsesmæssigt godt når Ponte de Legno og gletcheren tages med i betragtning. Gode og hyggelige restauranter med mulighed for et besøg i den oprindelige by. Kvalitet af præparering af pisterne varierer en lille smule, men der var altid nogle rigtig gode af slagsen. Vi så en stor flok gemser og området giver flere muligheder for at afpasse skiløbet efter vind og vejr. Et godt område for både begyndere og gode skiløbere og et besøg er anbefalelsesværdigt.

30.08.2016 - Jonna Hansen

Overraskende godt. Skiløb og pister for enhver smag. Fantastisk udsigt over bjergene!

30.08.2016 - Camilla Bisgaard

Virkelig fedt område. Det ligger ok højt, så der er muligheder for godt skiløb og for alle niveauer. Muligheder for konge-offpiste ture. Lege-baner til børn og barnlige sjæle. Gode restauranter i terrænet. Kan absolut anbefales - både til familie- og egoistture.

30.08.2016 - Ulla Maria Hoberg

Fantastisk afvekslende område,gode pister,lidt for enhver smag,og det hele hænger rigtig godt sammen,

30.08.2016 - Lennart Nørgaard

Et rigtigt godt område for børnefamilier, god plads ved lifterne.
skilærerne var super gode

30.08.2016 - Sigrid Veber

Det er ikke verden største område, men til gengæld er der heller ikke voldsomt mange mennesker og der er god plads på pisterne. Vi oplevede meget sjældent kø ved lifterne og det var nemt at komme rundt. Der var pister både til begyndere og øvede og gode muligheder for at få en frokost eller drink på pisten.

30.08.2016 - Jeff Mankvard

Boede I byen Ponte de Legno, hvilket klart var at fortrække både ski og by-mæssigt fra Passo Tonale. Meget hyggelig ældre (Rigtig) by med masser af charme og et skiområde langt mere varieret end Passo. Dejligt 4 stjernet hotel, dog med et noget skuffende køkken. Et enkelt smut til Madonna, der er inde for rækkevidde med bus, var også et dejligt afbræk I en fin skiuge. Sne/sol perfekt (Påsken)

30.08.2016 - Thomas Lyng-Jeppesen

Utrolig velpreparerede pister og næsten ingen liftkøer. Området er lidt spredt og det tager lang tid at køre på tværs af området. Afslappet italiensk stemning og mange gode serveringssteder. Fantastisk offpiste når sneen tillader.

30.08.2016 - Søren Jørgensen

Dejligt ski område. Pisternes kvalitet og varietet kompensere for størrelsen. Oplever meget sjældent ventetid på lifterne, hvilket er rigtig rart. God hygge, gode omgivelser og god mad gør, at familien tager afsted igen for tredje gang.

30.08.2016 - Betina Lykke Andersen

Området var supergodt - vi var en stor gruppe afsted og der var plads til varieret skiløb, og gode muligheder til børn.
Vi strikkede vores egen skiskole sammen til alle børnene (22 børn) - og de stillede med instruktører. Det virkede rigtig godt.

30.08.2016 - Bolette Trier Nissen

Fantastisk skiområde, som varmt kan anbefales til både børn og voksne. Dejlig lange pister - elsker 21 og 22 -:, Gode udfordringer til de modige på de sorte pister.Glæder os til at besøge jer igen, med børn og børnebørn. God plads på pisterne

30.08.2016 - Heidi Blaaberg

Perfekt til børn

30.08.2016 - Jonas Terp-Kristoffersen

Skimæssigt et super område som kan nydes af alle fra nybegynder til off-pist entusiasten.
Virkelig godt piste mandskab - formår virkelig at præparere pisterne godt, selv under meget vanskelige forhold.
Var afsted i uge 11 og stod stort set aldrig i kø, og ikke mere end 3-4 minutter når det endelig var.

Byen er dog utrolig kedelig.

30.08.2016 - Thomas Jensen

Udemmærket område til begynder til let øvede skiløbere. Ikke meget kø ved lifterne og udemærkede faciliteter i området

25.08.2016 - Lene Dinesen

Fint område specielt til en børnefamilie og til en familie med mange niveauer. Meget lidt kø ved lifterne. Gode indkøbsmuligheder og cafeer i byen og området. Din oplevelse af skiskole men rigtig mange når det er i uge 7. Der kan mangle lidt variation og udfordring hvis man er øvet.

24.08.2016 - Jens Ole Thomsen

Dejligt område. Dog så jeg ikke faciliteter for børn.

24.08.2016 - Jesper Bach

Godt området for begynder og medium gode skiløbere. Den øvede skiløber vil lidt hurtigt have ?sust? hele området igennem. Hvis der til gengæld er meget sne er der mange rigtig gode offpist muligheder.
Skiområdet består af Passo og Ponte de Legno. Turen mellem de to byer er rigtig hyggelig og skiløbere på alle niveauer kan være med.
Er vejret dårlig med f.eks. blæst eller dårlig sigt er skiløbet mellem træerne i Ponte de Legno helt perfekt.
Er der ?Kaiserwetter? kan gletcheren i Passo derimod varmt anbefales.
Pisterne på bjergsiden lige over Passo bliver hurtigt lidt trivielle, med mindre man er nybegynder.

24.08.2016 - Jonas Haaber

4. gang i området og kommer gerne igen. Byen er kedelig i forhold til Livigno, men forholdene gode.

24.08.2016 - Lisbeth Groth

Et dejligt område med varierede sværhedsgrader, så her er pister, der passer til de fleste ( også et par pensionister, der ikke er så vilde mere)?
Transporten mellem de to dale er nem og i sig selv en smuk tur.
God plads på pisterne og mange gode lifter uden ventetid.
Byen er hurtigt overskuet, men der er det mest nødvendige.
Så en fin destination vi gerne kommer retur til.

24.08.2016 - Carsten Rex Mortensen

Super godt skiområde for begyndere og øvede. Godt til familier hvor ikke alle har samme niveau. De mange stollifter funger rigtigt godt og området hænger fint sammen. Der er mange gode spisesteder, også i terrænet.

23.08.2016 - Thomas Eggert

Super område. Varieret og gode off piste muligheder. Masser af lækre pister til alle niveauer. Men ta' en privat skilærer istedet for skiskolen. Den er Italiensk når det er værst?

23.08.2016 - Ulf Steen Neitzel

Lækkert og ok-mellemstort skiområde, som tilfredsstiller både voksne og børn, øvede som begyndere - men ikke meget øvede skiløbere med ønsker om f.eks. pukkelpister og sorte pister. Der er fortrinsvis blåt og rødt. Området er delt i 2 på hver sin side af dalen men lifter hænger godt sammen og de er effektive. Rigtig gode muligheder for fantastiske off-piste ture med lokale bjergguider. Flere gode og hyggelige spisesteder, både i byen og på bjerget. Vi havde masser af god sne i februar 2015. Byens dal danner naturlige og gode samlingspunkter fra begge sider af bjergene. Hyggelig stemning!

23.08.2016 - Allan Thorninger

Perfekt til min kone og mig - og andre børnefamilier. Herreklubben finder dog nok et andet sted.

23.08.2016 - Matilde Thorsøe

Godt område fra børn til øvede voksne.
Dog har man kørt alle steder efter 4 dage på ski

23.08.2016 - Jens Als

Godt område med masser af muligheder. Godt forbundet med lifter og for det meste korte ventetider på at komme med - rejste i uge 9 så måske derfor.
Gode restauranter i området.
Gode danske skiinstruktører.
Eneste anke er at mange af pisterne er korte.

Kunne sagtens tage retur.

17.08.2016 - Simon Rømer Roslyng

Dejligt skiområde med udfordringer på alle niveauer. Der var ikke meget sne, da vi var der, men alligevel var der gode forhold på langt de fleste pister det meste af tiden. Meget rimelige priser i både byen og oppe i terrænet. Den sorte piste ned fra mellemstationen ved gletscheren er bare fantastisk og som regel næsten uden mennesker. Området ved Ponte di Legno har en lidt anden ro og hygge over sig end terrænet oppe ved selve Passo Tonale. Og så lige et tip. Er man i bil og har lyst til at opleve virkelig fantastisk autentisk italiensk mad og stemning, så skal man køre en tur til Ossana (15-20 min kørsel ned i val di Sole) og spise på Antica Osteria. De taler kun italiensk og har ingen hjemmeside eller menu, men de er søde og maden er helt eminent. Få en italiensktalende til at bestille bord.

17.08.2016 - Cecilie Linde

Destinationen er perfekt til nybegyndere og børn - da der er mange blå pister i selve Tonale og de ender alle samme sted. For lidt mere øvede kan man tage en gondol til en masse røde pister som giver god variation. Hvis man er meget erfaren skiløber - er området ikke udfordrende nok og også for lille. Skiskolen er virkelig god.

16.08.2016 - Peter Vestergaard Nielsen

+liftsystemet
+pisterne
+indkvartering
+snesikkehed
+pris
-byen
-lang bustur fra lufthavn

16.08.2016 - Henrik Hansen

Et meget dejligt skiophold
Det perfekte er at begynder og øvede kan kører på samme sted

16.08.2016 - Peter Carlsen

Var der i julen. Det var en underlig fornemmelse at stå på ski mellem græssende geder. Alt var vissent græs ved siden af meget velpræparerede pister m. Masser af god sne. De gjorde alt for at man skulle få godt skiløb trods snemangel. Tilpas varieret område med meget få mennesker. Super jul i rar by med venlige mennesker.

16.08.2016 - Kenneth Schlosser

Rigtig hyggeligt område med masser af gode pister, området er fordelt over 2 dale, og den måde de har ført dem sammen på er genial. Du kan stå på ski hele den ene vej, og så tage en gondol hjem den anden vej, og så stå på ski lige ned til din hoveddør ! Kanon område

16.08.2016 - Mortan Storm Dalsgård

Min familie og jeg (kone og 2 børn på 7 og 10) var i Passo Tonale fra den 25/12-15 - 2/1-16. Der var MEGET varmt men til trods for grønne bjerge, så var der gjort meget ud af at have sne på pisterne med snekanonerne og vi havde alle 6 gode dage på ski - både som øvet og begyndere. Guiderne var skide søde og et kæmpe plus var, at der altid var mindst 1 guide med fra Slopetrotter på skiskolen for børnene (og dansk) - det gav både børn og forældre stor tryghed. Byen er hyggelig og nem at finde rundt i...Meget børne- og familievenlig. Vi kan godt finde på at tage til Passo Tonale igen selv om Canazei i mange år har været mit foretrukne skisportssted :-)

16.08.2016 - Merete Laursen

Et rigtig godt skiområde, som vi har besøgt adskillige gange. Dejligt med masser af plads på pisterne (uge 3) og dejligt at opleve, at der endelig er kommet en ordentlig lift (kabine) i stedet for den lidt udfordrende slæbelift til toppen af gletcheren.
For dem som mener de endnu ikke er verdensmestre i at stå på ski, så har området en rigtig god skiskole med engagerede og dygtige skilærere.

09.09.2015 - Marianne Frost

Det er helt korrekt med beskrivelsen af de brede pister og den gode plads på pisterne! Det var en stor fornøjelse at være der. Efter at være blevet "kørt ned" af en snowboarder i Tigne året før, var jeg de første dage i Passo Tonale lidt bange når jeg kunne høre folk komme hurtigt i sneen bag mig, men jeg kunne bare standse og vente et øjeblik, så var de kørt forbi og ingen andre var i sigte og jeg kunne fortsætte uden frygt. Når vejret var dårligt i Passo Tonale, kunne vi finde solen og den gode sne i Ponte di Legno - skønt. Og selvom vi var afsted i uge ti var der ingen "slushice" i dalen. Vi kommer igen i år!

02.09.2015 - Carsten Jensen

Af sin størelse virkelig et godt skiområde. Masser af gode pister. Varierede pisteformer, i alle verdenshjørne retninger. Også mulighed for lidt længere ture, nedfarter. Den lange rød-sorte ned fra gletscher-området virkelig en top-klassepiste, som giver varierede oplevelser alt efter dagens vejrlig. Også fine off-piste muligheder. Godt skiområde. Kommer gerne igen!

30.08.2015 - Annie og Leif Koldtoft

Et fantastisk skiområde med mange udfodringer, ikke måske det største men det gør ikke noget, da pisterne er fine både i passo tonale og i den nedre dal.
Vi var uheldige at der var lidt tåge og sne et par dage, men, hvis man kører ned i den tilstødende dal, er det lettere at orientere sig pga. træerne langs pisterne.

28.08.2015 - Lars Rich

Passo Tonale er et meget snesikkert område. Der er mange øvebakker ved selve byen. Det
er rigtig godt, for familier med børn. Gletcheren skal opleves. Den er mørkerød.Der er tilpas med restauranter i terrænet. Stjernerne er ikke for størrelsen, men for kvaliteten.

28.08.2015 - Allan Konradsen

Perfekt område til børnefamilier. Vi var afsted uge 11, 2015, og som sædvanlig i Italien på denne tid året, med Kaiserwetter fra morgen til aften, har dag - ikke så meget som bare en lille sky på himlen. Dette var. 1.gang vi var i Passo Tonale, 3.gang ialt i Italien, på ski - men helt sikkert ikke sidste gang vi kommer her.

Vores 5-årige datter var på skiskole hver dag fra 9:00-11:00 hvor der i den uge var en dansk og en svensk skilærer, hvilket var super og børnene var godt dækket ind og det gav hende en superoplevelse, på hendes 1.skiferie - på 6 dage fra at være helt grøn og uprøvet, til på 5.+6.dagen selv at kunne køre ned ad pisten ved siden af skiskolen, helt selv, med tallerkenliften.

Mens hun var på skiskole, kunne vi selv tage nogle af de lange pister, enten i/ved Tonale, eller ovre på den anden side ved gletcheren. Over middag hyggede vi os sammen de fleste dage ved børnepisten, nogle dage tog faderen her selv på udflugt, så alt i alt et rigtig godt område, som vi uden tvivl vender tilbage til.

28.08.2015 - Maarten van der Linden

Great area, we've been there twice now and love it, there's something for the whole family, easy cruising slopes as well as freeride areas with very good pow if you're so lucky. Since the area is at 2000m you should be able to get the best snow conditions. February and early March seem to be the best.Last time weve stayed at Hotel Mirandola, that is worth the trip.

27.08.2015 - Ingelise Wolter

Fint afvekslende ski område med muligheder i alle sværhedsgrader. Velfungerende liftsystem. Mulighed for at løbe på tur rundt i område. Spændende om de får den nye lift færdig på gletcheren til den kommende sæson.

27.08.2015 - Thomas Vangkilde

Lidt for lange transportstrækninger hvis man skal ordentlig rundt og generelt ikke de bedste pister jeg har prøvet, men det var også sent og temperaturer over nul.

27.08.2015 - monika behrend

Super sted. Har været der 2 gange med børn der skal lære ski. Danske skilærer og super seje guider, der kører med ungerne hvis de får en italiensk lærer.
Meget børnevenligt og alting fungerer og samtidg gletcheren så forældrene også får udfordringer.

26.08.2015 - Poul-Erik Larsen

Passo Tonale er et super lækkert skiområde. Det hører ikke til blandt de største, men der er rigeligt til en uges ferie, hvis ikke man super hurtigløber. Og så er terrænet meget afvekslende, fra store brede åbne puster højt i bjergene til smallere og mere lukkede og snoede skovpister. Mange udmærkede begynderpister midt i byen, og masser af udfordringer for den øvede skiløber specielt i skovområderne. Måske knap så gode muligheder for en mellemniveau skiløber, og dem der er vilde med pukler. Til gengæld fantastiske off piste muligheder. Byen er ikke stor, men der er hvad der skal være, så vidt jeg kan se - uden at have kigget meget på nattelivet.

26.08.2015 - Hanne Pedersen

Genialt sted. Skiløb og pister for enhver smag. Fantastisk udsigt over bjergene, smukt.

26.08.2015 - Jesper Hohwy

Fantastisk godt skiområde. Masser af plads, ingen liftkøer. Rigtig gode muligheder for varieret skiløb

26.08.2015 - Jakob Foller

Dejligt område med pister til store og små. Der er, hvad der skal være, men hvis man søger et såkaldt party sted, skal man nok tage et andet sted hen. Vi nød en uge i marts 2015 og havde masser af sne, gode guider og et fantastisk landskab.

26.08.2015 - Marianne M.

Passo Tonale får 4* fordi:
a. Det er et familievenligt og "hyggeligt" område.
b. Der er lange smukke pister.
c. Der er snesikkert p.g.a. gletscher.

Men, der er ikke mange sorte løjper og sværhedsgrad i terræn er nok også en smule lavere end på nogle af de franske destinationer.

26.08.2015 - Carsten T. Olsen

Ok område nemt at finde rundt, kunne være lidt bøvlet at køre på ski på tværs af området specielt retur til La Mirandola.

26.08.2015 - Carsten T. Olsen

Ok område nemt at finde rundt, kunne være lidt bøvlet at køre på ski på tværs af området specielt retur til La Mirandola.

26.08.2015 - Winnie Fyhr

Perfekt terræn hvis man er flere i gruppen på forskellige niveauer - særligt godt øveterræn for begyndere. Super afterski muligheder med lidt for enhver smag. OK udvalgt af butikker. Dejligt at man kan tage lift over til anden by/område, hvis det er dårligt vejr, og man ikke kan stå på ski.

26.08.2015 - Jonas Haaber

Vi var der i uge 7 - og fik en hel del sne, som de relativt hurtigt fik sat skik på. Området er helt tilpas til vores store gruppe, med løbere fra blå til sort. Både i areal og sværhedsgrader.
Byen er ikke spændende på nogen måde (sammenlignet med Livigno), men altså bedre ski-løb.

26.08.2015 - Lotte

Meget familievenligt område og super at der i vinteren 2015 var danske skilærere til både nybegynder-børn og let-øvede børn.

26.08.2015 - Jørgen Bagger

Uge 11 2015
Meget varieret område men udfordringer for de fleste. Selve piste området i umiddelbar nærhed af Passo Tonale er meget "op og ned" og overskueligt, fint område til børn og nybegyndere.
Ønsker man lidt flere udfordringer er der også mulighed for dette f.eks ned fra gletseren eller området i Ponte Di Legno.
Smukt område, som selvfølgelig kun blev toppet at 7 dage med skyfri himmel

26.08.2015 - Søren Jørgensen

Meget dejligt område. Det lidt mindre terræn kompenseres godt med gode røde og sorte pister. God plads i terrænnet og korte liftkøer.

26.08.2015 - Andreas Espersen

Fint område til en uge. Ikke verdens største område, men der er både skovskiløb og fine udfordringerne på toppen. Er man til off-piste er mulighederne næsten ubegrænsede. Nogle dage føltes det som om vi havde området for sig selv. Der var sjældent kø ved lifterne og pisterne ikke særlig opkørte.

Byen er dog ikke værd at skrive hjem om.

20.08.2015 - Betina Hjorhøy Grimm

Dejlig og hyggeligt område, der er egnet til hele familien. Man kan få mange forskellige ture og også skiløb for de meget erfarne skiløbere.

20.08.2015 - Alice Beck

Super dejligt terræn og rigtig god sne (2015). Gode pister også til os som er oppe i årene (pensionister)

20.08.2015 - Steffen Jakobsen

Et super dejligt skiområde, som er nemt at finde rundt i, meget smukt og turen på gletseren var fantastisk

20.08.2015 - Rasmus Dahl

Kan køres igennem på ingen tid. Der er blot pister på en side af bjerget, så man står direkte under liften overalt. Ingen længere ture er muligt. Når man har børn i skiskolen, kan man ikke nå længere væk end Tonale, hvorfor det hurtigt bliver kedeligt.

20.08.2015 - Per Systofte

Passo Tonale er et flot område med godt skiløb for de fleste. Vældigt søde og imødekommende lokalbefolkning og ingen "pistekøer" trods afsted i uge 7. Tager gerne til området igen.

20.08.2015 - michael nielsen

Super skiområde, dejlige lange pister. god mad.
en tur på gletseren til dem der er til fart, er super.
desværre ingen danske skilærere til børnene.

19.08.2015 - Carsten Jensen

Et super område for begyndere og børn. Selve Tonale bliver dog hurtig kedelig for den øvede skiløber. Men man kan godt få en uge til at gå, især hvis man tager til området ovenfor Pontedilegno.

18.08.2015 - Christian Høj

Passo del Tonale er et fint sokisportssted for den letøvede til den øvede. Liftsystemet giver ikke mulighed for at kommer hurtigt rundt på pisterne, så man beslutter sig for om morgenen, hvilket område man vil tilbringe dagen i. Jeg havde godt vejr og sneen var fin mellem jul og nytår tiltrods for, at der ikke var så meget.
Der er en god stemning i byen, idet mange italienere holder ferie på ski i jule- og nytårsdagene. Der er mulighed for at få en godt glas vin til vinsmagning og komme til middag i traditionelt munkehus.

18.08.2015 - Bent Nielsen

Pass o toneleje var et ok område, men da vi var der var der meget vind, så vi to 2 dage i Madonna di Campiglio det var bedre skiløb med mere udfordring på de sorte pister, så jeg anbefaler at tage et par dage der bus systemet fra ok, men man må ikke komme forsendelse til bussen da der kun er en afgang tilbage om eftermiddagen

18.08.2015 - søren mikkelsen

Dejligt område med pister til alle niveauer. Boede på La Toretta som ligger lige ud til pisten og liften. Det er nemt at finde rundt i området og hurtigt at komme rundt i, så man kan mødes midt på dagen.Helt sikkert et sted vi kommer tilbage til.

18.08.2015 - Lene Tofteberg

Passo tonale / Pontedilegno er et super skisports område. Vi var der uge 3 2015, hvor der natten til ankomstdagen havde været en regnstorm så stort set alt sne var forsvundet. Alligevel formåede de at holde pisterne ved lige så vi havde perfekt skiløb hele ugen. Der er udfordringer til både nybegyndere og øvede. Passo tonale er åben terræn og i Pontedilegno kører man mellem træer så der er lidt for enhver smag. Vi har sikret os en plads i 2016 på det Hotel la Mirandola, som ligger skønt i terrænet.

18.08.2015 - Jesper Langer

Dejlige bredde løjper, og godt med sne. Løjperne er godt forbundet i området. Løjperne er meget varieret så alle har mulighed for at blive sat på prøve.

18.08.2015 - torben enøe rasmussen

Passo Tonale er et super huggeligt skiområde med meget varieret skiløb. Der er lidt "langt" omkring når du skifter område, og skal i gennem rigtig mange lifte for at komme hjem. Men et sted vi gerne besøger igen.

18.08.2015 - Henrik Wibrand

Dejligt mindre skiområde i Italien. Vi søgte væk fra det centrale Passo Tonale som var et udemærket område for begyndere og øvede - og ikke mindst børnefamilier - til yderområderne Ponte di Legno, gletcheren Ghiacciaio Presena og turen rundt bjerget Monte Serodine, hvor vi fandt flere udfordringer, flotte udsigter, gode cafeer og mindre traffik.
Prisniveauet er meget rimeligt sammenlignet med mange andre steder - og afslappet og venlig betjening overalt.

18.08.2015 - Anders Bendtsen

Passo Tonale er det ideelle sted for familien med ikke alt for store børn. Området er stort nok til en uge og det er meget nemt at finde rundt i for børn. Har været der flere år i træk og tager gerne dertil igen. For den trænede skiløber er der også fine pister, men dog ikke så mange, så man er helt underholdt hele ugen.

18.08.2015 - Mikkel F

Flot, flot område med fin variation og masser af gode piste

31.03.2014 - Mirit Bisholt Lange

Schladming er et skisportsted der har det hele og mere endnu. Super moderne og velfungerende liftsystem, fantastiske pister og hyggelige barer. Området består af 4 sammenhængende bjerge, fra venstre: Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Alle tre bjerge er gode på hver sin måde. Hauser Kaibling tilbyder fantastisk offpiste, Planai har mange gode, røde pister, Hochwurzen er rigtig godt til begyndere, men kan også sagtens udfordre den erfarne skiløber - desuden tilbydes der nightskiing på Hochwurzen 6 dage om ugen. Sidst, men ikke mindst, prisvindende Reiteralm, der har fantastiske pister!Alt i alt, et skiområde med det hele og som østrigerne selv strømmer til, fordi de ved hvad der er godt!I området er der desuden østrigskuddannede danske skilærer.

17.08.2011 - Jesper Grønnebæk

Super ski destination!
Vi boede på Sporthotel Vittoria i uge 6. Stor familie med 13 deltagere. Masser af godt skiløb til både store og små, masser af udfordringer i terrænet. Og så et dejligt hotel at komme hjem til efter en lang dag på ski. Vi kommer helt sikkert tilbage!

04.04.2011 - Jens Bugge

Et område med stort potentiale. Jeg ser frem til at komme tilbage i sæssonen 2011/2012.
Lille men hyggelig by med alt man skal bruge. Samt imødekommende og professionelt personle på destiantionen.

18.08.2010 - Lars Junekr

Passo Tonale er et flot område med godt skiløb for de fleste. Vi har været der et par gange og vender sikker tilbage. Eneste minus er vejen op til skiområdet, men når man først er der så er det supert....

04.09.2009 - A. Pedersen

Passo del tonale som de lokale kalder det, er et pragtfuldt sted. Selvom man er begynder, kan man stå på ski hele dagen. Pistene er for og til alle. To gange om ugen er der ski om aftenen hvor pistene bliver belyset. Endvidere tilbyder guiderne rundtur i området.
Byen har charme og er livlig. Man kan sagtens handle i de få butikker der er, eller med skipasset kan du tage gondolen til den næste by, Ponte di Legno som betyder "Træ broen" og er et besøgt værd med det smallest hus vi har set. Det er absolut ikke sidste gang vi kommer til Tonalen.

04.09.2009 - Jens Pedersen

Passo Tonale er et dejligt område.Italianere er sød at rare, deres madlavning er suverænt. Især Hotel La Torretta er et besøg værd. Det kan varmt anbefales.

28.08.2009 - Tommy Stærk

Passo Tonale er et rigtig fint område. De byder på nærmest perfekte forhold for Børnefamilier, og lettere øvede. Er man Dygtig, kan 7 dage på ski dog godt være lidt for meget. Er man interresseret i en lille en til halsen efter dagens strabadser, er der også rig mulighed for det.
Desvidere kan nævnes at lokalbefolkningen er særdeles flinke i forhold til hvad man ellers er vant til fra Italien. Passo er absolut et besøg værd. ;-)

Brugerbedømmelse af Passo Tonale

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!