Skiferie i Livigno

Gæsternes vurdering 4,3 / 5 Se bedømmelser 127
Piste-km
40 km
55 km
20 km

I den bugtende dal på grænsen til Schweiz ligger Livigno eventyrligt omgivet af to bjergtinder. Livigno er en af danskernes foretrukne rejsemål når de skal på skiferie, hvilket man hurtigt forstår, når man først har besøgt den italienske alpeby. Alle som tager på skiferie i Livigno møder en prægtig kombination af den italienske charme, byliv og ikke mindst skiløb for alle niveauer.

Selve byen ligger i 1816 meters højde, og skiløbet foregår i helt op til 2796 meter, hvilket gør en skiferie i Livigno til meget snesikkert destinationsvalg. Samtidig er Livigno et af de steder i Europa, der har flest solskinsdage, og solskin kombineret med masser af sne fanger de fleste ski-entusiaster.

Byens særlige historie gør, at den ligger i en toldfri zone, hvilket giver et sprudlende forretningsliv og fordelagtige priser.

Som noget nyt tilbyder vi nu et børnekoncept i Livigno. Det betyder, at det er endnu nemmere at tage på ski med de mindste - og det er inkl. i prisen. Her får du masser af børne-aktiviteter, en børne-guide, børne-maskot, muligheder for børnepasning og meget mere. Læs mere om børnekonceptet her.

Læs mere om skirejser til Livigno

Livigno

Byens højde 1.816 m
Antal lifte 33
Højeste skiløb 2.796 m
Liftkapacitet 46.000 per/t
Antal km pister 115 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 5 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Livigno

Vil I have højtbeliggende skiløb, hvor der er plads til hele familien og alle niveauer, så er en skirejse til Livigno det rette valg. At Livigno er noget særligt, fornemmer man allerede, når tunnelen til byen passeres. Livigno emmer nemlig af historisk mystik, en uforglemmelig gæstfrihed og en kræsen om kvalitet til de rigtige priser. De lokale ånder og lever for skiløbet og for at give dem, der besøger byen en god service. Sjældent set er denne venlighed, som får jer til at føle jer hjemme på jeres skiferie i Livigno. Det er også denne gæstfrihed, der får mange danskere til at vende tilbage til den hyggelige by i de smukke italienske alper.

Livignos placering mellem to bjergtinder og kun en ensporet tunnel som indgang om vinteren, gør at Livigno den dag i dag er toldfrit. Det giver grobund for et stort handelscentrum, hvor I kan boltre jer i toldfri varer og spare penge på især parfume, elektronik og spiritus. Samtidig har folket i Livigno altid dyrket det meste af deres forråd selv, hvilket gør oplevelsen af den italienske madkultur helt speciel og lokal. Som andre italienere, sætter de selvfølgelig pris på gode vine, og vil du nærstudere vinområdet Valtelinas fantastiske udvalg, er der rig mulighed for det på en af de mange restauranter eller specialforretninger i byen. Livigno summer nemlig af liv, hvor du i den store bymidte og gågade finder et mekka af delikatesse-, mode- og skibutikker. Her kan du krydre din skiferie, med et strejf af byliv, som det kendes fra de større handelsbyer.

Skiløb til alle niveauer

Selvom det er dejligt med gastronomi og gode shoppingmuligheder så er det skiløbet det drejer sig om, og det er der masser af hvis man holder skiferie i Livigno. Med sine to bjergtinder, der rækker op mod himlen til hele 2790 meters højde, er Livigno et snesikkert valg. Skiområdet består af to bjergsider, Carosello og Mottolino, hvor hele 115 km pister snor sig ned ad bjerget.  Pisterne fletter sig sammen i et stort netværk og deler sig igen, for til sidst at ende ved udgangspunktet, nemlig en af de tre store hovedlifter der fører op i terrænet.

En skiferie i Livigno byder hovedsageligt på blå og røde pister, men udfordrer også de mere øvede, som finder de stejleste pister på bjergsiden Mottolino. Her findes også en af Livigno’s eftertragtede snowparks, der med sine 43 rails og 25 hop, er en af Europas største. Der gratis skibusser, som kører i pendulfart og som forbinder de to områder Carosello og Mottolino, så din skiferie kan foregå på begge bjergsider i løbet af dagen.  

Hvis din skiferie i Livigno ikke kun skal foregå på alpinski, er der midt i dalen flere muligheder for langrend. Livigno er hvert år vært for flere store langrendsløb, og den italienske by kunne være et godt alternativ for dig, der ønsker at udskifte langrendsløbet i det kolde nord, med det mere solrige Italien. Livigno er et paradis for dig, som elsker at stå på langrend. Her findes hele 40 km præparerede langrendsløjper, og de store flade områder i disse højder giver optimale forhold for langrend. Mange internationale langrendsstjerner tager til Livigno hvert år for at træne og konkurrere.

For dig der synes om at køre langrend efter mørkets frembrud, så byder Livigno på 2 km oplyste løjper.

Afterski og andre aktiviteter i Livigno

Efter en lang dag med skiene spændt på fødderne, inviterer et utal af barer indenfor til en øl eller en lille grappa, som er italienernes pendant til vores egen snaps. Byens mange cafeer og barer giver mulighed for afterski til alle aldre, mens nattelivet kan nydes på byens diskotek, inden solen igen står højt over dalen, og det bliver tid til endnu en dag i sneen. 

Hele familien kan også forkæle sig selv i det nye Aquagranda, som er et overdådigt termalbad. Her bliver alle sanserne stimuleret og plejet af de mange muligheder for wellness, som Aquagranda byder på. Livigno favner bredt, og unge som voksne vil føle sig hjemme i den charmerende italienske alpeby.

Brugernes bedømmelse127

4,5 / 5
Bedøm Livigno som rejsemål
13.09.2017 - Helle Lemming

Livigno er simpelthen mit favoritsted...der er noget for absolutte begyndere og også noget til dem, der gerne vil udfordres lidt. Grundet beliggenheden er der rimeligt sol- og snesikkert.
Byen byder tillige på lækker shopping og masser af gode spisesteder. Er man ung og kæk...eller bare kæk, er der super after-ski. Er man til familiehygge, er det meget børnevenligt.
Byens gratis skibusser gør det nemt at veksle mellem Carosello 3000 og Motolino på den anden side af dalen.
Glæder mig allerede til at komme igen..

31.08.2017 - Michael Islin Bendixen

25.08.2017 - Esben Andreasem

Rigtig lækkert og hyggeligt sted.. Jeg skal helt klart besøge stedet igen og igen og igen:-)

rigtige lækkere restauranter og spisesteder
masser af sne. turen værd.

24.08.2017 - Thomas Smidt Hvidberg

Okay pister - man skal dog indstille sig på at området er delt i 2, så man kører på hver side af dalen. Besværligt bussystem indtil man lærer det.
Savner de helt sorte stejle pister. Man får hurtigt, på de første par dage, kørt de pister der er.

23.08.2017 - Berit Højberg Sørensen

Fantastisk skisportstede i alle sværhedsgrader. Flot natur, snesikker og gode spisesteder både i byen og på bjergene. Tager lige en tur til Livigno igen i januar i 2018😃

23.08.2017 - Peter Sarka

Rigtig hyggeligt og fint familiested. Er dog meget usammenhængende, hvilket gør at man skal med bil eller bus for at komme rundt til de forskellige områder. Derudover en meget langstrakt by, der kan give længere afstande til lifter, indkøb, skiskole, mv.
Men alligevel et rigtig fint sted, som jeg vil anbefale til andre.

23.08.2017 - Henrik Høgh-Olesen

Flot pisteområde med alle sværhedsgrader og stor natur skønhed. Hyggelige restauranter på bjergene. Livigno by er en lille perle: Smukke huse, gode restauranter med venlig betjening og fine shopping muligheder. De mange solskinds timer tæller også positivt. Alt i alt en af de bedste destinationer jeg har besøgt.

22.08.2017 - Torben Pedersen

Dejligt område, både ift. børn og hvis man selv skal have udfordringer. Smukt sted. Lidt bøvlet bussystem dog.

22.08.2017 - Kristian Busch

Altså vi elsker Livigno. En rigtig by med lokal liv, supermarkeder med lokale varer, mejeri, øl osv, god mad, super service.
Og billigt. Selvom der nærmest ikke var faldet sne, så fungerede området via snekanonerne. Aldrig kø ved lifterne. Området ikke kæmpestort og nok lidt let, men lige os. Og børnene kan stå for sig selv, de kan nemlig kun havne et sted og det er nede i dalen :)))

22.08.2017 - Henny Pia Pedersen

Rigtig godt skisport sted, godt udvalg af beværtninger på pisten og rigtig hyggelig italiensk stemning. Skibusserne kører ofte, dog var det svært at finde ud af hvilken bus man skulle med.

22.08.2017 - Rudolf Svejstrup

Fedt snesikkert skisportssted i charmerende bjergby. Dejlig skiferie!

22.08.2017 - Helle Kjærgaard

Bedste skisportsted ever og vejret var i top.

22.08.2017 - Morten Bak

Udmærket skiområde med gode brede pister.

Efter min smag var der ikke nogle rigtig lange nedkørsler som jeg synes er et stort minus.

Desuden er det lidt irriterende at skulle pendle rundt i skibus for at få adgang til hele området.

22.08.2017 - Søren Sneftrup

Lejligheden var generelt ren og pæn, og de to soveværelser var af fin størrelse. Ejeren, der har kaffebaren i stueetagen, var meget venlig og hjælpsom. Placeringen kunne være bedre, men i fin gåafstand til "
bymidten. Rigtig god value for money.

22.08.2017 - Uffe Pedersen

Et rigtig godt all round skisportssted med gode brede og velpræparerede pister. Måske ikke de længste pister, men det hele passer ind, hvis man er en familie, som gerne vil stå på ski sammen.. Måske ikke de helt store udfordringer til den meget øvede skiløber

22.08.2017 - Lasse Rathleff

Terrænet er ikke det mest udfordrende, men det er helt i orden til en uges tid med hygge og pistefræs.
Prisniveauet er super godt og maden er rigtig lækker.
Byen er hyggelig og der er mange gode forretninger.
Afterski er heller ikke værst.
Kan bestemt anbefales til alle aldre.

22.08.2017 - Claus Drescher

Fine pister og lifte, lidt malurt er dog at de to sider kun kan kombineres med buskørsel - men er måske lidt for godt vandt fra de 3 dale. Kommer dog gerne til Livigno igen

22.08.2017 - Jens dueholm

2. Gang jeg er i Livigno, og det er bestemt ikke sidste gang! Rigtig fedt skiområde, hvor der er plads til både de nye på ski og de mere rutinerede.
Told frit område, flot område. Super sted 👍😂

22.08.2017 - Charlotte Ager

Rigtig lækkert område med gode, brede pister og mulighed for at variere sine dage og pister til de fleste niveauer.
Gode restauranter og hyggelige barer.
Kan klart anbefale området!

22.08.2017 - Finn Madsen

Jeg syntes at området der er delt i 2 bjergsider ikke svarer til mine forventninger, da man skal transporteres fra den ene side til den anden, og det er svært at finde ud af hvilke busser man skel tage , samt området ikke er større end det kan overståes på 2 dage 2 stjerner

22.08.2017 - Thomas Hoamnn

Dejligt sted, venligt folkefærd der er behjælpsomme, god mad og fornuftige priser på tingene.

22.08.2017 - Maj-Britt Rask

Livigno er det bedste sted vi har stået på ski, selvom der ikke er faldet sne er der alligevel mange pister åbne, i alle kategorier, og når der er faldet sne er det bare helt vidunderligt

06.09.2016 - Leif Illemann

Rigtig dejlig og højt beliggende område med brede og velpreparerede piste, og piste for alle. Forbindelsen fra den ene ende af den enkelte bjergsiden til den anden kunne godt være bedre. Nogle lifte er af ældre dato. Fine restauranter i området med wi-fi. God transport rundt i området med gratis bybusser. Rigtig hyggelig by med mange butikker og restauranter. Fin stemning i byen og fin afterski. Vi har været der 8-9 gange og som regel med flot vejr i højsæsonen.

02.09.2016 - Anita

Elsker Livigno.
Godt skiområde med lidt for enhver om man er øvet eller nybegynder. Vi har været der 4 sæsoner og har planer om den 5 sæson.
Gode restauranter med vildt sødt personale, hyggelig by med gode shoppemuligheder og gode drinks.
Gratis busser der kører i byen så det er let at komme til liftene uanset hvor i byen man bor. Helt klart et sted der kan abefales til alle.

31.08.2016 - Astrid Haastrup

Vi er kommet i Livigno i rigtig mange år. Genkendelighed har været vigtig for os mens børnene var små. Vi syntes Livigno har et børnevenligt terræn og også meget fint til voksne.
Byen er hyggelig med mange butikker og restaurenter - og så er italiensk mad altid lækkert :-)

30.08.2016 - Merete pedersen

Overskuelig pisteområde ,let at komme rundt med utrolig gode busforbindelser..god og hyggelig bykerne.

30.08.2016 - Jakob Foller

Super skiområde med masser af løjper til alle. Ideelt område til let øvede skiløbere. Herlig by med godt mix af butikker/hoteller og beværtninger. Vil helt sikkert gerne komme tilbage

30.08.2016 - Else Rodsted

Påsken 2016, sol de fleste dage, rigtig godt med sne, temperature som kunne bevare sneen god det meste af dagen. Livigno har ikke lange nedfarter eller sammenhængende bjerge, på trods af disse mangler oplever jeg en uge med godt skiløb fordelt på de to områder som med hver deres forskellige nedløb giver en fin ski uge. Gode shoppe muligheder og hyggelige afterski restauranter. Jeg vil helt sikkert gerne tilbage. ;-)

30.08.2016 - Jørgen Jensen

Bare et super dejligt skiområde.

30.08.2016 - Søren

Super område, har nu været der 10 gange, og kan varmt anbefales.

30.08.2016 - Danny Petersen

Jeg har nu været I Livigno 2 gange og skal igen til Livigno I uge 2017. Livigno er et fantastisk sted med snegaranti også selv når foråret nærmer sig. Livigno byder på to dale/bakkeområder. Begge steder giver gode udfordringer til sit skiløb men også mulighed for godtskiløb grundet meget brede løjper. Stedet indeholder klart mest blå og røde løjper, men da det er meget brede løjper vil selv mindre utrænede skiløber have glæde af stedet. Nyd desuden en dejlig charmerende by som giver mulighed for god italiensk mad. Leveomkostninger er også I den lave ende da Livigno ligger I et TAX-FREE område. Livigno kan anbefales på det kraftigste.

30.08.2016 - Lars-Erik Nielsen

Livigno er vores foretrukne skiområde. Vi har besøgt byen 6 gange inden for de seneste 10 år. Vi vælger gerne en uge i marts, hvor vejret i Livigno som regel er dejlig solrigt og hvor der er god plads på løjperne. De velpræparerede, brede løjper med masser af plads passer lige til vores skiløb og den gode italienske mad og vin på de mange hyggelige restauranter passer lige til vores gane. Vi vender helt sikkert tilbage igen.

30.08.2016 - Birthe Bomholt

Livigno er bare stedet. Skønt område, hyggelig by højt o bjergene og noget for alle. Kan varmt anbefales

30.08.2016 - Carsten Jensen

Skønt område, der på bedste vis kombinerer off-piste, velpreparerede pister, funparks og langrend i topklasse...Det har vi ikke fundet bedre andre steder.......

30.08.2016 - Line Sandberg

Vi har været i Livigno flere gange, og det er klart vores favorit destination. Der er meget solsikkert, altid masser af sne, lækre pister og et væld af super gode restauranter. Byen er hyggelig, og det er også muligt selv at købe gode råvarer, hvis man vil lave mad selv. Byen er børnevenlig, og der er generelt masser af lave. Der er desuden fine langrendsspor, hvis man ønsker lidt afveksling fra det alpine.

30.08.2016 - Frederik Nielsen

Livigno er et super dejligt sted, med mulighed for alle aldre. Vi nød vores ferie med god sne på toppen og sol og varme i dalen. Faktisk kunne vi sidde hver dag udendørs og spise frokost i t-shirt.

30.08.2016 - Jesper Holmegaard Siemons

Suverænt skiløb for alle niveauer øvet og vovet :-)

29.08.2016 - Michael Bjerregaard Jensen

Kanon område med pister til alle. Rigtig gode børnebakker helt nede ved byen, med masser af div arrangementer for både børn og voksne. Meget hurtigt og nemt at komme videre op i terrænet. Hvor der er kanon skiløb for enhver smag, "skovturs ruter", forskellige funparks, lange og gode pister fra top til bund i alle sværhedsgrader. Desværre var vi uheldige med for lidt sne i uge 3 2016, så det var ikke muligt at stå offpiste. Der er ellers stor mulighed for kanon offpiste i området. Vi skal helt klart tilbage til Livigno. Byen er lang, og fyldt med butikker, restauranter og cafè/bar, afterski. Byen er toldfri og alt er faktisk billig selvom det er skisportssted. En destination der virkelig er værd at tage til.

25.08.2016 - Frank Larsen

Livigno er en hyggelig by, med en masse lækrere restauranter, vi har de sidste 5 år været på skiferie i Livigno, hvor vi er 2 ? 3 familier, der nyder vores ophold i Italien hver år. Der er fin gå afstand til alt byen, ønsker man ikke at gå, køre der ski-busser, som er gratis at bruge. I centrum er der masser af butikker og lækker spisesteder. Livigno har et super lækkert køkken, hvis man ønsker at prøve en anderledes oplevelse hvor maden er i højsæde, så vil jeg helt klart forslå Hotel Bivio, eller Hotel Alegra, de er i mine øjne En Michelin-stjerne Værdig. Der udover ligger der et hav af små og store restauranter rundt omkring i byen og på bjergene rundt om Livigno, hvor der er alt hvad man kan drømme om, inden for det Italienske køkken. Løjperne på begge bjergsider er for alle aldre og Livigno er et skisport stedet for nybegynderen den let øvet og den øvet. Bjergene omkring Livigno i dalen byder på den lange løjpe, den korte løjpe, den stejle løjpe, den sjove løjpe og den hyggelige løjpe, der er en masse skønne løjper med en storslået natur. Der er kun et at sige, pak skitasken og skiene ned og tag af sted.

24.08.2016 - Jens Peter Skøtt

Fantastisk område med pister for en hver smag. Velfungerende liftsystem og skibusser. Samtid er byen venlig og imødekommende med alt hvad man skal bruge

24.08.2016 - Inge Merete M Riemenschneider

Dejligt sted med skiløb Ford enhver

24.08.2016 - Jan Hendriksen

Livigno er stedet for alle. Toldfrit område, giver gode muligheder for en god handel. Kompetent og serviceminded personale hele vejen rundt, lige fra pisteanretning til skadestuen. Jeg verder tilbage i 2017, for 3 gang.
En lille anekdote: Min søn og jeg var kommet afsted uden hansker, hvilket vi skulle fikse efter at have hentet ski. Godt kolde i fingerne, invitere jeg på en kop varm chokolade, bestiller, konstatere jeg har efterladt min pung i bilen (dag 1 time 3). Stopper min bestilling med beklagelse og forklaring om situationen. Cafe Fatter stor smiler og forsikre mig om at det er okay jeg kommer tilbage senere. Sjældent har en kop cacao smagt bedre.

23.08.2016 - KJELD SØRENSEN

RIGTIG FINT OMRÅDE TIL ALLE., BÅDE NYBEGYNDER OG ØVEDE. RIGTIG GODE PISTER, OG VELFUNGERENDE SKIBUSSER, DER LET FRAGTER EN RUNDT I DALEN. GODT MED SOL, BÅDE FORMIDDAG OG EFTERMIDDAG, IDET SOLEN SKIFTER FRA DEN ENE BJERGSIDE OM FORMIDDAGEN TIL DEN ANDEN SIDE AFVDALEN OM EFTERMIDDAGEN. STORT UDVALG AF BUTIKKER OG AFTERSKIING STEDER I DALEN.

23.08.2016 - Tommy

Fedt område. Masser af fede, brede pister. Men dyrt på toppen. Spis i de små hytter.

23.08.2016 - Dan Christensen

Et dejligt område. Hvor vi har været de sidste 2 år. Kan varmt anbefales. Gode og brede pister der kan få nærmest alle til at nyde en rød nedkørsel. Flinke italienere, som ikke alle snakker lige meget udenlandsk. Men det får man hen med fagter og et smil. Kommer der meget gerne igen.

23.08.2016 - Lisbeth Hansen

Super dejligt ski-område for alle aldre og niveauer. Super hyggelig by.
For begyndere er det noget besværligt at komme hjem fra ski - eller fra det ene lille område til det andet. Lang gå-tur fra ski-bakken til bussen - især når man er begynder ;-)

23.08.2016 - Dorte Rikke Tellesen Eriksen

Super Skisted....
Vi var mange afsted med mange forskellige niveauer, men der var super skiløb for alle...
Byen var også bare helt kanon.... Vi SKAL afsted igen.

23.08.2016 - Klaus Bo Jensen

Fantastisk område med gode pister på begge sider af byen. direkte ski in/out fra hotellerne gør det meget nemt for børnefamilierne.

23.08.2016 - Carsten Køster

Til børn og nybegyndere er Livigno perfekt. For den rutinerede måske knap så spændende. Meget hyggelig by. Masser af plads på pisterne og kun sjælendt liftkø.

18.08.2016 - hanne pedersen

16.08.2016 - Mads Pagsberg

Meget fint og dejligt hotel. Tæt på pisten. Dejlig mad. Gode muligheder for børnene. Dejligt personale.

16.08.2016 - Marianne Larsen

Fantastisk område både for de rutinerede og de lidt mere forsigtige. God mulighed for individuelle ture og masser af steder hvor vi kunne mødes til frokost ude på løjperne. Har tidligere været i Sverige og Østrig men Livigno er bare bedre. Kunne sagtens finde på at komme igen i 2017.

16.08.2016 - Jesper melhedegaard

Rigtigt fint sted, har været der 8-10 gange, fine pister for alle , der mangler dog lidt dansk tallene ski lære til de små, italienerne gør det fint, trods sproget. Kan bestemt anbefales,

16.08.2016 - Michael Sort Jensen

Super dejligt område. Hyggelig by og et dejligt skiterræn for alle. Normalt ret sne sikkert.

16.08.2016 - Christian R Nielsen

Har været i Livigno seks gange, super skiområde med gode brede pister. Eneste minus er at området er delt i to og man skal med bus for at komme over på den anden side.
Har valgt Livigno flere gange i træk der konen og knægten skulle lære at stå på ski og mener at området er godt til begyndere, ligesåvel som øvede skiløbere.
Kan varmt anbefale Livigno selvom vi prøver noget andet i år
Området er ret sne sikkert, dog prøvede vi for første gang at komme derned i julen 2015 og der ikke var sne.
Vi havde nu alligevel en super skiferie på kunstsne, de har så mange snekanoner at de fleste pister var åbne. Ros for det ;-)

16.08.2016 - Kenneth Rasmussen

Fint skiløb på fine ny præparerede pister og mange soltimer. Ok lifte, nogle lidt ældre. Dejlig by..

16.08.2016 - Kenneth Rasmussen

Fint skiløb på fine ny præparerede pister og mange soltimer. Ok lifte, nogle lidt ældre. Dejlig by..

16.08.2016 - claus pedersen

Super godt område med gode pister for alle har været der 2 gange og begge mellem jul og nytår.byen var pyntet med lys og med hyggelig stemning.masser af gode butikker og restauranter.og så er det toldfrit.:)

16.08.2016 - Peter Ronex

Fantastik skiområde - super præparerede og brede løjper med alle muligheder for at afveksle sit skiløb efter vind og vejr. Dejlig by og mange restauranter og indkøbsmuligheder - eneste minus er de manglende fortove, og vejsider der er væmmelig glatte.
Vi kommer igen og igen :-)

16.08.2016 - Ole Kristiansen

Fedt område hvis der er sne nok, ellers er der for meget bus

16.08.2016 - Michael Hansen

Området byder på fine børnebakker i dalen.
Man er tæt på byen og cafeer og kan samtidig checke op på børnene.
Man når fint at se området på en uge.
Synes at området er fint for begyndere og øvede. Super køreren vil måske have flere udfordringer.
Lifterne er ok og ikke store køer. Dog skal det siges at nogle lifte er langsomme og lange....
Der prepareres som der nu gøres i Italien. Så intet klagepunkt her.
Priserne er meget fornuftige mht. skileje.
Kan anbefales.

16.08.2016 - Allan Thorninger

Livigno er, i sig selv, en oplevelse - toldfrit :O) - og skiterrænnet byder på rigtig fine, brede og vel præparerede løjper, et lækkert og varieret "rødt" skiområde. En god ting er at Livigno ligger isoleret, så der er ikke voldsomt overbefolket på løjperne.

16.08.2016 - Christina Elmann

Livigno er en ideel skiby til den øvede og mindre øvede! I slutningen af ugen kan man dog godt løbe tør for nye pister. De pister, der er, er dog gode! Livigno er en hyggelig by og har gode muligheder for at få lækker mad - og handlet toldfrit. OG, der er gode muligheder for at gå i byen ;-)

16.08.2016 - Frank Andersen

Fint skisted, området dog småt og delt i to på hver side af byen. Billigt at spise og drikke. Alt i alt fint sted :)

14.09.2015 - Benjamin Carlsen

Dejligt hotel med god spa afdeling.
Fin service og rene forhold på værelser og opholdsrum.
Tæt på lift og afterski.
maden var god, men dog en smule for tung (kødfyldt og sovset efter min mening) kunne godt savne nogle flere grøntsager...

08.09.2015 - Karen Marie Hansen

Har været i Livigno 2 gange og er helt vild med det. Der er brede vel præparerede pister og gode lifter, lækker solskin, som så gør at du også får batterierne ladet op samtidig. Dejlig gågade så dankortet også kan blive luftet :o)) Gode restauranter ude på løjperne så solen også kan nydes der. Kan varmt anbefale Livigno og skal helt sikkert derned igen 2016 :o))

03.09.2015 - jørgen merrild bie

Godt terræn og som regel ingen kø til lifterne. velpreparerede pister og mulighed for at vælge mellem løb i sol eller skygge både formiddag og eftermiddag.

01.09.2015 - Per Dahl Sørensen

Livigno er delt skiområde, på hver side af dalen, det hænger kun sammen med bus. Så ofte vælger man hvilken side man vil stå på og bliver der hele dagen. til gengæld har de nogle rigtig fede pister, ofte så bred som motorvej. Man mangler måske også en hyggelig hytte(spise og drikke) på pisterne, men de findes, bare ikke i samme mængde som mange steder i Østrig man sulter og tørster dog ikke i Livigno. Er man til + 50km/dag er området for lille.

30.08.2015 - Kenneth Nielsen

Livigno er altid en super skioplevelse. Skiområdet er godt for både begyndere og øvede. Livigno har i de seneste 10 år oplevet en stor udvikling, hvilket dog også har gjort området lidt dyrere - herunder er priserne i de tax free butikker steget en del.

30.08.2015 - Helene Schmidt

Vi er kommet i Livigno de sidste 27 år, vores 3 børn har været med fra de var 3 år, perfekt til børn. Hyggelig stemning og masser af gode pister, noget for enhver. God mad med rimelige priser. Vi har både boet på hotel og lejlighed, begge dele kan varmt anbefales.

30.08.2015 - Finn Sørensen

Livigno er vores ynglingsdestination, her er alpeidyl,italiensk mad og vin. Men sidst og absolut ikke mindst, et fantastisk skiterræn hvor alle ville kunne finde et område at løbe på, uanset hvor dygtig man er. Pisterne er altid velpræparede og sneen er næste altid frostsne fordi skiområdet ligger så højt oppe.Vores tur med Sloptrotter var en dejlig oplevelse. Inden vi tog afsted blev vi kontaktet og blev spurgt om alt var som det skulle være. I Livigno havde guiderne hånd om os. Selv om vi ikke deltog i nogle af Slopetrotters arrangementer fik vi alligevel et par gange i løbet ugen besøg af en guiderne, som blot ville hører om vi var havde det godt og var tilfredse med vores ophold. Det har vi aldrig prøvet før, med nogle alle de andre selskaber vi rejst med. Det er ikke sidste gang vi tager med Sloptrotter og vi vil varmt anbefale Slopetrotter som vores og dit næste rejseselskab turen gå ned til sneen.

27.08.2015 - Mikkel Kastrup

27.08.2015 - Helle Busk Vedel

Dejligt område, rimeligt stort, med gode brede pister. Kan varmt anbefales.

27.08.2015 - Hanne Thisgaard

Livigno er afslappet stemning, velpræparerede pister, shopping og lækker mad.
Livigno er til børn, unge og ældre.
Livigno er til nye skiløbere og mere erfarne.

Elsker du Italien vil du også elske Livigno.

26.08.2015 - Claus Boye

Hyggelig by ved juletid. Masse af butikker og flere spisesteder. En by med liv... Skiområdet er godt for begyndere, men mangler udfordringer til de lidt mere øvede. Stadig et godt område, man bestemt bør prøve da stemningen i området er i top.

26.08.2015 - Søren Sivebæk

Super hyggelig by, og toldfrit, så varer og ikke mindst mad og drikkevarer er BILLIGT. Kører man selv i bil, så vent med at tanke til Livigno. Billigt! Største minus er, at de to områder kun hænger sammen med skibus. Også fedt offpiste skiløb.

26.08.2015 - Jesper Randa-Boldt

Godt og overskueligt ski område. Perfekt til børnefamilier. Dejlig by. Har allerede booked til næste sæson.

26.08.2015 - Dorthe Møller

Det er et dejligt område. Området er ment at overskue når man har børn med . Byen er en charmerende italiensk bjerg by,hvor man har bevaret mange af de gamle huse. Et virkeligt et besøg værd.

26.08.2015 - Jan Hansen

Et dejligt område til både børnefamilier og mere øvede skiløbere. Er ikke så stort men der er udfordringer til en hver. En by med liv og masser af tilbud. Modsat andre steder i Italien findes der Afterski i Livigno som kan anbefales. Og er man med Slopetrotter er deres picknik-tur et must :-) Der skal samtidig lyde en varm tak og megen ros til skiquiderne :-)

26.08.2015 - Marianne

Rigtig gode pister, men vi blev temmelig trætte af ski busser.
Byens centrum er hyggelig, med gode butikker og restauranter.
Men der er langt fra yderkanterne af byen til centrum.
Vores børn har prøvet en del ski skoler i Europa, men aldrig nogensinde
en ski skole der var så dårlig som den vi ramte ind i i Livigno.
Og tunnellen er tæt på et mareridt om lørdagen....!!!!

26.08.2015 - Ann-Sofie Jespersen

Jeg var i lejlighedskomplekset "Casa Miranda" - Det fungerede fint, dog var der et mindre problem, med komfuret, som ikke virkede, samt for lidt køkkenredskab. Ellers var det helt fantastisk og ski-området var stort. Det var lækkert med så store skiløjper.
Jeg styrtede på turen og der gik ikke mere end 10 min. så kom redningsfolkene. Der var så god service, de spurgte hele tiden om man havde det godt, så man hvis man tager til Livigno skal man IKKE være bange for ikke at blive hjulpet :)

26.08.2015 - Arne Elvers

Dejlig område for den modne skiløber. Der er altid et sted, hvor skiløb er muligt. Meget varieret og med hyggelige spisesteder på bjerget.

26.08.2015 - Pernille Dohn

Livigno, Italiens perle hvad angår ski. Fantastisk skiområde med skønne pister med udfordringer til alle. Busserne fragter dig rundt i området som kan byde på masser af skønne butikker, barer og Restauranter. Prisniveauet er helt perfekt, da området er toldfrit. Du kan endda komme på en tur ud i det blå på hesteryg, eller få en tur rundt i området i kane. Kan varmt anbefales både til entusiaster, men bestemt også til folk som mig som slet ikke står på ski. Jeg havde en fantastisk uge med shopping og hygge med familien fordi pisterne er så tæt på byen.

26.08.2015 - Jette Skole

En fin destination med mange gode og brede pister. Man skal huske at tage højde for den ekstra tid det kan tage med biltog og tunnelen.

26.08.2015 - Lars-Erik Nielsen

Livigno er suverænt den bedste skidestination vi har besøgt. Vi har været der de seneste 5 år i begyndelsen af marts - og vender helt sikkert tilbage. Perfekt skiløb på brede velpræparerede løjer med god plads. Den høje beliggenhed betyder, at sneen holder godt også sidst på sæsonen, hvor man samtidig er begunstiget af mange solskinstimer. Da Livigno samtidig er en hyggelig by med mange gode restauranter og fine indkøbsmuligheder er det svært ikke at blive begejstret for stedet.

26.08.2015 - Pia Christoffersen

Super sted, noget for enhver smag. Dejlig by med masser af gode restauranter og et meget velfungerende bus system.

26.08.2015 - Claus Bjerre

26.08.2015 - Jesper Amsinck

Jeg bliver ved med at komme til Livigno. Der er en fantastisk stemning alle steder hvor man møder folk. Alle er super glade, der er plads alle steder og ingen nævneværdig kø, ej heller i uge 7-8. Man bliver udfordret på løjperne. Er man til det stille eller til det vilde, der er masser af muligheder for alle - jeg glæder mig til jeg skal der ned igen og få skiene i gang, spise lækker italiensk mad, have gåture i byen med de mange butikker og masser af solskin.

26.08.2015 - Claus Bjerre

26.08.2015 - Robert Padilla Wolthoorn

Et super skønt familieområde med masser af plads og ingen liftkøer. Samtidig er der pister for de øvede og fartelskere. Lækker mad og hyggelige spisesteder på pisterne. Byen er et bekendtskab man har lyst til at vende tilbage til.
GOD TUR!

26.08.2015 - Preben Skovsgaard


Livigno er stedet man skal tage til, hvis man ønsker mere end bare at stå på ski, gode restauranter, shopping muligheder og et skiterræn hvor man ikke behøver at være verdensmester for at kunne begå sig.

26.08.2015 - Flemming Larsen

Et fint område hvis man samtidig vægter de ting der ikke lige har med skiløb at gøre eks. shopping. Super hyggelig by at gå rundt i. Pisterne indbyder mere til familieskiløb end noget andet, og har et sparsom udvalg af restauranter. De få der er ligger mest for foden af pisterne, og er mere et cafeteria end hyggelig en restaurant.

26.08.2015 - Birthe Blmholt

Helt vidunderligt sted med fine pister, dejlig by, smukt område. Elsker det.

26.08.2015 - Helle Kann

Fantastisk sted - dejligt med udfordringer på begge sider af byen. Hyggelig by som man kan have stor glæde af, når dagen på ski er overstået.

25.08.2015 - Anne-Mette Havsager

Livigno er en dejlig destination, spec. hvis man flyver derned. Skiterrænet er varieret, ikke så stort, sikkert godt til børn --og helt sikkert til voksne, hvis knæ ikke længere klarer at fræse ned af de sorte pister. Mulighed for god mad mm. også et plus.

24.08.2015 - Jonas Peter Rasmussen

Nemt og overskueligt område. med fine brede piste. gode stabile lifte. fint bus system som bringer en nemt rundt.

23.08.2015 - Martin Hansen

Jeg har kun sverige at sammenligne med.
Det er så fedt at der næsten aldrig kø. der er masser af bakker. dejligt med plads.
Kort sagt: mange bakker, få mennesker.
Vi nåede ikke så meget rundt i byen. Men der var nogle ting der havde gode priser.
Det var ikk alle italiener der der vil snakke engelsk :(
Men nu er det bakkerne vi er der for. Det er der de vinder 5 stjerner for mig.
ses næste år

19.08.2015 - Andrea Aaberg

Jeg har været kun en gang : jeg elsekede så meget at jeg har allerede booket min næste skiferie der, den gang med hele familie. De har så mange kms at man kan ikke bliver træt at se de samme udsigt : man kan ski på bege side. Byen er super charmerende, specielt i Jul , den er pyntet og tilbud så mange aktiviteter efterski at man kan bliver ved ... kanon skattefri shopping, til rimlige priser, dejligt mad og venglige mennesker.

19.08.2015 - Susanne Mogensen

Livigno var en fantastisk skioplevelse for to midt 50 og 60 årige der skulle på ski for første gang. Fantastisk skiskole, masser af sne og sol og pister for alle niveauer. Mange forskellige restauranter, barer og butikker og glade mennesker. Vi kommer igen.

19.08.2015 - Mette Clausen

Super dejlig destination, meget velegnet til begyndere og børn. Både jeg selv og mine børn, har haft de første ture ned af pister i Livigno, og er blevet bidt af at stå på ski. Skøn by, med billige og gode restauranter, og god shopping.

19.08.2015 - Martin Lund

Livigno er et paradis for børnefamilier på ski!! Hyggelig by, meget rimelige priser, gode spiseteder samt ikke mindst fantastisk - og meget børnevenligt - skiløb i højalpint (snesikkert) område. Skiskolen Centrale er outstanding!!

19.08.2015 - Jonas Nielsen

Livigno er skisportsstedet, der har alt hvad hjertet begærer. Der er store brede pister, fantastiske klimatiske forhold og pister perfekt egnet til nybegyndere og øvet skisportsudøvere. Livigno ligger i et toldfrit område og har dermed meget fordelagtige priser, så der er rig mulighed for at få shoppet da shopping mulighederne også er rigtig gode. Selve Livigno by er en charmerende og hyggelig alpeby så, hvis du er til hyggelig stemning og et fantastisk skiområde så er Livigno lige et sted for dig!

19.08.2015 - Jesper Siemons

Ligvigno har alt, og vigtigst af alt der er altid god sne og høj sol. På gensyn i Ligvigno til næste år :-)

18.08.2015 - Peter Stefansen

Super sted, her er alt hvad hjertet begærer, desværre delt i to, men så kan man på den anden side få sol dagen lang. Herlig by hvor der findes alt. Prøv de lokale specialiteter, de er gode.

18.08.2015 - Jan Patrick Tann Nielsen

Et dejligt stort område som egner sig til hele familien. Aldrig lange køer og masser og løb til de nye såvel som erfarende. Og befolkningen er søde og gæstfrie.

18.08.2015 - Kjeld Evers

Rigtig hyggelig by med masser af gode spisesteder, og et fint skiområde med gode skibus forbindelser

18.08.2015 - Tommy

Første gang i Livigno men ikke sidste. Et lækkert område med dejlige brede pister. Lidt dyrt på toppen så spis og hyg nede i terrænet. Men ellers hjælpsomme rundt ved lifterne. Området dækker fuldt ud alles behov. Et lækkert sted.

18.08.2015 - Mads Nielsen

God sne og off piste muligheder. En lidt lang køretur og lidt ærgerligt at man skal med bus for at komme fra det ene område til det andet.

18.08.2015 - Peter Reinhold

Livigno er fantastisk, området presser nok ikke de mest erfarne skiløbere, men det er stort og byder på mange forskellige ting, og by samt priser og kvalitet af mad og drikke er nærmest uden sammenligning.

Vi har været der mange gange, og vi kommer helt sikkert tilbage.

18.08.2015 - Christian Lind

For os er Livigno det sikre valg mht snesikkerhed og lave temperaturer, dvs frostsne. Pisterne er brede og naturligvis velpræparerede og ikke letkørte. Det er svært at komme i vanskeligheder i Livigno. Området er dog ikke for stort, og der er mange gentagelser i løbet af en uge. Men for børnefamilier og ikke alt for øvede, er Livigno STEDET.

18.08.2015 - Søren Jensen

Livigno er en af de steder, som vi altid vender tilbage til. Godt og varierende skiløb i snesikkert område. Vi har været der både tidligt og sent, en klassikker er at slutte skisæson af op til påske i Livigno, ski og masser af sol :-). Byen spækket med gode butikker, hoteller, restauranter mv.

18.08.2015 - Peter Hansen

Sneen manglede desværre lidt i uge 3 2015. Fine pister, lifter og barer. Pisterne er desværre ikke så lange, men mange gode områder. Der går lidt for meget tid med bussen i dalen, så man bør tage et område/bjerg om dagen. Mange gode butikker og barer.

18.08.2015 - Erik Christiansen

Perfekt område som dækker alles behov. Bredde pister, hvor det altid er muligt at fange solen. Et passende antal af gæster og vi kommer igen.

18.08.2015 - Kristian Busch

Godt:
Dejlig rigtig by, med egne specialiteter
God mad og mad/drikke til gode priser
Hyggelige steder i bjerget, gælder bare om at finde dem.
OK bakker, ikke meget kø
God service alle steder, butikker, hejse, sisesteder, langt bedre end i Østrig eller Frankrig

Mindre godt:
Laaaaaang bustur fra/til lufthavn uden toilet, det skabte nærmest mytteri.
Skiområde lige lille nok til en uge. Så bliver nok en engangs oplevelse, desværre.

18.08.2015 - Stine Brandt Bering

Skønt og børnevenligt skiområde. God atmosfære, men meget gamle liftsystemer i visse delområder. God plads på pisterne oppe i terrænet. Børneområdet er meget fyldt. Ikke helt sammenhængende område, men gode busfaciliteter til transport mellem områder.

18.08.2015 - Caspeer Littrup

18.08.2015 - Poul Erik Frandsen

Livigno er et af de skisportssteder vi har vent til bage til . Der er mange forskellinge pister, både begynder og øvede. Gode ski skoler , meget børnevenlig. Gode spise steder til rimelige priser. Skibusser køre tit så der er ikke meget ventetid.
er et ganske stærkt kort.Dejlig by at gå på handel i

18.08.2015 - Pernille Hargaard

Livigno er et lækkert skiområde, meget flot og snesikkert. Mange lækre restauranter I området og meget hyggelig by. Dog 'hænger det ikke sammen' men er delt i to områder, og de er lige til den lille side begge, hvis man er meget øvet. Men meget anbefalelsesværdigt ...

18.08.2015 - Jette bjertrup

Har været i livigno flere gange, super lækkert sted, opfylder vores behov mht mad, indkøb ski udfoldelser. Perfekt også til børn. Lækkert vejr de gange vi har været der( vi har holdt juleaften der flere gange)transport form dertil har været bus og har også været super,frisk og udhvilet ved ankomst.

18.08.2015 - Gitte Jensen

Rigtig dejligt ski-område med plads til alle hvad enten man er begynder, øvet eller har hang til funparker. Dog skal man med bus fra det ene til det andet område, det er lidt besværligt, men når man lige lærer bussystemet er det super.

27.03.2014 - Eugenio Drostby

Holder du af at stå på ski, men er ikke en skiteknisk feinschmecker? Livigno har mulighederne. Brede, venlige blå pister tæt på hotellerne og byen. Oppe i terrænet er også nogle smukke, lidt længere blå pister. Charmerende alpeby med gågade, butikker og spisesteder i rimeligt prisniveau. Læg dertil områdets gode snesikkerhed og de hyppige solskinstimer, hvorefter denne skidestination er et ganske stærkt kort.

03.09.2013 - Dan Horsbøl

Livigno er et af de skisportssteder vi altid vil vende tilbage til. Et generelt yderst fornuftigt prisniveau fine pister og høj grad af snesikkerhed, tæller også med i vores vurdering.
Området hører ikke til de sværeste rent skimæssig, men de fleste kan alligevel få deres grænser prøvet af.

22.08.2013 - Sidsel barnkob

Livigno er et supergodt skiområde med plads til alle niveauer . Der var ligeledes også god plads på pisterne. Området var smukt med fantastisk natur. Området var dog ikke så stort, men det var dog ikke kedsommeligt.

15.08.2013 - Poul Erik Karvonen

Fantastisk skiområde! Vi har været der 5 gange og er stadig vilde med stemningen og hele atmosfæren. Livigno kan på det varmeste anbefales til familier med børn i alle aldre. Her kan alle være med.

23.02.2011 - Jens Peter Hansen

Er du til afslappet stemning, men stadig med masser af butikker, cafeer og restauranter, så er Livignio stedet for dig. Byen har et usædvanligt stort udvalg af butikker og restauranter, så der er rigelig mulighed for at lave andet en at stå på ski. Livigno er præget af en stor aldersspredning med både børnefamilier og et mere voksent publikum, så der er en meget afslappet stemning overalt.

Byens gratis skibus-system med 3 linjer er rigtig godt både om dagen og om aftenen.

Rent skimæssigt giver Livigno udfordringer både for børn, begyndere og den mere krævende skiløber. Lifterne er velfungerende, med stor kapacitet og de fleste siddelifte er udstyret med 'windshields' så du sidder lunt og behageligt på vej op.

God fornøjelse.

28.01.2011 - Claudia Heloisa Silva Barros & Niels Erik Poulsen

Langt bedre skiområde end forventet. Vi havde regnet med rigtig mange unge fulderikker som følge af det toldfrie område, men nej, stor spredning rent aldersmæssigt !!

Mange røde og rød-sorte nedfarter samt et par supergode nedfarter, herunder bla. følgende, som I MÅ prøve : 28 ned til Costaccia restauranten, som sikkert er et godt bud på "bedste restaurant på pisterne", hertil den lange smalle røde nedfart fra toppen til Federia, FLOT nedfart !

Roxy Bar serverer måske byens bedste pizzaer og citron-limonade drinks. Prøv også deres milkshakes/slush !!
Restaurant Mathias må så absolut være Livignos bud på "Noma", super god mad og stemning !!

Husk at prøve "vin & ost" turen !!

Vi kom med på en særdeles billig tur (byen lokker ferierende til med gratis skiliftkort) og boede på Nevegall. Denne indkvartering er ikke helt centralt placeret, selvom en vandretur på 5-10 min bringer dig ind til starten af den egentlige by. Bussen (blå linje) stopper LIGE på den ene side af hotellet, og sidst på dagen tager du blot samme "blå linje" og står af ved hotel Lantz, LIGE på den anden side af hotellet.

HUSK at prøve "Milano salami", "lokale oste" (som der forefindes mange af), "varm Bombinho æggelikør med flødeskum" samt nogle af de mange lokale søde spiser, herunder Pastiglie Leone pastillerne samt andre, tilsvarende.

Du kan roligt tage afsted, det eneste, vi reelt savnede under vores iøvrigt gode ophold, var et mere sammenhængende og fleksibelt ski-system. I Livigno hænger nedfarterne sammen, men dog således, at det er oplagt, at man holder sig til den ene af byens 2 bjergskråninger, og så fx. skifter dagen derpå.

Buslinjerne har "drop-offs" midt i byen, hvilket er ensbetydende med nogle mindre vandreture til og fra busstoppestederne.

Summa summarum : Supergod destination med mange gode restauranter og indkøbsmuligheder, men logistikken står ikke i højsædet...i al fald ikke i sammenligning med blandt andet Canazei (som stadig er vores foretrukne).

Til Jer der overvejer at tage til Livigno : Vælg en centralt beliggende indkvartering !! Og tag indkøbs-kronerne med.. c",)

28.08.2010 - Anders Schjerning

Godt skiområde til de fleste niveauer. Hyggelig by med masser af stemning og en del afterski. Smart og gratis busforbindelse mellem de to bjerge i Livignodalen.

Brugerbedømmelse af Livigno

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!