Liftkort

Vælg det rette liftkort

Vores liftkort til skiferien

Som standard indgår der et 6 dages liftkort, hvis du køber en pakkerejse til en uges skiferie. Det varierer om adgang til hele skiområdet følger med som standard, eller kun den del, tilknyttet din destination. Dette kan du læse under de enkelte destinationer. Du har fx automatisk adgang til det fulde skiområde i Canazei og Bad Gastein, hvor det er et tilkøb i fx Cervinia og Val Thorens*.

Køber du flight only, følger liftkort ikke med.

Hvis du synes, at 6 dage er for lidt, er det også muligt at tilkøbe et 7 eller 8 dages liftkort til skiferien. Vil du prøve skiløbet i flere forskellige skisystemer i løbet af skiferien, er dette også muligt, da du på nogle af vores destinationer kan tage til et nærliggende skiområde. Vi har derfor helt sikkert også netop det liftkort, der passer bedst til dig og din skirejse.

*I Cervinia kan du som standard boltre dig på hele 150 km pister, men hvis du også ønsker adgang til den schweiziske del af området i Zermatt, kan du med fordel tilkøbe dette hjemmefra. Samme muligheder har du i Val Thorens, hvor du kan købe adgang til området "De 3 Dale", hvis de 140 km pister ikke er nok. På nogle af vores øvrige destinationer er det endda muligt at få endnu mere skiløb ved at tilføje et ekstra skiområde til liftkortet.

Liftkort til skiferie

Oversigt over liftkort

Vi har lavet en oversigt, så du nemt kan se, hvad det koster at tilføje ekstra dage til dit liftkort på de forskellige destinationer. Du kan også se, hvilke destinationer der giver mulighed for at tilføje yderligere skisystemer til liftkortet. Priser kan variere fra lav- til højsæson.

Østrig  6 dage  7 dage  8 dage
Bad Gastein  indgår  250 kr.  400 kr.
Ischgl  indgår  250 kr.  450 kr.
St. Anton  indgår  250 kr.  490 kr.
Sölden*  indgår  250 kr.  400 kr.
Saalbach  indgår  200 kr.  350 kr.
Wagrain  indgår  300 kr.  400 kr.
Zell am See  indgår  200 kr.  350 kr.
Zell am Ziller  indgår  250 kr.  450 kr.
Schladming  indgår  300 kr.  400 kr.

 

* I Sölden kan du tilføje Obergurgl en valgfri dag for 75 kr.

 

Italien  6 dage  7 dage  8 dage
Canazei  indgår  250 kr.  300 kr.
Cervinia*  indgår  200 kr.  300 kr.
Champoluc  indgår  250 kr.  300 kr.
Livigno  indgår  150 kr.  250 kr.
Passo Tonale*  indgår  250 kr.  350 kr.
Sestriere  indgår  200 kr.  350 kr.

 

  * I Cervinia kan du tilføje Zermat for 500 kr. v. 6 dage, 750 kr. v. 7 dage og 1.000 kr. v. 8 dage.

  * I Passo Tonale kan du tilføje Madonna de Campiglio en valgfri dag fra 150 kr.

 

Frankrig  6 dage  7 dage  8 dage
Avoriaz  indgår  250 kr.  300 kr.
Serre Chevalier  indgår  300 kr.  500 kr.
Tignes  indgår  200 kr.  250 kr.
Val d'Isere  indgår  200 kr.  250 kr.
Val Thorens*  indgår  300 kr.  500 kr.

 

 * I Val Thorens kan du tilføje De 3 Dale for 400 kr. v. 6 dage, 800 kr. v. 7 dage og 1.050 kr. v. 8 dage. Enkelte uger kan det fåes billigere.

Vælg det rette liftkort til ferien

Forskellige muligheder - vælg et liftkort, som passer din skirejse

I alle vores rejsepriser indgår et 6 dages liftkort, uanset hvordan du rejser til Alperne. Men hvis du vil have et liftkort, der gælder 7 eller 8 dage, er der nogle transportmidler, der passer bedre end andre. Her kan du se nogle eksempler på, hvilken transport du skal vælge for at få så mange dage på ski som muligt.

Rejs med fly

For dig, der vælger at rejse på skiferie med fly, passer et 6 dages liftkort fint. På visse af vores destinationer, kan du dog godt vælge et 7 dages liftkort, da nogle af flyafgangene giver mulighed for en ekstra skidag. Sestriere, Serre Chevalier, Champoluc, Sauze d'Oulx og Cervinia er nogle eksempler på skidestinationer, hvor du godt kan vælge at udvide liftkortet og få 7 dage på pisterne. 

Tag bussen

Rejser du til Alperne med bus, kan du godt vælge et 7 eller 8 dages liftkort på alle vores destinationer. Fordi busserne ankommer tidligt lørdag morgen og først kører hjemad sent lørdag aften, er det nemt at udvide liftkortet med en eller to ekstra skidage. 

Kør selv i egen bil

Du, der vælger selv at køre i bil på skirejsen, kan helt selv afgøre, hvilket liftkort der passer bedst, eftersom du selv bestemmer, hvornår du ankommer i Alperne, og hvornår du tager afsted igen. Vi anbefaler, at du udvider liftkortet hjemmefra, hvis du allerede nu ved, at du vil have en ekstra dag på ski, da du dermed sparer både tid og penge. Slip for at skulle køre hjem i myldretidstrafikken og nyd i stedet en ekstra dag på ski, og kør så hjem senere, når der er plads på vejene.

Der er ingen grund til at bekymre dig om opbevaring af din bagage. Det sørger vores guider for, så du roligt kan nyde en eller to ekstra dage på pisterne!

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!