Korttur-til-Alperne-ski

Korttursrejser og weekendture

Kort skiferie til Alperne

Vil du gerne på ski, men har du ikke mulighed for at tage afsted en hel uge? Så kan vi hos Slopetrotter Skitours hjælpe med at sammensætte en kort skiferie til Alperne, så du kan komme afsted til sneen alligevel. En korttur eller weekendrejse passer også perfekt til dig, der gerne vil have en ekstra tur til Alperne udover den vanlige skiferie.

Kort-skirejse-til-Alperne

Weekendrejser og kortture til Alperne

Vi tilbyder weekenderejser og korte skiferier til udvalgte destinationer i Alperne hele vinteren. Rejser du med familien, et større selskab eller med en gruppe venner, der gerne vil afsted på en kort skiferie eller en ekstra tur til Alperne? Eller overvejer du og dit firma at afholde en konference i Alperne? Uanset dit behov har Slopetrotter Skitours en løsning til dig, og vi flyver selvfølgelig altid direkte, så du ikke behøver bruge længere tid end højest nødvendigt på transport. Det er selvfølgelig også en mulighed at køre selv, hvis du foretrækker at tage bilen på skiferien.

Kort-skiferie-til-Alperne

Book en kort skirejse

Du kan lade dig inspirere af nogle af vores anbefalinger til kortture og weekendrejser længere nede på siden, eller du kan kontakte os og høre mere om mulighederne for en kort skiferie. Ring ind på 70 225 285 eller skriv til slopetrotter@slopetrotter.dk, så sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde din næste skirejse.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!