Vores historie

Hvor startede det hele? Historien om Slopetrotter

BEGYNDELSEN

Det hele startede med en arrangeret skitur for venner og medstuderende i 2004.

Det var Christian Kerstens, der for første gang arrangerede en skitur til Italienske Canazei for sine medstuderende ved Københavns Universitet. Vinteren efter var der to skiture - for Københavns Universitet, og for HIH Herning.

Denne gang var Michael Rossen og en fælles ven også med i projektet. De tre venner blev kaldt “Slopetrotters”. Ligesom globetrotter, bare med piste (på engelsk Slope) - pga. deres store passion for skiløb, vintersport og adventure.

Men hvad ville der ske med "Projekt Slopetrotter" efter de succesrige ture, de havde arrangeret? De mente, at der allerede var nok skirejsebureauer, og derfor ville de komme med et anderledes koncept.

Derfra kom idéen om at tilbyde skirejser med noget ekstraordinært, foruden god service og høj kvalitet - og kunne give "almindelige" skiløbere en usædvanlig skitur. Altså at alle skiløbere skulle få muligheden for at teste deres grænser i ekstreme vinteraktiviteter på sin skiferie.

SLOPETROTTER BLEV STIFTET

Med et klart koncept foran sig og stærk entreprenørskab grundlægges Slopetrotter den 1. juni 2005.

Canazei, som ligger i Nordøst-Italien, blev Slopetrotter flagship-destination. Med to skiguider på plads i Canazei og al administration ordnet i et køkken i Jylland, sendte Slopetrotter sine første gæster til Alperne.

En uge senere kom gæsterne hjem med mange herlige oplevelser i bagagen efter både at have prøvet isklatring og overnattet på bjerget på en skisafari.

VOKSEVÆRK

Slopetrotter Skitours' eventyrs-koncept viste sig at være noget, som gæsterne satte pris på. De tre venner begyndte derfor at se muligheder i andre destinationer, og allerede sæsonen efter kunne man rejse til et tredobbelt udvalg af destinationer.

Efter to vellykkede skisæsoner på det danske marked, åbnede Slopetrotter op for at svenskere nu også kunne rejse med til Alperne - med yderligere flere destinationer at vælge imellem.

De seneste år har Slopetrotter under vintersæsonen haft mere end 100 skiguider med sig i Alperne til at modtage et gæsteantal, som også er vokset år efter år.

SLOPETROTTER I DAG

I dag fortsætter Slopetrotter Skitours med at vokse. Fra at arrangere en skiferie til Canazei, byder vi i dag gæster velkommen på hele 23 destinationer fordelt over Italien, Østrig og Frankrig.

Senest har vi desuden åbnet op for fly-afgange fra Aalborg lufthavn, foruden Kastrup og Billund, så nordjyderne nemt kan flyve til Alperne (og parkere gratis i lufthavnen).

Vores adventure-koncept lever stadig. Rejser du til Canazei, kan du opleve nogle af de samme ting, som startede hele eventyret dengang.

Vi gør Alperne tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier, uden at der gås på kompromis med kvalitet, tryghed og professionalisme. Alle skal have råd til en skiferie, som vi siger det!

Vi tror at det, tilsammen med gæster som deler vores filosofi, er vejen frem til at blive Skandinaviens største skirejsebureau, som ikke “bare” er et skirejsebureau.

Vi ser frem til at byde tusinder af gæster velkommen til Alperne næste sæson - og mange år fremover!