Juleferie-skirejse

Juleferie på ski i Alperne

Fejr julen med en kort skiferie til Alperne

Fejr julen i Alperne og slip for julestress og nyd i stedet den skønne og afslappede alpestemning. En skirejse i juleferien er en perfekt mulighed for at tage hul på skisæsonen med skiløb i de sneklædte Alper. Her er tid til hygge og afslapning, og du kan lade julestressen blive hjemme, mens vi fra Slopetrotter Skitours ordner alt det praktiske. Giv dig selv og dine nærmeste årets bedste julegave ved at fejre julen i Alperne.

Jul-skiferie

Den perfekte juleferie

En hvid jul er noget, som mange ønsker sig. Rejser du til Alperne i juleferien mangedobler du chancen for smukke, hvide omgivelser i juledagene, og du kan nyde udsigten over de sneklædte bjergtoppe hele ferien. Du kan vælge blandt flere destinationer rundt omkring i Italien, Østrig og Frankrig - så er den hvide jul sikret! Slopetrotter Skitours tilbyder billige pakkerejser med alt, du har brug for på skiferien, så det er nemt for dig at finde den perfekte julerejse til Alperne.

Indkvartering til juleskiferien

Vil du bruge tiden på at være sammen med familien i juleferien, så passer det perfekt at bo i lejlighed. Vælger du indkvartering i lejlighed, er det nemt at samle hele familien og lave julemaden sammen. Vi har både lejligheder, som passer til små og store familier, og uanset om du vil have en moderne luksuslejlighed eller vil bo i hyggelig, traditionel alpestil, kan vi helt sikkert finde en løsning til din skirejse.

Vil du have en endnu mere afslappende juleferie, så kan du også vælge at bo på hotel eller morgenmadspension, så behøver du ikke selv tilberede julemaden og klare rengøringen. Du vælger selv, om du vil have maden serveret på en lille, familieejet pension, eller om du vil checke ind i mere luksuriøse omgivelser, hvor du kan runde julehyggen af med en tur i poolen.

Uanset hvor du vælger at fejre julen, så kan vi hjælpe dig med at finde en god skirejse til hele familien. Klik på knappen for at komme ned i bunden af denne side, hvor vi har samlet nogle af vores bedste bud på en dejlig juleferie.

Skiferie-i-julen

Sjove aktiviteter i julen

Vil du have ekstra god julestemning på skirejsen? Så tag del i nogle af julens hyggelige aktiviteter! På alle destinationer tilbydes en bred vifte af aktiviteter, som du kan tilmelde dig på stedet. Der findes en masse forskellige aktiviteter at vælge imellem, eksempelvis picnic i sneen, diverse børnearrangementer eller en tur med hundeslæde, som kan gøre juleferien til noget helt særligt! På flere destinationer er der også lokale julearrangementer såsom markeder og julekoncerter i byen.

Du kan også booke nogle af vores aktiviteter på forhånd. Så er du garanteret lidt ekstra på skiferien.

Find din juleskiferie

Nedenfor kan du se nogle af de indkvarteringer, som vi anbefaler til rejser i julen. Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, så er du altid velkommen til at ringe på 70 225 285 eller sende os en mail på slopetrotter@slopetrotter.dk.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!