Job som guide i Alperne

Skiguide i Alperne med Slopetrotter Skitours

Find dit job i Alperne 2018/2019

Vi snart at rekruttere til næste sæson, og vi har flere forskellige typer af stillinger til vores destinationer i Alperne.

Som sæsonguide er du på destinationen hele sæsonen, dvs. fra omkring starten af december til starten af april. Derudover har vi brug for højsæsonguider, som er afsted i 4-10 uger afhængig af destination, samt ugeguider, som typisk er afsted i enten uge 7, 8 eller 9, hvor der er flest gæster på destinationerne. På hver destination har vi også en destinationschef, som har det overordnede ansvar for destinationen og guideteamet. På enkelte destinationer søger vi også skiinstuktører til de lokale skiskoler.


Vil du have besked, når du kan søge til næste sæson?

Er du vores næste SlopeStar?

Vi er på jagt efter Alpernes bedste guider, og hvis du tror, at du kan blive en af dem, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

At arbejde som skiguide for os er et aktivt job, som giver dig masser af fantastiske oplevelser i et herligt miljø. Hverdagen som guide hos Slopetrotter Skitours er både spændende, udfordrende, lærerig og sjov. Spørger du os, siger vi helt klart, at det er VERDENS BEDSTE JOB!

De tre bedste grunde til at du skal vælge Slopetrotter Skitours som din næste arbejdsplads:

1. Fokus på god og personlig service

Vi har mange gengangere blandt vores gæster, som vælger os, fordi de har fået personlig og god service fra vores guider.

2. Tillid, ansvar og personlig udvikling

Vi stoler på, at vores guider er de rigtige til jobbet, og derfor får du utroligt meget ansvar og er i allerhøjeste grad med til at forme dit eget arbejde på destinationen. Denne frihed og dette ansvar giver stor personlig udvikling.

3. Seriøs arbejdsgiver

Som arbejdsgiver ser vi dig som guide og som menneske. Vi er alle ét stort team, som arbejder mod et fælles mål. Dette er utroligt vigtigt for os og noget af det, tidligere guider værdsætter allermest ved jobbet.

Udover det tilbyder vi:

 • Logi
 • Liftkort til hele sæsonen
 • SIM-kort og wifi
 • Arbejdsuniform
 • Hjelm og goggles du må beholde efter sæsonen
 • Transport T/R København- Alperne
 • Ulykkesforsikring
 • Løn og provision
 • Anbefalingsbrev efter sæsonen
 • Store meritter til fremtiden
 • Afslutnings-arrangemang efter sæsonen

Inden sæsonen går i gang

Vi synes, det er vigtig med god forberedelse. Derfor lægger vi rigtig meget vægt på at forberede og uddanne vores guider, så de har de bedste forudsætninger for sæsonen. Derfor skal alle guider igennem vores guidekursus, inden skisæsonen begynder.

Har du spørgsmål om jobbet som skiguide?

Hvis du har yderligere spørgsmål om jobbet som skiguide for Slopetrotter Skitours, så kig på vores side med spørgsmål og svar. Her kan du finde svar på mange af de spørgsmål, som vi ofte får fra kommende guider.

Er der noget, du ikke kan finde svar på, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. 

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!