Job som guide i Alperne

Skiguide i Alperne med Slopetrotter Skitours

Slopetrotter Skitours søger Alpernes bedste skiguider

Hos Slopetrotter Skitours søger vi engagerede og servicemindede skiguider, der kan hjælpe os med at give vores gæster Alpernes bedste service. Som skiguide er du med til at gøre vores gæsters skiferie til noget helt særligt, derfor spiller vores guider en vigtig rolle hos Slopetrotter. Samtidig får du stor personlig udvikling, som du kan tage videre med dig i resten af dit liv.

Er du vores næste SlopeStar?

Vi er på jagt efter Alpernes bedste guider, og hvis du tror, at du kan blive en af dem, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

At arbejde som skiguide for os er et aktivt job, som giver dig masser af fantastiske oplevelser i et herligt miljø. Hverdagen som guide hos Slopetrotter Skitours er både spændende, udfordrende, lærerig og sjov. Spørger du os, siger vi helt klart, at det er VERDENS BEDSTE JOB!

De tre bedste grunde til at du skal vælge Slopetrotter Skitours som din næste arbejdsplads:

1. Fokus på god og personlig service

Vi har mange gengangere blandt vores gæster, som vælger os, fordi de har fået personlig og god service fra vores guider.

2. Tillid, ansvar og personlig udvikling

Vi stoler på, at vores guider er de rigtige til jobbet, og derfor får du utroligt meget ansvar og er i allerhøjeste grad med til at forme dit eget arbejde på destinationen. Denne frihed og dette ansvar giver stor personlig udvikling.

3. Seriøs arbejdsgiver

Som arbejdsgiver ser vi dig som guide og som menneske. Vi er alle ét stort team, som arbejder mod et fælles mål. Dette er utroligt vigtigt for os og noget af det, tidligere guider værdsætter allermest ved jobbet.

Udover det tilbyder vi:

  • Logi
  • Liftkort til hele sæsonen
  • Arbejdstelefon
  • Hjelm og goggles til en værdi af 3.000 kr.
  • Transport T/R til Alperne
  • Anbefalingsbrev efter sæsonen
  • Store meritter til fremtiden

Inden sæsonen går i gang

Vi synes, det er vigtig med god forberedelse. Derfor lægger vi rigtig meget vægt på at forberede og uddanne vores guider, så de har de bedste forudsætninger for sæsonen. Derfor skal alle guider igennem vores guidekursus, inden skisæsonen begynder.

Find dit job i Alperne 2017/2018

Vi søger flere forskellige typer skiguider til vores destinationer i Alperne. Som sæsonguide er du på destinationen hele sæsonen, dvs. fra omkring starten af december til starten af april. Derudover har vi brug for højsæsonguider, som er afsted i 4-10 uger afhængig af destination, samt ugeguider, som typisk er afsted i enten uge 7, 8 eller 9, hvor der er flest gæster på destinationerne. På hver destination har vi også en destinationschef, som har det overordnede ansvar for destinationen og guideteamet. På enkelte destinationer søger vi også skiinstuktører til de lokale skiskoler.

Job som guide i Alperne

Har du spørgsmål om jobbet som skiguide?

Hvis du har yderligere spørgsmål om jobbet som skiguide for Slopetrotter Skitours, så kig på vores side med spørgsmål og svar. Her kan du finde svar på mange af de spørgsmål, som vi ofte får fra kommende guider.

Er jobbet som skiguide noget for dig? Så se hvilke ledige jobs, vi har lige nu, og læs om hvordan du søger.

Er der noget, du ikke kan finde svar på, så er du altid velkommen til at skrive til vores guidechef Hanna Ingesson.

Hanna Ingesson

Guidechef

Tlf.: 70 225 285

hanna@slopetrotter.dk

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 • DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A • DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Vind en skiferie!

Vind en skiferie for to til Sauze d'Oulx

 

Vil du på skiferie - gratis?

Præmien er inkl. ophold på 3-stjernet hotel med morgenmad, fly, transfer og liftkort.

Vi trækker to vindere!

Værdi: 38.000