Skiferie i Ischgl

Gæsternes vurdering 4,7 / 5 Se bedømmelser 38
Piste-km
45 km
138 km
52 km

Ischgl er Østrigs svar på en topklasse skidestination, med alt fra formidabelt skiløb til sprængfyldt afterski. Føler I, at I har prøvet de fleste skidestinationer i Europa, og trænger I til en skiferie, som er udfordrende og anderledes? Så tag turen igennem Paznaundalen i Vestøstrig og hold skiferie i Ischgl.

Ischgl er traditionelt meget populært blandt danskerne, da skiløbet byder på udfordringer for skiløbere på alle niveauer - fra begyndere til de helt professionelle. Alle kan boltre sig i det over 200 km store skiområde og få det bedste ud af skiferien.

Læs mere om skirejser til Ischgl

Ischgl

Byens højde 1.377 m
Antal lifte 45
Højeste skiløb 2.872 m
Liftkapacitet 93.800 per/t
Antal km pister 238 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 11 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Snesikkerhed i Ischgl – også om foråret

Falder valget på en skirejse til Ischgl, når der skal vælges destination, behøver I ikke at frygte manglende sne på pisterne. Ischgl byder nemlig på et topmoderne kunstsnesystem, som sørger for, at pisterne er perfekte, når I er på skiferie. Det hjælper også på snesikkerheden, at 90 pct. af skiløbet foregår i over 2000 meters højde, så selv forårsskiløbet er en sikker vinder.

Læs mere om vores øvrige destinationer i Østrig

Ischgl – skiløb i topklasse, idyllisk hygge og sprængfyldt afterski

Skiløbere har igennem de sidste par år efterspurgt en destination, der har det hele samlet ét sted. Det får I, hvis I holder skiferie i Ischgl. Når I først har været på skiferie i denne del af Østrigs sneklædte bjerge, vil I ikke andre steder hen. 

Ischgl er Østrigs svar på en destination i vaskeægte topklasse, både når det gælder udfordrende skiløb og sprængfyldt afterski. Vælger i at tage på skiferie i Ischgl, venter der jer gode restauranter, hyggelige gader, spændende koncertarrangementer og formidable afterski-steder. 

Byen mangler intet, og byder hele tiden på mere - En gåtur igennem Ischgls gader giver straks fornemmelsen af idyllisk hygge og østrigsk charme når det er bedst. Når aftenen banker på, så besøg et af Østrigs mest kendte afterski-steder: Kuhstahl, Trofana Alm eller Kitzloch, hvor man ikke kan undgå at blive indhyllet i østrigsk alpestemning. Når I skal hjem og ikke kan finde en taxi, så benytter I bare et af de underjordiske fortove tilbage til hotellet.

Skiferie i Ischgl – Udfordringer på ski og snowboard

Skiområdet i Ischgl er et af Østrigs mest varierede områder. Der er med knap 240 km. pister rigeligt at vælge imellem, hvoraf 90 % ligger i over 2000 meters højde, hvilket betyder høj snesikkerhed det meste af året. 

For snowboardere er Ischgl et sandt ”boarders paradise”, der lokker med masser udfordringer, bl.a. i form af half-pipes, jumps og rails.

Tag en smuttur til Schweiz, når I er i Ischgl

Et af de store trækplastre, som bare skal opleves, når I er på skiferie i Ischgl, er at tage et smut til Schweiz på ski. Ischgl ligger meget tæt på den schweiziske by Samnaun, som tilmed er toldfri. Denne indkøbstur kan klares på en skidags tid og kan kombineres med en masse offpiste skiløb.

Ischgl byder også på langrend

Er I til langrend er en skirejse til Ischgl også klart værd at overveje. Området omkring Ischgl by byder nemlig på rigtig gode muligheder for langrendsskiløb i fantastisk smukke omgivelser. Hele dalen byder på i alt 75 km pister, der bl.a. kan nås med skibusserne. I udkanten af Ischgl starter en fantastisk rute til byen Galtür, der byder på fascinerende natur og ro.

Brugernes bedømmelse38

4,5 / 5
Bedøm Ischgl som rejsemål
22.08.2017 - Erik Larsen

Ischgl er et fantastisk sted det ligger højt og hænger godt sammen uden unødigt transport.
Jeg var der første gang i1982 og har ikke tal på hvor mange gange vi har været der det er bare suber.
Mvh. Erik og Else

22.08.2017 - Lis klysner

Var der i uge 3 hvor kong vinter bed med kulde og vind.fint område som vi igen gerne vil besøge,MEN desværre næsten kun stolelifter( kabine fra Samnau).vi kom fra Canazai såååå.men til gengæld var vi her 1 uge her i uge31, og det var vi helt vilde med ,langt skønnere end andre steder vi har været.lækker vandring og alle niavuer for mtb( en hel del havde lejet EBike) GRATIS tiftkort som også gælder på visse veje og entre til diverse museer.VI ses næste sommer.

06.09.2016 - Michael Heier

Efter 8 gange i Ischgl napper jeg da lige 2 x 1 uge mere næste år 2017 igen, det intet mindre end weltklasse område, mere er der vel ikke at sige om det.

30.08.2016 - nini Scheel

Superområde også for lidt ældre skiløbere,dog ikke for begyndere.Meget hyggelig by med gode spisesteder også oppe ved pisterne.Boet på Golf Golfais i mange år.

30.08.2016 - Britt Almquist

Ischgl har det hele - et fanstatisk skiområde med varieret skiløb, veludbygget liftsystem og med de seneste forbedringer også mindre kø. Der er afterski muligheder for alle.

30.08.2016 - Bente Larsen

Fantastisk skiområde med udfordringer til alle. Kommer gerne igen - bliver aldrig kedeligt at besøge Ischgl

29.08.2016 - Lars Wodschow

Dejligt skiområde. Ingen lange, kedelige "transportstykker" eller lange køer ved liften.
Moderne lifter og udfordrende skiløb, da der næsten kun er røde og sorte pister.
Derfor ikke for nybegyndere.
Jeg kommer gerne igen.

23.08.2016 - jesper k wærens

Det er første gang at jeg i uge 8 har oplevet, generelt let tilgængelighed ved lifterne og skulle der alligevel være kø, jamen så er der som oftest et alternativ. I løbet af vores ferie i 2016, var det minimalt at vi oplevede køer der varede mere end 10 minutter.
Pisterne er generelt fine og udfordrende, og mulighed for nogle gode lange ture.
I området er der et væld af restauranter til og for enhver smag og pengepung. Husk at det er en god ide at booke restauranten, man ønsker at indtage sin aftensmad i dagen før - især i uge 7 - 8 - 9.

23.08.2016 - Ini Hein Reinhardt

Skønt og charmerende område med noget for alle.

23.08.2016 - Birthe Bentzon

Dejlig skisportssted, som dog er lidt for sårbart over stærk blæst. Men skiløbet er helt i top, når alle lifter kører.
Prismæssigt helt i toppen af den dyre ende.

23.08.2016 - Kamilla Thuesen

Ischgl er helt perfekt :)

23.08.2016 - Danni Gundry Møller

Legendarisk skiområde - det bliver ikke bedre!

21.08.2016 - jørgen christensen

Når jeg prøver andre skiområder kommer jeg altid til at savne ischgl

17.08.2016 - Steffen Spring

Lækkert område med gode muligheder for offpist. Og massere af piste samtidig :D

16.08.2016 - Sofus Clemmensen

Ischgl er altid en sikker vinder. :-)

16.08.2016 - Carsten Fich

Pragtfuldt med mange forskellige pister. Flot da oplevelsen er at være "midt i en bjergkæde" og ikke blot "på bakkerne ned mod byen". Fed lang tur til Italien

07.09.2015 - Per Friis

Ischgl. Det er bare perfekt.

31.08.2015 - jan derksen

31.08.2015 - søren rømer

Perfekt ski område, det levede op til mine forventninger

26.08.2015 - Søren Damtoft Andersen

For en del år siden, havde Ischgl det lidt kedelige omdømme som "de lange slæbelifters dal". Dengang var skiløbet fint, men lange liftkøer en del af oplevelsen. Idag fremstår området derimod som eet af alpernes mest moderne og gennemtænkte anlæg. Det er hurtigt og nemt at komme på tværs af området. Meget varierede pister, højtliggende og snesikre. Desværre kan der nogle steder pga det effektive liftsystem være lige lovlig mange mennesker på løjperne. Restauranterne i terrænet er store og effektive, men mangler hygge.
Byen er flot, hyggelig og har alt fra gourmet restauranter til små hyggelige spisesteder. Afterski i verdensklasse. Prisniveau i den lidt dyrere ende sammenlignet med andre østrigske destinationer.
Ischgl imponerer!

26.08.2015 - Samuel Jacoben

Meget bedre skiløb og afterski, finder man ikke. Lifter er nye og velfungerende og der er pister og udfordringer for en hver smag. Afterskien og stemningen er også i top. Skal helt sikker afsted igen.

21.08.2015 - jørgen michael christensen

Godt skiløb med løjper som jeg aldrig bliver træt af (12år i træk)
lidt dyrt afterski nogle steder

20.08.2015 - Per Hansen

Mangler nogle små hyggelige Knejper oppe i terænget

20.08.2015 - Henrik Gregersen Hansen

Super fedt område, kæmpe / lange pister, super velplejede.
Skal helt sikker her til igen :-)

18.08.2015 - Thomas Henriksen

18.08.2015 - Kim Nørgaard

Super skiløb for en familie med erfarne skiløbere. Jeg har været der 2 gange yderligere på herretur - perfekt.
Stort område, så vi ikke skal køre på de samme løjper for tit.
Kan absolut anbefales til øvede skiløbere.

18.08.2015 - Lene Friland Hansen

Ischgl er verdensklasse... også selvom jeg har være der mange gange...

21.08.2014 - Henrik Gregersen Hansen

Hej alle....
Fedeste ski tur vi har været på, Og en kanon natur & skiområde...
Det fås vist ikke bedrer :-)


16.08.2013 - Bjørn

Godt varieret område for hele familien, med gode lifter og velpræparerede pister. I højsæson er der dog kø ved hovedlifterne om morgenen. Hyggelig by og god heftig afterski. Mere klasse over by, område og hoteller end de fleste andre steder.

24.01.2012 - Dorte Bo Jensen

Kan kun tilslutte mig de andres bedømmelse. Ischgl kan bare det der.

23.12.2011 - jan

Jeg har været i Ischgel en 2-3 gange, og er aldrig blevet rigtig begejstret for området. Skiområdet ligger og højt og er snesikkert, men der er næsten ikke noget skiløb under trægrænsen, hvilket er et stort minus i dårligt vejr. De få veje ned mod byen, giver meget tæt kørsel om eftermiddagen. Området oppe er virkelig godt, med gode pister og off pist muligheder, men det er ikke på højde med det feks. St Anton kan byde på. Fuld fart på afterski.

03.11.2010 - Anne Kathrine

Suverænt det bedste sted jeg har været på ski! Fedt område med pister for alle niveauer. Super afterski!

03.11.2010 - Anne Kathrine

Suverænt det bedste sted jeg har været på ski! Fedt område med pister for alle niveauer. Super afterski!

25.08.2009 - Janni Jørgensen

Fedt område, kanon byliv, men lidt dyrt at leve opholde sig der...:-)

17.08.2009 - Nikolaj Marcussen

Ischgl er et super skiområde, og ideelt til grupper som har forskelligt niveau. Meget tilgængeligt område. Byen er virkelig flot og toprenoveret. Afterski er i topklasse, dog kan de store steder virker lidt uoverskuelige i højsæsonen. Inkvartering er virkelig godt til priserne, virker til at de har en højere standart end andre steder.

Så kan varmt anbefales.

16.08.2009 - Peter Søberg

Det er faktisk det bedste skiområde i hele Østrig! Alt er så vel organiseret både for begyndere og øvede. Fantastisk stemning på bjerget og selve bylivet er heller ikke at fornægte. Der er alt, hvad en skifreak familie har brug for. Fedt skiløb, sjov afterski, skønne spisesteder og gode indkøbs muligheder. Vi har altid boede i lejlighed, men sidste gang fik vi jer til at bestille Hotel Fatlar - selvom I ikke har det I jeres program. Det var super service I ydede for os. Tusind tak! Samtidig fik vi jeres skønne service i selve skiområdet - det var til et 12 tal. Selvom vi kender Ischgl godt fik vi nogle skønne oplevelser med jeres guider.... Vi kan varmt anbefalt Hotel Fatlar, hvis man gerne vil forkæles! Servicen var i topklasse.

14.08.2009 - Martin Pedersen

Kan også kun sige Super godt skiområde - her er ski løb til selv de bedste og verdensklasse afterski - KOM SÆ AFSTED

14.08.2009 - Anders Kagan

SUPER godt skiområde!
Byen har alt hvad hjertet, øjnene og ganen har brug for!

Brugerbedømmelse af Ischgl

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!