Herretur

Herretur med skiløb i Alperne

Herretur til Alperne - skiferier med fart på

Vil du rejse på skiferie til Alperne med drengene? Slopetrotter Skitours brænder for skiløb og tilbyder billige pakkerejser, hvor alt er med i prisen, så du og drengene kan fokusere på skiløbet. En herretur til Alperne er en skirejse uden børn med kolde fingre og lange frokostpauser. Her kan du og vennerne i stedet fokusere på intensivt skiløb, øldrikning på afterski og test af pudderet i offpisten. Eller måske er en tur til Alperne den perfekte polterabend?

Uanset hvad du og vennerne er ude efter, kan vi hjælpe dig med at arrangere en herretur, der opfylder jeres ønsker, så du kan fokusere på at stå på ski, fra lifterne åbner, til de lukker.

Herretur ski

Store skiområder med festlig afterski

Med hele 24 destinationer i Alperne at vælge imellem kan det være svært at udpege netop den skidestination, der passer bedst til dig og dine venners herretur. Derfor har vi her udvalgt nogle skiområder, som passer særlig godt til en skiferie med drengene:

  • Canazei passer perfekt til dig, som skal afsted på herretur, pga. det store skiområde. Canazei ligger nemlig i verdens største skiområde, så her er rigtig mange pister at udforske. I Canazei kan I virkelig udfordre jer selv og hinanden.
  • Livigno er også en passende destination for en skiferie med drengevennerne. Livigno ligger højt og er derfor enormt snesikkert, og så er destinationen kendt for sine mange solskinsdage. Livigno byder dog også på andet end godt skiløb, her er nemlig også festlig afterski og et fedt natteliv. Desuden er Livigno et toldfrit område, så der er penge at spare på især teknik og alkohol i Livigno.
  • Saalbach passer også rigtig god til dig, der skal afsted på ski med gutterne. Saalbach byder på rigtig godt skiløb for alle niveauer - både på og udenfor pisterne. Og så er Saalbach kendt for at have Østrigs allerbedste afterski. Tager du drengene med til Saalbach, så husk at tage forbi Hinterhag Alm!
  • Ischgl er en storfavorit blandt de, der skal afsted på skiferie med drengene. Ischgl byder på et stort og rigtig godt skiområde, hvor du har mulighed for at stå på ski både i Østrig og i Schweiz. Noget, der også kendetegner Ischgl, er den vilde afterski, hvor der altid er gang i den.

Nedenfor kan du finde nogle af de hoteller og lejligheder, som vi især kan anbefale til jer, der skal afsted på herretur til Alperne.

Skiferie herretur

Korte skirejser til Østrig

Har du og drengene svært ved at tage en hel uge til Alperne? Så er det også muligt at rejse til Alperne på en kort skiferie. En korttur passer også godt til dig, som udover familieskiferien vil have en ekstra skitur, hvor du kan stå på ski sammen med vennerne.

På en kort skiferie til Alperne kan du på bare et par dage komme væk fra hverdagen. Måske kender du nogen, som skal giftes og som elsker skiløb? Så kunne det måske være en ide at arrangere polterabend i Østrig, hvor øllen og afterskien er bedst. Her kan vi både anbefale Saalbach, der er historisk kendt for sin afterski, og Bad Gastein, hvor I kan feste i ægte Bond-stil på kasinoet.

Herretur til Alperne

Sportslige eventyr

Vil du og drengene mærke adrenalinen pumpe og virkelig udfordre hinanden? Så kan I udover det almindelige skiløb afprøve nogle af vores adventure-oplevelser. På alle vores destinationer er det muligt at tage ud i offpisten, hvor I sammen med en lokal guide udforsker den urørte puddersne. I Canazei og Livigno kan I også prøve kræfter med isklatring. Eller vil I have en hel uge fyldt med udfordringer? Så tag et kig på vores adventure-rejser, som byder på masser af spænding og eventyr.

Book en herretur til Alperne

Vil du afsted på skiferie med vennerne, så ring på 70 225 285 eller skriv til slopetrotter@slopetrotter.dk og lad os tage en snak om mulighederne for jeres næste tur til Alperne. Du kan også udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig med et tilbud.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!