Skiferie i Gressoney

Gæsternes vurdering
Piste-km
40 km
120 km
20 km

Gressoney er en Italiensk perle, hvor skiløbet og omgivelserne henvender sig til skientusiaster og de eventyrlystne. Gressoney passer desuden dig, som vil nyde det perfekte skiløb med fantastisk smukke omgivelser oggod Italiensk mad.

 Området strækker sig over 3 dale, også kaldet Monterosa Ski, da det ligger tæt ved Monte Rosa bjerg (4559m). Områdets højeste pister ligger helt oppe i 3200 meters højde på gletscheren Alagna. Her finder du godt varieret skiløb for både let øvede og øvede, og så har du ofte alle 180 km pister for sig selv. For ikke at nævne et tusindtal af kvadratkilometers offpiste. 

Gressoney er en hyggelig lille by, der med byens flotte stenkirke, også harhyggelige barer og skønne restauranter. Her kan du både komme hjem med ro i sjælen og rigtig, rigtig trætte ben. 

 


Læs mere om skirejser til Gressoney

Gressoney

Byens højde 1.638 m
Antal lifte 54
Højeste skiløb 3.260 m
Liftkapacitet 49.000 per/t
Antal km pister 180 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 12 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Gressoney

Mange, som besøger Gressoney for første gang er overvældet af det spektakulære landskab. Det er noget af de smukkeste! Placeret i centrum af Monterosas ’tre dale’ ligger Gressoney, som faktisk består af to landsbyer: Gressoney-La-Trinité og Gressoney-Saint-Jean. Champoluc og Alagna er også en del af Monterosa skiområde, et stort netværk af lifte og pister, samt et kæmpe off-piste areal.

Gressoney er et af de smukkeste og mest velpræparerede skisportssteder i Europa. Og så står du stort set aldrig i kø ved lifterne. 

 På trods af sin fremragende skiområde, er området roligt med en venlig, autentisk italiensk stemning. Som sådan betegnes Monterosa af mange for at være en af Europas bedst bevarede hemmeligheder.

Gressoney idylliske atmosfære mærkes allerede ved ankomsten til byen. En hyggelig italiensk by når den er bedst! Med gamle traditionelle landhuse og mulighed for et måltid mad, som er tilberedt med ægte italienske finesser. Her bliver du taget godt imod og du vil straks føle dig hjemme.

Ønsker du en skiferie med fokus på skiløbet fra morgen til aften i en rolig italiensk atmosfære, så er Gressoney det rigtige valg for dig.


Brugernes bedømmelse0

Bedøm Gressoney som rejsemål

Der er endnu ingen brugerbedømmelser af Gressoney.

Brugerbedømmelse af Gressoney

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • De bedste tilbud
  • Artikler, tips og gode råd til skiferien
  • Nyheder fra skiverdenen og om skidestinationer

... Direkte i din indbakke!