Skiferie i Gressoney

Gæsternes vurdering
Piste-km
40 km
120 km
20 km

Gressoney er en Italiensk perle hvor skiløbet og omgivelserne henvender sig til ski entusiaster, de eventyrlystne og ikke mindst jer, som ønsker at nyde det perfekte skiløb med fantastisk smukke omgivelser samt god Italiensk mad. Området strækker sig over 3 dale, også kaldet Monterosa Ski, da det ligger tæt ved Monte Rosa bjerg (4559m). Områdets højeste pister ligger helt oppe i 3200 meters højde på gletscheren Alagna. Et sted der byder på varieret skiløb for både let øvede og øvede, og så har man ofte alle 180 km pister for sig selv, samt et tusindtal af kvadratkilometers offpiste. 

Gressoney er en hyggelig lille by, der med byens flotte stenkirke, også indholder hyggelige barer og skønne restauranter. Her kan du både komme hjem med ro i sjælen og rigtig, rigtig trætte ben. 

 

Læs mere om skirejser til Gressoney

Gressoney

Byens højde 1.638 m
Antal lifte 54
Højeste skiløb 3.260 m
Liftkapacitet 49.000 per/t
Antal km pister 180 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 12 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Gressoney

Nogen besøger Gressoney for første gang er overvældet af det spektakulære landskab, der er noget af de smukkeste. Placeret i centrum af Monterosas ’tre dale’ ligger Gressoney, som faktisk er to landsbyer: Gressoney-La-Trinité og Gressoney-Saint-Jean. Champoluc og Alagna er også en del af Monterosa ski kredsløb, et stort netværk af lifte og pister, samt et kæmpe off-piste areal. Gressoney er et af de smukkeste og mest velpræparerede skisportssteder i Europa – og så står man stort set aldrig i kø ved lifterne. 

 På trods af sin fremragende skiområde, er området roligt, med en venlig, autentisk italiensk stemning. Som sådan betegnes Monterosa af mange for at være en af Europas bedst bevarede hemmeligheder.

Gessoney idylliske atmosfære mærkes allerede ved ankomsten til byen. En hyggelig italiensk by når den er bedst, med gamle traditionelle landhuse og mulighed for et måltid mad, som er tilberedt med ægte italienske finesser. Man bliver taget godt imod og føler sig straks hjemme.

Ønsker man en skiferie med fokus på skiløbet fra morgen til aften i en rolig italiensk atmosfære, så er Gressoney det rigtige valg.


Brugernes bedømmelse0

Bedøm Gressoney som rejsemål

Der er endnu ingen brugerbedømmelser af Gressoney.

Brugerbedømmelse af Gressoney

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 • DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A • DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Vind en skiferie!

Vind en skiferie for to til Sauze d'Oulx

 

Vil du på skiferie - gratis?

Præmien er inkl. ophold på 3-stjernet hotel med morgenmad, fly, transfer og liftkort.

Vi trækker to vindere!

Værdi: 38.000