Rejseforsikring til skiferien

Rejseforsikring

Rejseforsikring til skiferien

Den 1. august 2014 blev det gule sygesikringskort erstattet af det blå EU-kort, hvilket har drastiske konsekvenser for, hvordan man er dækket på sin skiferie.

Det blå kort sidestiller dig kun med de borgere i det land, du befinder dig i, og det kan derfor blive rigtig dyrt ikke at have den rette forsikring, hvis uheldet er ude.

Vi anbefaler derfor at tegne en rejseforsikring, da det blå kort ikke dækker:

  • Hjemtransport ved uheld, sygeledsagelse, tilkaldelse af pårørende og dækning af deres ophold ved indlæggelse.
  • Behandling på privathospitaler og klinikker. (De offentlige hospitaler og klinikker på ski-destinationerne i alperne ligger ofte langt væk og kan være af lavere standard, hvorfor man kan være nødsaget til at benytte de private.)
  • Erstatning for ødelagte feriedage.
  • Baggageforsinkelser.

Er uheldet ude, er det derfor rart at være ordentligt forsikret. Sammen med Europæiske tilbyder Slopetrotter skræddersyede rejseforsikringer, som skal være med til at gøre jeres ferie til en god oplevelse og give jer 100 % tryghed på skiferien. 

Har du brug for en rejseforsikring?

En rejseforsikring kan tegnes op til 7 dage før afrejse og tegnes som årsforsikring igennem Europæiske Rejseforsikring. Vi udbyder to rejseforsikringer (BASIS og PLUS), der begge er inkl. skitillæg (som kræves for dækning af skader, som sker på pisten) og uden selvrisiko, som man normalt skal betale ekstra for.

Rejseforsikring til skiferien

Årsrejseforsikring BASIS (inkl. skitillæg og uden selvrisiko)

Årsrejseforsikring BASIS er til dig, som rejser i Europa mere end én gang om året. Den dækker et helt år på alle ferier op til en måneds varighed.

Pris: 380 kr. for individuelle

Pris: 930 kr. for en familie

Årsrejseforsikring PLUS (inkl. skitillæg og uden selvrisiko)

Årsrejseforsikring PLUS er til dig, som ønsker ekstra sikkerhed på og efter ferien. Her er du også dækket ift. erstatningsrejse ved ødelagt ferie, ferieboligsikring, fysioterapi og kiropraktik samt behandling af mindre tandskader. Samtidig er den også til dig, som rejser i Europa mere end én gang om året, og dækker et helt år på alle ferier op til en måneds varighed.

Pris: 455 kr. for individuelle

Pris: 1.095 kr. for en familie

Årsrejseforsikring

Sammenlign rejseforsikringer

Du kan se en oversigt over de to udbudte forsikringer nedenfor og få et overblik over, hvordan du er dækket med de to forskellige rejseforsikringer. Husk at både rejseforikring BASIS og rejseforsikring PLUS er inklusive skitillæg.


  

Rejseforsikring til skirejsen

Afbestillingsforsikring

Har du brug for en afbestillingsforsikring?

Afbestillingsforsikringen dækker, hvis uheldet sker inden ferien er begyndt. Forsikringen skal tegnes samtidig med bestilling eller senest 7 dage efter bestilling. Afbestillingsforsikringen dækker, hvis du afbestiller din rejse pga. død, akut sygdom eller tilskadekomst hos dig, din rejseledsager eller famile (ægtefælle, samlever, forældre, papforældre, sviger- eller bedsteforældre, børn, papbørn, børnebørn, søskende, papsøskende, svigerinder, svogre, svigerbørn). Den dækker også ved brand eller indbrud i hjemmet eller egen virksomhed, ved uventet opsigelse, samt ved påbegyndelse af nyt job i forbindelse med uventet opsigelse.

Med en afbestillingsforsikring kan du afbestille din rejse pga. sygdom, død, afskedigelse fra dit arbejde eller hvis du, din rejseledsager eller familie kommer til skade. Du får pengene for rejsen igen og kan købe en ny rejse, når du er blevet rask.

Pris: 295 kr.

Hent anmeldelsesblanket og lægeerklæringsblanket 

 

 

Rejseråd

Da Europæiske arbejder for at give er en tryg rejse uden bekymringer, har de en række gode råd som man med fordel kan læse igennem inden man tager ud at rejse.

Læs alle de gode råd her!

Anmeld skade

Hvis du tager Europæiske med på rejsen er de der altid hvis noget skulle ske. Du kan enkelt og nemt anmelde en skade på deres hjemmeside via deres online formular. Husk at gemme alle dine kvitteringer for udlæg, og send dem til Europæiske når du kommer hjem.

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!