Flyv til Alperne - den hurtigste vej til sneen

Skiferie med fly til Italien, Østrig og Frankrig

Den letteste og hurtigste vej til Alpernes sne er med fly. Nyd skiferien og glæd dig over at komme hurtigt frem og slippe for at tænke på madpakker, GPS-problemer og underholdning til børnene.

Direkte fly - hurtigt og nemt til Alperne

Gennem hele skisæsonen tilbyder vi skirejser med direkte fly til flere lufthavne i Alperne fra både Kastrup og Billund. Alle vores skirejser er med direkte fly og inkl. transfer til din destination i Italien, Østrig eller Frankrig - så du kan komme så nemt og hurtigt til din favoritdestination som muligt.

Fly til Alperne

Til Italien, Østrig eller Frankrig med fly

Vi tilbyder flyrejser til alle vores destinationer i Alperne. Går skirejsen til Italien, kan du flyve til enten Torino, Milano eller Verona lufthavn afhængig af din destination. I Østrig har vi direkte fly til både Innsbruck og Salzburg. Endelig kan du flyve til Geneve eller Grenoble, hvis du skal på skiferie i Frankrig.

De fleste flyrejser har afgang og hjemkomst lørdag. Vi har dog også faste afgange på onsdage fra Kastrup til udvalgte destinationer i Italien og Østrig. Derfor kan vi også tilbyde kortture med fly til dig, der vil en halv uge på skiferie.

Det er billigere end du tror

Det behøver ikke at være dyrt at flyve på skiferie. Vælger du at køre til Alperne selv, så husk at der oveni prisen kommer udgifter til benzin, bro/færge, motorvejsafgifter, afskrivning på bilen, snacks til turen osv. Derfor bliver det ikke nødvendigvis meget billigere end at vælge skiferie med fly. Derudover har vi forhandlet gode aftaler med flyselskaberne for at kunne tilbyde dig attraktive priser på pakkerejser med fly til Alperne.

Fly til Alperne

Praktisk information om flyrejsen

Herunder kan du finde praktisk information om din flyrejse. Nederst på siden finder du afrejsetider samt specifik information om flyselskab, indcheckning, bagage, måltider på flyet etc. på din flyrejse. Har du flere spørgsmål til flyrejsen, kan du tjekke vores FAQ-side.

Din flybillet

Dit rejsebevis og dit pas er dine rejsedokumenter og gælder som din flybillet på både ud- og hjemrejsen.

Indcheckning

Indcheckning foregår sædvanligvis via en indcheckningsskranke i lufthavnen. Hvis det er muligt at checke ind via en selvbetjeningsautomat, stå der angivet et referencenummer på sidste side af rejsebeviset under "særlige bemærkninger".

Indcheckningen åbner to timer inden afgang og lukker en time inden flyets afgang. Vi anbefaler at komme i god tid inden.

Bagage

Hvor meget bagage, du må tage med, afhænger af, hvilket flyselskab du skal rejse med. Du kan se, hvor meget indchecket bagage samt håndbagage, du må tage med, under de respektive flyruter nederst på denne side eller på dit rejsebevis.

Håndbagage

Ved alle flyrejser til Alperne gælder EUs regler for sikkerhedskontrol ved flyrejser. Reglerne indebærer bl.a. at du kun må medbringe mindre mængder væsker i håndbagagen. Indchecket bagage påvirkes ikke af disse begrænsninger. Læs mere om væskereglerne her.

Skistøvler godkendes som håndbagage på alle flyvninger, så længe de ikke sammen med den indcheckede bagage overstiger den totale bagagevægt (indchecket bagage + håndbagage).

Skitransport

Skitransport er ikke inkluderet i rejsens pris og skal derfor tilkøbes, hvis du vil medbringe dit eget skiudstyr. Skifragt koster 399 kr. og inkluderer et par ski samt stave i egen skitaske og et par skistøvler i egen støvletaske. Vi anbefaler at bestille skitransport hjemmefra ved bestilling af rejsen, da der er et begrænset antal skipakker på hvert fly.

Transfer til destinationen

Transfer til og fra rejsemålet er inkluderet i samtlige pakkerejser. Vores guider tager imod jer i lufthavnen og sørger for, at I finder den rigtige transferbus. I visse tilfælde kan der forekomme ventetid i lufthavnen, da nogle transferbusser kører med gæster fra flere forskellige fly. Transfertiden fra lufthavnen til destinationen er mellem 1-3 timer afhængig af, hvilken destination du skal til.

Find information om din flyrejse

Vælg din destination og rejseuge herunder for at se flytider samt info om flyselskab, bagageregler, indcheckning, forplejning mv. for din flyafgang.

Afrejselufthavn: Kastrup

Udrejse

Afrejse 10:15 - Kastrup
Ankomst 12:05 - Innsbruck
Dato 22.12.2018
Rejsetid 1:50
Terminal 3
Flynr. SK7589
Flyselskab SAS Charter

Hjemrejse

Afrejse 13:05 - Innsbruck
Ankomst 14:50 - Kastrup
Dato 29.12.2018
Rejsetid 1:45
Terminal -
Flynr. SK7590
Flyselskab SAS Charter

Flyselskab: SAS Charter

Check-in: Check-in åbner 2 timer før afrejse, og skal ske senest 1 time før afgang. Vi anbefaler, at I møder i god tid. Check-in foregår med pas og rejsebevis i lufthavnen.

Bagage: Der må medbringes 1 stk bagage à maks 15 kg. + 5 kg. håndbagage. De 15 kg. skal være i én taske eller kuffert. Alt udover dette vil blive afvist. Det er muligt at tage sine skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål, som på dette fly er 55x40x23 cm.

Transport af ski: Dette skal bestilles på forhånd. En skitransport inkluderer ét par ski/stave, ét par støvler og én hjelm. Total maks 12 kg. Husk at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. OBS! På visse flytyper er der begrænset plads til ski, så husk at booke skistransport i god tid!

Forplejning: Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet.
Valg af siddeplads: Det er muligt at reservere et sæde mod betaling op til 5 dage før afgang på https://secure.paxport.net/shop/sas/

Transfer: I prisen er inkluderet transfer til og fra destinationen (Glæder kun ved køb af pakkerejse). Der kan forekomme ventetid i Innsbruck lufthavn, da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter.

Billet: Husk Rejsebeviset. Rejsebeviset sammen med gyldig pas udgør jeres billet ved ind-checkning.

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!