Familierejser-til-Alperne

Skiferier for hele familien

Tag hele familien med på skiferie

Uanset om årets skiferie til Alperne er for hele familien med forældre og børn, om I rejser flere familier sammen, om du rejser alene med børnene, om det skal være en voksentur for dig og kæresten eller om du vil afsted alene på vores solotur, så kan du finde din perfekt skirejse hos os.

Tag familien med på skiferie til Alperne til vinter og vælg mellem børnevenlige destinationer i Østrig, Italien og Frankrig. Skiområderne Passo Tonale og Livigno i Italien samt Wagrain i Østrig byder alle på masser af børnevenlige pister og familieaktiviteter. I kan også overveje at lade den næste familieskiferie gå til italienske Canazei eller østrigske Bad Gastein eller Saalbach, hvor også de større børn kan blive udfordret på pisterne.

 

Nyt børne-koncept: Nu er det endnu nemmere

Vi kan med glæde sige, at vi har fået et nyt børne-koncept, som gør det endnu nemmere og sjovere at have de mindste med på ski! Børne-konceptet følger med uden merpris, når du booker din skiferie med børn til Livigno, Passo Tonale eller Alpendorf.

Det betyder, at du bl.a. får:

  • Ugeprogram med aktiviteter for børnene
  • Dedikeret børne-guide og børne-maskot
  • Dansk skiskole
  • Børnevenlig menu og spisetider (Alpendorf)
  • Mulighed for børnepasning (tilkøb)
Familie-skiferie

Aktiviteter for hele familien

Vores familiedestinationer byder ikke kun på børneaktiviteter, men en bred vifte af arrangementer for hele familien. For de større børn kan f.eks. kælketur eller picnic i sneen være sjove aktiviteter. De varierede skiområder byder desuden på skiløb for enhver smag, så både børn og voksne kan blive udfordret. Mange steder tilbyder vi også offpiste-ture, som forældre og større børn kan nyde godt af.

Vælger I en af vores destinationer med børne-koncept, følger der en række aktiviteter med til børnene uden merpris. Det kan være alt fra pizzaaften til børne-afterski med dans og leg. 

Skiferie familie

På ski i vinterferien

I skolernes vinterferie i uge 7-8 er der mange familier, der er afsted på skiferie samtidig. I disse uger har vi derfor endnu flere familievenlige arrangementer på destinationerne. Det kunne f.eks. være skattejagt i sneen, børnepistevisning og andre sjove aktiviteter for børnene.

Du kan også læse mere om skiferie i skolernes vinterferie her.
 

Børneskiskole på skiferien

Slopetrotter Skitours tilbyder børneskiskole på alle vores familiedestinationer. Alle skiskolerne har kompetente og dygtige skilærere, som lever og ånder for deres job. På mange af vores familiedestinationer tilbyder vi danske skilærere, bl.a. i AlpendorfWagrain, Livigno og Passo Tonale.

På de destinationer, hvor der ikke er skandinaviske skiinstruktører, foregår undervisningen på tysk/fransk/italiensk og engelsk. Selvom man ikke taler det samme sprog, skal du ikke bekymre dig. På ski er det ofte det visuelle, der er afgørende. Vi anbefaler dog, at du overvejer en destination med dansk skiskole, hvis du rejser med børn. 

Læs mere om skiskole og undervisning på skiferien.

Familieferie-ski-Alperne

Billig skiferie med børn

Det kan hurtigt koste mange penge at rejse på ferie med hele familien. Derfor gør vi os umage for, at du kan finde store rabatter på børn - både i liftkort og hotelpris. Ved at indtaste dine børns aldre i rejsesøgeren, kan du se den nøjagtige pris for barnet.

Længere nede kan du se nogle af de indkvarteringmuligheder, vi anbefaler til børnefamilier.

Få et tilbud for hele familien

Det kan være svært at gennemskue hvilken destination, der er den ideelle til lige nøjagtigt din familie. Har du spørgsmål, kan du ringe til os på 70 225 285 og få vores rejserådgiveres insider-tips! Vi kan skræddersy rejsen til jeres behov, niveau og ønsker.

Du er også velkommen til at skrive en mail til slopetrotter@slopetrotter.dk eller udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig med et tilbud på din næste familieskiferie.

Få et personligt tilbud!

Lad os ringe dig op inden for 4 timer i åbningstiden.

Eller udfyld dine ønsker og lad os kontakte dig med et skræddersyet tilbud.

Send mig et tilbud

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!