Afbudsrejser på skiferien i 2022/23

Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Kategori
Vælg dato for ankomst

TILMELD DIG TILBUDSKLUBBEN!

Her får du de bedste last-minute tilbud direkte i din indbakke.

OBS: Nogle af dem er KUN for dig, der er med i klubben. Der er tusindvis af kroner at spare!

Skiferie til Alperne Afbudsrejser ski, restpladser og last minute

Når det handler om at komme billigt på skiferie har Slopetrotter markedets absolut bedste tilbud. Når man så kombinerer dette med en afbudsrejse, så får man noget helt ekstraordinært, nemlig en skiferie som et last minute tilbud med rabat, der vil noget.

Hvis du er på udkig efter det allerbedste tilbud på en skiferie, så er denne side med restpladser og afbudsrejser stedet at holde øje med. Af årsager, der kan være lige så forskellige som snefnug, sker det, at skigæster er nødsaget til at aflyse en planlagt rejse til Alperne.

Det er naturligvis en trist oplevelse, men samtidig kan det være en gylden mulighed for dig. Her på siden samler Slopetrotter alle vores skiferier, der enten er afbudsrejser eller restpladser.

SKIFERIE RESTPLADSER MED EKSTRA RABAT

Kan du i en hurtig vending gøre dig klar til at tage på skiferie, så er der guf at finde her med de mange tilbud på skiferier, der er i overskud af den ene eller den anden årsag.

Nogle af vores allermest entusiastiske skiferiekunder fortæller, at de altid har en færdigpakket kuffert eller rygsæk klar, så de kan slå til med lynets hast kan tage på en skiferie i sidste øjeblik.

Udover at alle vores skiferier i udgangspunktet er skruet sammen til at udgøre de bedste tilbud, så vil prisen have fået et ekstra nyk nedad, for at vi kan komme af med den med så kort varsel. Derfor er skiferierne her på siden tilbud med indbygget rabat.

AFBUDSREJSE TIL ITALIEN

Vi har altid et godt tilbud på en billig skiferie til Italien som en afbudsrejse. Du finder øverst på siden her en menu, hvor du kan filtrere efter lande og destinationer, og så eller bare vælge mellem de mange billige last minute skiferier. Som et eksempel på en sådan filtrering har vi her skiferie tilbud Italien.

Du kan finde et bredt udvalg af sidste-øjebliks-rejser til vores destinationer i Italien lige her på siden. Du kan filtrere på de skisportsbyer i Italien, der tiltaler dig mest, og så ellers finde et godt tilbud på en skiferie.

Du kan finde en billig skiferie til CanazeiSauze d’Oulx, Cervinia, SestrierePasso Tonale, Livigno og Champoluc.

AFBUDSREJSE TIL ØSTRIG

Er det i stedet Østrig, der trækker? Det kan vi godt forstå, for her er skiløb for alle niveauer, ekstremt velfungerende og moderne liftsystemer og så er østrigerne særdeles ivrige efter at holde fast på tronen som afterskiens verdensmestre. Øverst her på siden kan du også filtrere på hele Østrig.

Du kan også søge mere specifikt efter tilbud på en billig last minute skiferie til SöldenZell am See, St. Anton, Bad Gastein, WagrainSaalbach-Hinterglemm, Zell am Ziller og Ischgl.

AFBUDSREJSER UANSET TRANSPORTFORM

Har du lyst til selv at køre eller hoppe på bussen til Alperne, kan vi også hjælpe dig med en billig skiferie, for der er også restpladser at finde her. Hvis du filtrerer på transportform i menuen i toppen af siden, kan du vælge mellem en last minute rejse egen transport, fly fra Kastrup, fly fra Billundbus eller du kan tage på skiferie med tog til Østrig. Det er smart, ikke?

TILBUD PÅ EN SKIFERIE SYDPÅ

Vi holder niveauet på vores kvalitet og service ganske som på enhver anden skiferie med Slopetrotter. Det vil være det samme produkt, du får, når du køber en billig afbudsrejse.

Vores guider og personale kan og vil ikke se forskel på, hvordan du har købt din skirejse. Det handler for dem om at levere det bedste til alle! Alle skal have råd til en billig skiferie!

BILLIGE RESTPLADSER OG TILBUD PÅ SKITUR

Du er den særligt heldige kartoffel, hvis du kan slå til med kort varsel, for vi kan faktisk sende dig på ski samme dag, hvis det skulle være. Som hovedregel er det bedst at regne med cirka 12 timers varsel, men vi har set tilfælde, hvor gæster har booket et hotel i lufthavnen for at tage billigt af sted på skiferie næste morgen. Se, det er en afbudsrejse, der vil noget!

AFBUDSREJSER PÅ SKI ER EKSTRA BILLIGT

Der er ingen grund til at stikke hinanden blå i øjnene, for de fleste ved godt, hvordan et skirejsebureau fungerer. De skirejser, vi ikke når at få solgt ender ofte op med at vi må betale for et flysæde eller en hotelseng, der er tom.

Det er vi selvfølgelig ikke så begejstrede for, og derfor vil vi hellere sende en glad og heldig skiløber til Alperne til noget nær kostpris. Og det er her, du kommer ind i billedet. Flink og rar som du er, så hjælper du os med at hjælpe dig.

MAILS MED TILBUD PÅ BILLIGE SKIFERIE

Vi har en såkaldt tilbudsklub, hvor vi sender de bedste tilbud før de kommer på hjemmesiden her. Du kommer altså forrest i lift- og billetkøen ved at tilmelde dig vores last-minute liste. Tilmeld dig, og kom på skiferie på den billigst mulige måde lige her.

Du kan også oprette en tilbudsagent for at få et billigt tilbud på din skiferie lige her.