6 dages skisafari i Canazei

Udforsk verdens største skiområde... 6 dages skisafari i Canazei

Oplev verdens største skiområde på den mest fantastiske måde

Udforsk verdens største skiområde, Superski Dolomiti, på en helt unik måde. Nemlig på skisafari!

Er du ivrig skiløber, der vil stå og se så meget som muligt? Så er det her turen for dig.

Vores 5-dages skisafari har været udsolgt de sidste mange år, og vi har derfor valgt at tage skridtet videre. Nu kan vi med glæde introducere en 6-dages skisafari til dig, der vil have så meget tid på pisterne som muligt!

Vi har taget det bedste af turen på fem dage, og lagt en ekstra dag i bjergene til.

 

Overnat i bjergene 

Konceptet er det samme: rejs rundt på dine ski, overnat i bjergene, se solopgangen over Dolomitterne og se afkroge af verdens største skiområde, du ellers aldrig ville se. 

Nogle af nætterne sover du i rifugier i bjergene. Det er en helt unik stemning, og udsigten slår alt andet. 

Før og efter selve skisafarien har du en overnatning i Canazei. 

Selve turen starter allerede søndag morgen, og du har derfor helt til fredag til at udforske skiområdet.

Skisafari i en lille gruppe

Skisafarien foregår i en lille gruppe af max. 12 personer.

Til hver gruppe har I mindst en lokalt kendt guide, der udover sikkerhed, står for at vise jer det bedste af Dolomitterne. 

Tilmelding til de forskellige uger er først-til-mølle. 

Eksempel på ugeprogram

Her kan du se et eksempel på, hvordan en seks dages skisafari ser ud. Der kan være ændringer, men turen kommer til at foregå nogenlunde efter denne plan: 

Lørdag

Ankomst og indtjekning på en morgenmadspension eller hotel i Canazei. Hvis du kører selv eller rejser med bus, kan du stå på ski lørdag også.

Søndag (skisafari dag 1) 

Første dag på skisafari. Turen starter søndag morgen, hvor den lille gruppe tager turen fra Alba over mod Pozza. Herfra går turen videre mod Latemar-området. Herfra tager vi ud mod Obereggen og tilbage igen, inden vi skal have bussen mod vores hotel i Bellamonte. Der vil der være mulighed for wellness på hotellet.

Mandag (skisafari dag 2)

Mandag morgen går turen først ud til det lille fantastiske Lusia-område. Herefter tager vi videre over mod San Pellegrino, hvor frokosten spises, og hvor vi står på ski resten af dagen. Sidst på dagen tager vi den lange skovpiste ned til Molino-Falcade. Her skal vi med bus mod Canale d´Agordo, hvor vi overnatter.

Tirsdag (skisafari dag 3)

Tirsdag starter med, at vi bliver hentet i taxi og kørt ud til liften i Alleghe. Vi skal køre rundt i Civetta-området, hvor det er muligt at se den store Marmolada-gletscher fra bagsiden. 

Efter frokosten skal vi videre mod det lille Cinque Torri-område, som har spillet en stor rolle for de italienske styrker i 1. verdenskrig.

Overnatningen foregår på Lagazuoi, som er et hyggeligt rifugio i ca. 2.850 meters højde. Her finder du også Dolomitternes højest beliggende udendørs sauna. Solnedgangen på toppen af Lagazuoi er ubeskrivelig, så husk endelig dit kamera her!

Onsdag (skisafari dag 4)

Onsdag morgen er vi blandt de første til at tage den lange piste ned fra Lagazuoi. På turen kommer vi forbi flere store isvandfald. Herfra trækkes vi videre mod Armentarola af en kusk og hans to heste.

Derefter går turen videre mod La Villa, hvor vi skal med bussen mod Kronplatz. Resten af dagen bruges i Kronplatz-området, hvorefter vi overnatter i et rifugium oppe i skiterrænet.

Torsdag (skisafari dag 5)

Torsdag morgen skal vi med bus mod et nyt område. 

Selve programmet for dagen er endnu en overraskelse. Vi skal muligvis til det kendte Cortina D'Ampezzo område. 

Fredag (skisafari dag 6)

På skisafariens sidste dag går turen hjem mod Canazei. Vi skal tilbage mod La Villa, hvorfra vi alt efter vejr og forhold følger enten den grønne eller orange Sellaronda. Vi slutter af med den hyggelige skovpiste mod Canazei.

Vi siger tak for en god tur med en omgang afterski i byen. Overnatning foregår på samme hotel eller morgenmadspension som på starten af turen.

Lørdag

Lørdag er sidste dag på ferien.
For busgæster er der mulighed for at få stået de sidste kilometer, inden bussen drager mod Danmark om aftenen.

Video fra skisafarien i Superski Dolomiti