2-dages skisafari

Adventure på din skiferie i Canazei Skisafari i to dage

Oplev Superski Dolomiti på en ny måde

Tag din skiferie til Canazei til det næste niveau. Tilføj en overnatning i bjergene i små hytter, se skiområdet på en hel ny måde. 

Her er chancen for at få en anderledes og inspirerende oplevelse med hjem fra skiferien. På en 2-dages skisafari vil vi smage lidt på hvad Superski Dolomiti har at byde på ude i dets fjerne afkroge.

Det handler om at få en fantastisk skioplevelse med skiløb fra morgen til aften blandt andet på gletscheren, hvorfra der vil være udsigt til de områder, hvor store slag stod under 1. Verdenskrig.

Overnat på bjerget

Overnatning vil foregå på Refugio Lagazuoi i 2.835 meters højde, hvor værtsparret Guido og Alma vil varte dig op på rigtig italiensk manér.

Her har du den vildeste udsigt over Dolomitterne - og du finder ikke en smukkere solopgang eller solnedgang end her på Lagazuoi. Hytten ligger på hjørnet af tre dale og udsigten er ubeskrivelig.

Husk i øvrigt badeshorts på skisafarien, da I kan benytte Dolomitternes højest beliggende sauna (mod betaling), mens I nyder en kølig drink efter en dejlig dag på ski.

Hvem kan deltage: Alle, der kan løbe en rød piste uden problemer og er en god skiløber - og er minimum 12 år.

Hvornår: Hver uge (tidspunktet oplyses på destinationen)

Hvad er inkluderet i prisen: Overnatning i hytte på bjerget, aftensmad og morgenmad samt guideservice.

Pris: 750,- pr. person

Bestilling: Kontakt os, og vi finder i fællesskab safarituren til dig.