Pre-season-uge-44

På ski med Steep & Deep - vinterens første skiferie!

Tyvstart skisæsonen i Sölden uge 44

Start årets skisæson, når Slopetrotter Skitours og Steep & Deep inviterer til en af vinterens første skibegivenheder i Alperne! Rejs med på skituren til Sölden i Østrig og bliv klar til en vinter fyldt med skiløb. Skirejsen kommer til at stå på gode tips, undervisning, workshops, mulighed for at teste nogle af sæsonens nye ski og masser af hygge og godt humør.

Steep-deep-skitur

I løbet af ugen

Mandag morgen står vi klar for foden af Tiefenbachgletscheren for at tage imod dig, og hjælpe dig godt på ski denne første dag. I løbet af ugen bliver der arrangeret en række workshops og noget undervisning, hvor du kan få tips til at blive endnu bedre på ski. Derudover er vi naturligvis altid klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og andet, så du kan få den bedst mulige tur. Sidst på dagen mødes vi til afterski, hvor vi udover at bytte løgnehistorier fra dagen også trækker lod om en masse præmier. Det er også her, at vi informerer om næste dags program.

Skiløb og test af ski

Du skal selv medbringe egne ski, men enkelte dage vil det også være muligt at teste nogle af sæsonens nye modeller. Husk selvfølgelig også at medbringe skistøvler og stave. Du kan få transporteret dine ski frem og tilbage gratis, du skal blot indlevere dem i Steep & Deep-butikken i Holte på Kongevejen 347, senest torsdag d. 27. oktober.

Har du ikke egne ski, er det muligt at købe et par inden afrejse til fordelagtige priser. Disse kan testes på turen, hvor du også kan afprøve andre modeller til sammenligning. Skiene kan byttes til en anden model efter dig valg, hvis du finder ud af, at der er et andet par, du bedre kan lide.

Steep-deep-skirejse

Praktisk om skirejsen

Rejsen inkluderer:

  • Hotel med halvpension
  • Liftkort (3 eller 5 dage)
  • Workshops/undervisning (min. 6 x 2,5 timer)
  • Enkelte dage med mulighed for test af sæsonens nye skimodeller
  • 100% hygge og godt humør

Hvor: Sölden, Østrig (gletscher)

Hvornår: 30. oktober til 4. november 2016 (uge 44)

Du ankommer søndag d. 30. oktober i løbet af dagen, så du er frisk og veludhvilet på gletcheren mandag morgen. Selve skiløbet foregår fra mandag d. 31. oktobber til fredag d. 4. november. Hjemrejse er onsdag d. 2. november eller fredag d. 4. november efter dagens skiløb.

Indkvartering: Traditionen tro skal vi bo på Hotel Park i Sölden, som vi har været meget glade for gennem årerne, og passer perfekt til en gruppe som os.

Transport: Kør-selv eller ”fly-selv”. Alt skiløb foregår på gletcheren over Sölden by. Der er derfor daglig transport til gletcheren enten i egen bil eller med skibussen, som går lige fra hotellet. Er man i egen bil anbefales det at tage snekæder med.

Priser:

  • Søn-ons ved kør-selv - KUN 3.995 kr. pr. person i dobbeltværelse
  • Søn-fre ved kør-selv - KUN 5.595 kr. pr. person i dobbeltværelse

*Tillæg for enkeltværelse: 300 kr. pr. person.

Steep-deep

Tag med på skirejsen

Book din plads på turen ved at ringe på telefon 77 344 971 eller sende en email til lasse@slopetrotter.dk.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om turen, er du velkommen til at ringe til Steep & Deep på 20 70 72 81 eller Slopetrotter på 77 344 971.

Vi glæder os virkelig til at se dig og få nogle fantastiske dage sammen!

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 • DK-7100 Vejle Sjælland: Lergravsvej 53 • DK-2300 København S

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du være med i Slopetrotters e-mail klub?

 

Har du lyst til at være den første til at modtage de billigste tilbud?

Og få ski-nyheder, info om nye destinationer og ikke mindst god viden og tips til din skiferie - direkte i din indbakke?

Vi lover ikke at spamme dig, og du kan til enhver tid framelde dig igen.