70 225 285
Trustpilot: Perfekt Priser er inklusive 6 dages liftkort Bliv fan på Facebook Twitter Google+ YouTube Instagram

Rejselængde

Hvor vil du rejse til?

Hvordan vil du rejse?

Hvornår vil du rejse?

Voksne

Børn

 Retur  Enkelt

Fra

Til

Udrejse

Hjemrejse

Voksne
(18+ år)

Børn/unge
(u. 18 år)

Børn
(u. 2 år)

 • Saalbach, Uge 51 - Kør selv - Hotel Panther - Dobbeltværelse "Standard" m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 6.145
 • Sauze d'Oulx, Uge 51 - Kør selv - Casa Besson - 3-vær. lejlighed PLUS v. 8 pers. - DKK 2.095
 • Serre Chevalier, Uge 15 - Kør selv - L Alpaga - 2-vær. lejlighed med kabine v. 7 pers. - DKK 2.745
 • Passo Tonale, Uge 15 - Kør selv - Albergo Eden - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 2.995
 • Bad Gastein, Uge 14 - Kør selv - Hotel Bärenhof - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 4.845
 • Val Thorens, Uge 15 - Kør selv - Le Silveralp - Studio Mezzanine (5 pers.) v. 5 pers. - DKK 2.595
 • Tignes, Uge 14 - Kør selv - Résidences Val Claret - Studio (3-4 pers.) v. 4 pers. - DKK 2.595
 • Sestriere, Uge 52 - Kør selv - Hotel Olimpic - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 4.395
 • Avoriaz, Uge 14 - Kør selv - Résidence L`Antarès - 2-vær. lejlighed m. kabine (max. 7 pers) v. 7 pers. - DKK 2.845
 • Val d'Isere, Uge 15 - Kør selv - Verdets - Studio v. 4 pers. - DKK 2.595
 • Canazei, Uge 52 - Kør selv - Hotel Caminetto - Lejlighed i 2 plan v. 4 pers. - DKK 4.395
 • Livigno, Uge 15 - Kør selv - Alpen Village Hotel - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 4.095
 • Zell am See, Uge 51 - Kør selv - Hotel Martha - Dobbeltværelse "Classic" m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 3.795
 • Champoluc, Uge 14 - Kør selv - Hotel Cré Forné - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 5.995

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

FlyIkke togBusBilSkiferie i Sölden

Brugernes bedømmelse (5)
55 / 5

4/523.12.2011 - jan

Sølden er et lækkert skiområde, med et væld af muligheder, for både højalpint og skov skiløb. Med to gletchere kan man altid få løbet på ski, og tager man turen fra toppen af gletcheren og helt til byen, får man en meget lang tur. Også fine muligheder for offpist. Byen er ikke super hyggelig, og selvom der er fuld gang i afterski i Sølden, så er der for meget tyroler bierstuben og Dj Øtzi over det, efter min smag.

5/522.08.2011 - Louise Søborg

Sölden kan absolut anbefales!!

Superlækkert skiområde med et bredt udvalg af pister og lækker sne. Der er lidt for endhver smag. Gode restauranter/madhytter på pisterne og gode lifte til at komme let op og ned om nødvendigt

Afterskien er også at foretrække når man er i Sölden. Der er både store og mindre steder at gå hen, og stemningen er klassisk Østrigsk og gæsterne kommer fra hele europa.

Servicen fra Slopetrotter var upåklagelig og helt i top!

5/519.08.2011 - Stine

Et absolut topklassse sted. En højtbeliggende destination med masser af udfordrende og brede boulevarder. Fremragende afterski, spisesteder og shopping

5/524.08.2009 - Annette Jakobsen

Fantastisk sted - jeg syntes måske ikke lige at det er for små børn som ikke har lært at stå på ski. Lækker lejlighed, Haus Oscar.Helt nyrenoveret lejlighed. Fantastisk vært

5/518.08.2009 - Björn Bøg

Godt om Sölden:
Sölden byder på lange pister, fedt gletcherskiløb, er et godt sammenhængende område uden alt for mange transportpister, og har mange brede pister, hvilket giver mange mulighed også at køre lidt stejlere pister.
Byen er desværre lidt aflang, hvorved der mistes lidt stemning. Dog kan Sölden stadigt blande sig i toppen af Østrigs afterski og priserne er forholdsvis okay ift. andre Tirolerområder.
Stort plus er byens wellnesscenter.. Er såååå lækker!!

 

Skriv en anmeldelse

Fulde navn

E-mail-adresse

Tlf.

Kommentar

Angiv dine stjerner

 • Sölden
 • Sölden
 • Sölden
 • Sölden
 • Sölden
Del denne side

Sölden

Med sit brede udvalg på stort set alle niveauer inden for skiløbet gør Sölden sig til en af Østrigs absolutte topklassikere. Stedet har det hele, 2 gletschere, flere tinder over 3000 meter, et moderne liftsystem og en yderst festlig afterski. Med sine godt 150 km pister og flest solskinsdage banes der vej for en skiferie, der opfylder alles krav. Danskerne har besøgt området i årevis, hvilket er et klart tegn på kvalitet. Men ski er ikke alt i Sölden. Et sportscenter midt i byen lægger op til mere end 30 spændende fritidsaktiviteter, når lifterne lukker. Afterski er i en klasse for sig, og er man til at nyde aftenen og bylivet, bør man opleve Østrig fra sin bedste side gennem en euforisk traditionsbunden madkultur og til sidst slutte af med 100 procent østrigsk hygge på en lokal ’bierstube’.

Skirejser til Sölden
 

Skirejser til Sölden

Har I ikke oplevet det bedste af Østrig endnu, og synes I, at I har noget til gode. Så må svaret findes i Sölden. Et østrigsk skisportsvidunder af rang, som har det hele placeret på samme sted. De bedste pister, de høje tinder, gletscherkørsel, et spændende og levende byliv og ikke mindst en charme, der overgår alt, hvad man ellers har oplevet på skirejsen.

Vi starter ud i byen, som ligger i en højde af 1.400 meter og bevæger os op til den højest beliggende piste i 3.249 meters højde. Området byder på mange udfordringer til folket med den brede smag for et fremragende skiløb. Sölden byder på 141 km. pister, som primært består af pister til det voksne skiløb, ligesom byen også henvender sig meget til det voksne publikum på skirejse. I kan vælge de brede boulevarder, der ligger i den røde og blå kategori, eller I kan vælge at give den fuld gas på de sorte pukler eller i de ekstreme offpiste-områder. Er dette ikke tilfredsstillende nok, bør I tage turen på en af de store Tiefenbach- eller Rettenbach-gletschere gennem ’Den Gyldne Port’, som er en skitunnel, der forbinder de to gletschere. Ruten er 8 km. lang og bugter sig gennem et fascinerende naturområde med en masse små tyroler-hytter, der ligger som pit-stops på vejen.

Som en af verdens mest kendte og udviklede skisportsbyer er Sölden på forkant med alle faktorer, der kan spille ind på skiløberens hverdag. Derfor er et ord som liftkø nærmest ikke eksisterende i Sölden. Hvis man som rigtig skiløber kommer ud af fjerene om morgenen og af sted til pisten, har man ganske enkelt en gigantisk legeplads til rådighed resten af dagen.

Sölden har satset meget på langrendsløjper. Her findes løjper for enhver smag og ethvert niveau. I selve Sölden findes i alt 8 km løjper, og i dalen hele 130 km løjper samt flere servicestationer, ”højdeløjper” og lysløjper. Fra Sölden kører en egentlig langrends-bus til og fra løjperne i Längenfeld.  Her findes 60 km løjper til rådighed.

Byens liv er også et kapitel for sig selv. Når skidagen er omme og afterskien melder sig, har I et udvalg af muligheder, som de færreste skiferier kan byde på. 60-70 barer slås nærmest om gæsterne, da alle har hver deres specielle koncept for dagen. Her kan nævnes Schirm-bar, som er en ´paraplybar´i byen, som allerede fra tidlig eftermiddag bliver fyldt op og byder på ægte afterski stemning til langt hen på aftenen. Er man til live-musik kan man besøge SnowRock cafe, som har syngende barpersonale og karaoke en gang om ugen.

Når natten byder ind findes der flere diskoteker, som åbner dørene for en lang nat, hvis man endnu ikke har fået nok. Selvom man bor i lejlighed eller på hotel er indkøbs- og shoppingmulighederne rigeligt repræsenteret. Vil I ud og spise for en aften, findes der en masse traditionelle østrigske spisesteder, hvor I vil opleve smagen af god og solid østrigsk kogekunst. I Sölden finder du også et stort antal italienske spisestider på grund af den korte afstand til Italien, så der er stor mulighed for at variere måltiderne. Sölden er ikke en direkte familiedestination, men henvender sig mere til det voksne publikum. Her kan skiferien så også gå hen og blive en af de største i rækken.


Læs mere om
Sölden

Piste-kilometer

45 km

73 km

23 km

Grupperejser til Sölden

Få konkurrencedygtige tilbud og gode priser til Sölden, når I rejser flere sammen

Vi kan tilbyde en række fordele, hvis I tager på skiferie som gruppe.

Læs mere om ski-grupperejser.

Skiløb

Børn

4/5

Begyndere

3/5

Øvede

4/5

Eksperter

4/5

Off-piste

4/5

Snowboard

4/5

Fakta

Byens højde

1.377 m

Antal lifte

35

Højeste skiløb

3.250 m

Liftkapacitet

66.000 per/t

Antal km pister

141 km

Off-piste

Ja

Længste nedfart

11 km

Fun-park

Ja

Byen

Charme

3/5

Afterski

5/5

Shopping

4/5

Spisesteder

4/5

Restpladser og afbudsrejser

I hele sæsonen har vi attraktive restpladser og afbudsrejser - også til Sölden.

Se afbudsrejser og restpladser.