70 225 285
Trustpilot: Perfekt Priser er inklusive 6 dages liftkort Bliv fan på Facebook Twitter Google+ YouTube Instagram

Rejselængde

Hvor vil du rejse til?

Hvordan vil du rejse?

Hvornår vil du rejse?

Voksne

Børn

 Retur  Enkelt

Fra

Til

Udrejse

Hjemrejse

Voksne
(18+ år)

Børn/unge
(u. 18 år)

Børn
(u. 2 år)

 • Saalbach, Uge 51 - Kør selv - Hotel Panther - Dobbeltværelse "Standard" m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 6.145
 • Sauze d'Oulx, Uge 51 - Kør selv - Casa Besson - 3-vær. lejlighed PLUS v. 8 pers. - DKK 2.095
 • Serre Chevalier, Uge 15 - Kør selv - L Alpaga - 2-vær. lejlighed med kabine v. 7 pers. - DKK 2.745
 • Passo Tonale, Uge 15 - Kør selv - Albergo Eden - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 2.995
 • Bad Gastein, Uge 14 - Kør selv - Hotel Bärenhof - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 4.845
 • Val Thorens, Uge 15 - Kør selv - Le Silveralp - Studio Mezzanine (5 pers.) v. 5 pers. - DKK 2.595
 • Tignes, Uge 14 - Kør selv - Résidences Val Claret - Studio (3-4 pers.) v. 4 pers. - DKK 2.595
 • Sestriere, Uge 52 - Kør selv - Hotel Olimpic - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 4.395
 • Avoriaz, Uge 14 - Kør selv - Résidence L`Antarès - 2-vær. lejlighed m. kabine (max. 7 pers) v. 7 pers. - DKK 2.845
 • Val d'Isere, Uge 15 - Kør selv - Verdets - Studio v. 4 pers. - DKK 2.595
 • Canazei, Uge 52 - Kør selv - Hotel Caminetto - Lejlighed i 2 plan v. 4 pers. - DKK 4.395
 • Livigno, Uge 15 - Kør selv - Alpen Village Hotel - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 4.095
 • Zell am See, Uge 51 - Kør selv - Hotel Martha - Dobbeltværelse "Classic" m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 3.795
 • Champoluc, Uge 14 - Kør selv - Hotel Cré Forné - Dobbeltværelse m. dusch/wc v. 2 pers. - DKK 5.995

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

FlyIkke togBusBilSkiferie i Livigno

Brugernes bedømmelse (7)
44 / 5

4/527.03.2014 - Eugenio Drostby

Holder du af at stå på ski, men er ikke en skiteknisk feinschmecker? Livigno har mulighederne. Brede, venlige blå pister tæt på hotellerne og byen. Oppe i terrænet er også nogle smukke, lidt længere blå pister. Charmerende alpeby med gågade, butikker og spisesteder i rimeligt prisniveau. Læg dertil områdets gode snesikkerhed og de hyppige solskinstimer, hvorefter denne skidestination er et ganske stærkt kort.

4/503.09.2013 - Dan Horsbøl

Livigno er et af de skisportssteder vi altid vil vende tilbage til. Et generelt yderst fornuftigt prisniveau fine pister og høj grad af snesikkerhed, tæller også med i vores vurdering.
Området hører ikke til de sværeste rent skimæssig, men de fleste kan alligevel få deres grænser prøvet af.

4/522.08.2013 - Sidsel barnkob

Livigno er et supergodt skiområde med plads til alle niveauer . Der var ligeledes også god plads på pisterne. Området var smukt med fantastisk natur. Området var dog ikke så stort, men det var dog ikke kedsommeligt.

5/515.08.2013 - Poul Erik Karvonen

Fantastisk skiområde! Vi har været der 5 gange og er stadig vilde med stemningen og hele atmosfæren. Livigno kan på det varmeste anbefales til familier med børn i alle aldre. Her kan alle være med.

4/523.02.2011 - Jens Peter Hansen

Er du til afslappet stemning, men stadig med masser af butikker, cafeer og restauranter, så er Livignio stedet for dig. Byen har et usædvanligt stort udvalg af butikker og restauranter, så der er rigelig mulighed for at lave andet en at stå på ski. Livigno er præget af en stor aldersspredning med både børnefamilier og et mere voksent publikum, så der er en meget afslappet stemning overalt.

Byens gratis skibus-system med 3 linjer er rigtig godt både om dagen og om aftenen.

Rent skimæssigt giver Livigno udfordringer både for børn, begyndere og den mere krævende skiløber. Lifterne er velfungerende, med stor kapacitet og de fleste siddelifte er udstyret med 'windshields' så du sidder lunt og behageligt på vej op.

God fornøjelse.

3/528.01.2011 - Claudia Heloisa Silva Barros & Niels Erik Poulsen

Langt bedre skiområde end forventet. Vi havde regnet med rigtig mange unge fulderikker som følge af det toldfrie område, men nej, stor spredning rent aldersmæssigt !!

Mange røde og rød-sorte nedfarter samt et par supergode nedfarter, herunder bla. følgende, som I MÅ prøve : 28 ned til Costaccia restauranten, som sikkert er et godt bud på \"bedste restaurant på pisterne\", hertil den lange smalle røde nedfart fra toppen til Federia, FLOT nedfart !

Roxy Bar serverer måske byens bedste pizzaer og citron-limonade drinks. Prøv også deres milkshakes/slush !!
Restaurant Mathias må så absolut være Livignos bud på \"Noma\", super god mad og stemning !!

Husk at prøve \"vin & ost\" turen !!

Vi kom med på en særdeles billig tur (byen lokker ferierende til med gratis skiliftkort) og boede på Nevegall. Denne indkvartering er ikke helt centralt placeret, selvom en vandretur på 5-10 min bringer dig ind til starten af den egentlige by. Bussen (blå linje) stopper LIGE på den ene side af hotellet, og sidst på dagen tager du blot samme \"blå linje\" og står af ved hotel Lantz, LIGE på den anden side af hotellet.

HUSK at prøve \"Milano salami\", \"lokale oste\" (som der forefindes mange af), \"varm Bombinho æggelikør med flødeskum\" samt nogle af de mange lokale søde spiser, herunder Pastiglie Leone pastillerne samt andre, tilsvarende.

Du kan roligt tage afsted, det eneste, vi reelt savnede under vores iøvrigt gode ophold, var et mere sammenhængende og fleksibelt ski-system. I Livigno hænger nedfarterne sammen, men dog således, at det er oplagt, at man holder sig til den ene af byens 2 bjergskråninger, og så fx. skifter dagen derpå.

Buslinjerne har \"drop-offs\" midt i byen, hvilket er ensbetydende med nogle mindre vandreture til og fra busstoppestederne.

Summa summarum : Supergod destination med mange gode restauranter og indkøbsmuligheder, men logistikken står ikke i højsædet...i al fald ikke i sammenligning med blandt andet Canazei (som stadig er vores foretrukne).

Til Jer der overvejer at tage til Livigno : Vælg en centralt beliggende indkvartering !! Og tag indkøbs-kronerne med.. c\",)

4/528.08.2010 - Anders Schjerning

Godt skiområde til de fleste niveauer. Hyggelig by med masser af stemning og en del afterski. Smart og gratis busforbindelse mellem de to bjerge i Livignodalen.

 

Skriv en anmeldelse

Fulde navn

E-mail-adresse

Tlf.

Kommentar

Angiv dine stjerner

 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
 • Livigno
Del denne side

Livigno

I den bugtende dal på grænsen til Schweiz ligger Livigno eventyrligt omgivet af to bjergtinder. Livigno er en af danskernes foretrukne ski-rejsemål, hvilket man hurtigt forstår, når man først har besøgt den italienske alpeby. Her finder I en prægtig kombination af den italienske charme, byliv og ikke mindst skiløb for alle. 

Selve byen ligger i 1816 m højde,og skiløbet foregår i helt op til 2796 meter, hvilket gør Livigno meget snesikkert. Samtidig er Livigno et af de steder i Europa, der har flest solskinsdage, og solskin kombineret med masser af sne fanger de fleste ski-entusiaster. 

Byens særlige historie gør, at den ligger i en toldfri zone, hvilket giver et sprudlende forretningsliv, som er sjældent set i andre skibyer. Livigno er derfor et godt valg, hvis I vil være sikker på fordelagtige priser på jeres ferie. Og skiferien kan i Livigno byde på meget mere end bare alpint skiløb. Her er også mulighed for langrend, slædekørsel og skøjteløb. Og de ekstra oplevelser kan være med til at sætte prikken over i’et for dig og familien. Samtidig giver byens mere end 20 barer et godt fundament for en festlig afterski.

Skirejser til Livigno
 

Skirejser til Livigno

Vil I have højtbeliggende skiløb, hvor der er plads til hele familien og alle niveauer, så er Livigno det rette valg.  At Livigno er noget særligt fornemmer man allerede, når tunnelen til byen passeres. Livigno emmer nemlig af historisk mystik, en uforglemmelig gæstfrihed og en kræsen om kvalitet til de rigtige priser. De lokale ånder og lever for skiløbet og en god service for dem, der besøger byen. Sjældent set er denne venlighed, som får  jer til at føle jer hjemme på jeres ferie. Det er også denne gæstfrihed, der får mange danskere til at vende tilbage til byen.

Derudover er der selvfølgelig skiløbet. Med sine to bjergtinder, der rækker op mod himlen til hele 2790 meters højde, er Livigno et snesikkert valg. Skiområdet består af to bjergsider, Carosello og Mottolino, hvor de 115 km pister snor sig ned ad bjerget, fletter sig sammen i et stort netværk og deler sig igen, for til sidst at ende ved udgangspunktet, nemlig en af de tre store hovedlifter, som fører op i terrænet. Områdets to bjergsider er fordelt med hovedsageligt blå og røde pister, men området udfordrer også de mere øvede, som finder de stejleste pister på Mottolino-siden. Her finder I også en af Livigno’s eftertragtede snowparks, der med sine 43 rails og 25 hop, er en af Europas største. De gratis skibusser, som kører i pendulfart, forbinder de to områder Carosello og Mottolino, så din skiferie kan foregå på begge bjergsider i løbet af dagen.  

Livignos placering mellem to bjergtinder og kun en ensporet tunnel som indgang om vinteren, gør at Livigno den dag i dag er toldfrit. Det giver grobund for et stort handelscentrum, hvor I kan boltre jer i toldfri varer og spare penge på især parfume, elektronik og spiritus. Samtidig har folket i Livigno altid dyrket det meste af deres forråd selv, hvilket gør oplevelsen af den italienske madkultur helt speciel og lokal. Som andre italienere, sætter de selvfølgelig pris på gode vine, og vil du nærstudere vinområdet Valtelinas fantastiske udvalg, er der rig mulighed for det på en af de mange restauranter eller specialforretninger i byen. Livigno summer nemlig af liv, hvor du i den store bymidte og gågade finder et mekka af delikatesse-,mode- og skibutikker. Her kan du krydre din skiferie, med et strejf af byliv,som det kendes fra de større handelsbyer.

Hvis din skiferie ikke kun skal foregå på alpinski, er der midt i dalen flere muligheder for langrend. Livigno er hvert år vært for flere store langrendsløb, og den italienske by kunne være et godt alternativ for dig, der ønsker at udskifte langrendsløbet i det kolde nord, med det mere solrige Italien.  Livigno er et paradis for dig, som elsker at stå på langrend. Her findes hele 40 km præparerede langrendsløjper, og de store flade områder i disse højder giver optimale forhold for langrend. Mange internationale langrendsstjerner tager til Livigno hvert år for at træne og konkurrere. For dig der synes om at køre langrend efter mørkets frembrud, så byder Livigno på 2 km oplyste løjper.

Efter en lang dag med skiene spændt på fødderne, inviterer et utal af barer indenfor til en øl eller en lille grappa, som er italienernes pendant til vores egen snaps. Byens mange cafeer og barer giver mulighed for afterski til alle aldre, mens nattelivet kan nydes på byens diskotek, inden solen igen står højt over dalen, og det bliver tid til endnu en dag i sneen.  Hele familien kan også forkæle sig selv i det nye Aquagranda, som er et overdådigt termalbad. Her bliver alle sanserne stimuleret og plejet af de mange muligheder for wellness, som Aquagranda byder på. Livigno favner bredt, og unge som ældre vil føle sig hjemme i den charmerende italienske alpeby.


Læs mere om
Livigno

Piste-kilometer

40 km

55 km

20 km

Grupperejser til Livigno

Få konkurrencedygtige tilbud og gode priser til Livigno, når I rejser flere sammen

Vi kan tilbyde en række fordele, hvis I tager på skiferie som gruppe.

Læs mere om ski-grupperejser.

Skiløb

Børn

4/5

Begyndere

4/5

Øvede

4/5

Eksperter

3/5

Off-piste

3/5

Snowboard

5/5

Fakta

Byens højde

1.816 m

Antal lifte

33

Højeste skiløb

2.796 m

Liftkapacitet

46.000 per/t

Antal km pister

115 km

Off-piste

Ja

Længste nedfart

5 km

Fun-park

Ja

Byen

Charme

4/5

Afterski

4/5

Shopping

5/5

Spisesteder

5/5

Restpladser og afbudsrejser

I hele sæsonen har vi attraktive restpladser og afbudsrejser - også til Livigno.

Se afbudsrejser og restpladser.