Ledige stillinger hos Slopetrotter Skitours

Job hos Slopetrotter Skitours

Hvem er Slopetrotter?

Slopetrotter Skitours er et ungt og dynamisk skirejsebureau, som har en grundlæggende målsætning om at yde vores gæster en service, der er bedre end det bedste. Derfor stiller vi høje krav til vores medarbejderes evner til indlevelse og engagement. Det er nødvendigt for, at vi kan levere den service, som vores gæster forventer af os, og som vi ønsker at give dem.

Hos Slopetrotter Skitours brænder vi for uforglemmelige eventyr, der sætter gang i adrenalinen, og vi lægger stor vægt på at give vores gæster unikke oplevelser ud over det sædvanlige skiløb.

Ledige stillinger hos Slopetrotter lige nu

Lige nu har vi disse ledige stillinger til vores kontor i København:

Job i Alperne

Vi har også brug for dygtige guider på vores destinationer. Læs mere om jobbet som guide og se ledige stillinger i Alperne her.

Job hos Slopetrotter

Norsktalende ferierådgivere søges

Kunne du tænke dig at være en del af Nordens største skirejseselskab? Og brænder du for at sælge oplevelser i sneen? Så er du måske vores nye ferierådgiver.

Hos Slopetrotter Skitours har vi forrygende travlt, og vi har derfor brug for flere energiske kollegaer til vores engagerede og professionelle skandinaviske salgsteam.

I rollen som ferierådgiver vil du blive ansvarlig for at rådgive vores gæster om deres kommende skiferie og kommer til at følge gæsten fra første kontakt, og indtil hjemrejsen er gennemført.

Primære arbejdsopgaver

 • Sparring med gæsten i forhold til at finde den rette løsning, der matcher ressourcer og behov
 • Salg af rejsen
 • Rådgivning om forsikring, skiskole, skileje, adventure-produkter, etc.
 • Opfølgning på spørgsmål inden afrejse og opdatering af bookinger
 • Opfølgning efter hjemkomst

Vi leder efter ferierådgivere, der tør byde på sig selv og stræber efter at sende danskerne afsted på deres livs skiferie. Så hvis du motiveres af salg og elsker at arbejde i et miljø, hvor der er fuldt fart på i tæt samarbejde med dine kollegaer, så er dette en fantastisk mulighed for dig.

Personlige egenskaber

 • Du er energisk og drives af at opnå resultater og løfte teamet
 • Du er socialt anlagt med fremragende kommunikative evner
 • Du har stærke samarbejdsevner og lyst til at arbejde tæt sammen med dit team
 • Du er initiativrig og nysgerrig efter at finde alternative løsninger
 • Vi ser gerne, at du har et hjerte, der brænder for skisporten
 • Du har integritet og kan stå inde for dine ord
 • Du er handlekraftig og kan "make things happen"

Det er ikke et krav, at du også taler et af de øvrige skandinaviske sprog, men det vil være en stor fordel, hvis du har lidt sprogøre, med muligheden for at udvide dit eget marked. Derimod kræver vi, at du både skriver og taler dit modersmål helt flydende.

Bliv en del af Slopestar-familien

Vi kan tilbyde dig et job i et ungt og dynamisk team i hjertet af København, som lærer meget af hinanden, og forstår at blande en god social dynamik med seriøsitet.

Et arbejde hos Slopetrotter Skitours betyder, at du får medindflydelse på salgsprocesser og tiltag i et firma, der holder af nye idéer og personlighed. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på en grundløn og salgsprovision. Vi tilbyder indledningsvist tre ugers intensiv oplæring om vores destinationer, hoteller, pensioner, lejligheder, transport mm. Derudover bliver der også afviklet studieture til vores destinationer i Alperne.

En anden fordel ved jobbet som ferierådgiver hos Slopetrotter Skitours er, at arbejdet er sæsonpræget. Det vil sige, at vi har mere tid til at nyde sol og sommer, da vores højsæson ligger om vinteren, når det alligevel er mørkt og koldt udenfor. 

Vi inviterer til interviews løbende, og vi opfordrer derfor til, at du hurtigst muligt sender dit CV og en kort video ansøgning til frederik@slopetrotter.dk.

Tiltrædelsesdato: 1. juli

Vi glæder os til at høre fra dig!

Frederik Johnsen

Ferierådgiver

Tlf.: 73 70 97 76

frederik@slopetrotter.dk

Er du vores nye salgselev?

Elevuddannelsen hos Slopetrotter Skitours kan være de første skridt på vejen til noget stort, og det kan meget vel være dit startskud til en spændende karrierevej hos en af Danmarks førende skirejse selskaber. Så er du parat til at give Nordens bedste service, har du viljen, og brænder du for at være bedst, så passer du perfekt ind i Slopestar familien. Vi sørger til gengæld for, at du får en af landets bedste elevuddannelser inden for feltet kontorassistent.

Du lærer som elev hos os at rådgive samt sælge rejser til vores gæster, udarbejde tilbud og foretage beregninger. Derudover lærer du at yde service til vores gæster og at kommunikere med vores samarbejdspartnere i Alperne.

I de to år, som praktiktiden tager, vil der være 9 ugers skoleophold, som bliver afholdt på Niels Brock. I alt består skoleperioderne af 7-8 ugers fastlagt skema, samt 1-2 ugers valgfag.

Vi søger elever der tør byde på sig selv og som stræber efter at sende danskerne afsted på deres livs skiferie. Så hvis du motiveres af salg og elsker at arbejde i et miljø, hvor der er fuldt fart på i tæt samarbejde med dine kollegaer, så er dette en fantastisk mulighed for dig.

Personlige egenskaber

 • Du er energisk og drives af at opnå resultater og løfte teamet
 • Du er socialt anlagt med fremragende kommunikative evner
 • Du har stærke samarbejdsevner og lyst til at arbejde tæt sammen med dit team
 • Du er initiativrig og nysgerrig efter at finde alternative løsninger
 • Vi ser gerne, at du har et hjerte, der brænder for skisporten
 • Du har integritet og kan stå inde for dine ord
 • Du er handlekraftig og kan "make things happen"

Det er ikke et krav, at du snakker flydende svensk eller norsk, men det vil være en stor fordel, hvis du har lidt sprogøre, med muligheden for at udvide dit eget marked. Derimod kræver vi, at du skriver og taler flydende dansk.

Vi inviterer til interviews løbende, og vi opfordrer derfor til, at du hurtigst muligt sender dit CV samt ansøgning til mo@slopetrotter.com. Vi ser gerne en mindre videopræsentation af dig selv, men dette er ikke et krav.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Maja Olsen

Ferierådgiver

Tlf.: 73 709 471

mo@slopetrotter.com

Job hos Slopetrotter Skitours

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

TEST
VÆR DEN FØRSTE

Vær den første til at få:

 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her: