Familierejser-til-Alperne

Skiferier for hele familien

Tag hele familien med på skiferie

Uanset om årets skiferie til Alperne er for hele familien med forældre og børn, om I rejser flere familier sammen, om du rejser alene med børnene, om det skal være en voksentur for dig og kæresten eller om du vil afsted alene på vores solotur, så kan du finde din perfekt skirejse hos os.

Tag familien med på skiferie til Alperne til vinter og vælg mellem børnevenlige destinationer i Østrig, Italien og Frankrig. Skiområderne Passo Tonale og Livigno i Italien samt Wagrain i Østrig byder alle på masser af børnevenlige pister og familieaktiviteter. I kan også overveje at lade den næste familieskiferie gå til italienske Canazei eller østrigske Bad Gastein eller Saalbach, hvor også de større børn kan blive udfordret på pisterne.

Familie-skiferie

Aktiviteter for hele familien

Vores familiedestinationer byder ikke kun på børneaktiviteter, men har en bred vifte af arrangementer for hele familien, der er afsted på skirejsen. For de større børn kan f.eks. kælketur eller picnic i sneen være sjove aktiviteter. De varierede skiområder byder desuden på skiløb for enhver smag, så både børn og voksne kan blive udfordret. Mange steder tilbyder vi også offpiste-ture, som forældre og større børn kan nyde godt af.

I de hyggelige alpebyer kan de, der ikke vil bruge en hel dag på ski, gå ture og opleve den lokale atmosfære. På de fleste familiedestinationer er der desuden mulighed for at prøve andre aktiviteter efter dagens skiløb. Det kunne eksempelvis være en tur i svømmehal, på skøjtebane eller i wellnesscenter.

Skiferie familie

På ski i vinterferien

I skolernes vinterferie i uge 7-8 er der mange familier, der er afsted på skiferie samtidig. I disse uger tilbyder Slopetrotter Skitours derfor endnu flere familievenlige arrangementer på destinationerne. Det kunne f.eks. være skattejagt i sneen, børnepistevisning og andre sjove aktiviteter for børnene.

Du kan også læse mere om skiferie i skolernes vinterferie her.

Børneskiskole på skiferien

Slopetrotter Skitours tilbyder børneskiskole på alle vores familiedestinationer. Alle skiskolerne har kompetente og dygtige skilærere, som lever og ånder for deres job. På mange af vores familiedestinationer tilbyder vi skandinaviske skilærere, bl.a. i Wagrain og Passo Tonale. På de destinationer, hvor der ikke er skandinaviske skiinstruktører, vil undervisningen foregå på tysk/fransk/italiensk og engelsk. Selvom man ikke taler det samme sprog, skal man ikke bekymre sig om læringen – på ski er det ofte det visuelle, der er afgørende. Generelt er startalderen for børneskiskole 4 år. På de fleste destinationer sørger skiskolen for frokost til børnene på skiskolen.

Læs mere om skiskole og undervisning på skiferien.

Familieferie-ski-Alperne

Billig skiferie med børn

Endnu en grund til, at vores familiedestinationer er yderst attraktive, er, at der de fleste steder er gode børnerabatter på både liftkortet og hotelovernatningen. Nedenfor kan du se nogle af de indkvarteringmuligheder, som vi anbefaler til børnefamilier.

Få et tilbud for hele familien

Find inspiration blandt de familievenlige skirejser nedenfor, eller ring til os på 70 225 285, så vi kan tage en snak om netop jeres ønsker til skiferien. Du er også velkommen til at skrive en mail til slopetrotter@slopetrotter.dk eller udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig med et tilbud på din næste familieskiferie.

Få et personligt tilbud!

Casa Eydallin

To hyggelige og godt beliggende lejligheder.   Vis på kort

Vores vurdering 3,5 / 5
Casa Eydallin
Lejlighed (pension: ingen)
Afstande til
Liften
150 m
Pisten
150 m
Centrum
0 m

Apartment Pierramenta

En hyggelig lejlighed med masser af muligheder.   Vis på kort

Vores vurdering 3,5 / 5
Apartment Pierramenta
Lejlighed (pension: ingen)
Afstande til
Liften
350 m
Pisten
350 m
Centrum
50 m

Borgo Vecchio

  Vis på kort

Vores vurdering 3 / 5
Borgo Vecchio
Lejlighed (pension: ingen)
Afstande til
Liften
300 m
Pisten
300 m
Centrum
100 m

Casa Assietta

  Vis på kort

Vores vurdering 2 / 5
Casa Assietta
Lejlighed (pension: ingen)
Afstande til
Liften
250 m
Pisten
250 m
Centrum
0 m

Residence Miramonti

  Vis på kort

Vores vurdering 3 / 5
Residence Miramonti
Lejlighed (pension: ingen)
Afstande til
Liften
150 m
Pisten
150 m
Centrum
150 m

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 • DK-7100 Vejle Sjælland: Nørre Voldgade 90 • DK-1358 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

TEST
Lad os hjælpe dig med skiferien

Lad os hjælpe dig med skiferien

Udfyld dine ønsker og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte skiferie...

Det tager kun et minut, så gør vi resten af arbejdet.