Kør selv, så bestemmer I selv farten

Kør selv på skiferie

Er I mere til at nyde turen sydpå i eget tempo, så kan I vælge at køre i egen bil. Der er flere fordele ved at køre selv på skiferie, I får gode kør-selv-rabatter og I bestemmer selv tempoet. Så er I sikret en god start på jeres skiferie.

Billigt og uafhængigt med bil

Prisen på jeres skiferie i bil er altså betydeligt billigere end med bus eller fly, og når I kører selv på skiferie kan I også nyde godt af fordelene ved at have bilen i Alperne. Går jeres skiferie fx til et skiområde, der ikke er sammenhængende, kan I køre rundt, som det passer jer, og I er ikke afhængig af skibusser og anden transport end jeres egen medbragte.

Kørselsvejledninger

Når I kører selv på skiferie, sørger vi selvfølgelig for fyldestgørende kørselsvejledninger, samt kontaktinformation til guide og andet relevant materiale i forbindelse med turen i bil ned til Alperne. Når I er ved at være fremme på destinationen, kontakter I guiden, som hjælper jer med at chekke ind og give jer alt den information, I får brug for under jeres skiferie.

I får tilsendt kørselsvejledning senest 8 dage før afrejse.

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 • DK-7100 Vejle Sjælland: Lergravsvej 53 • DK-2300 København S

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du være med i Slopetrotters e-mail klub?

 

Har du lyst til at være den første til at modtage de billigste tilbud?

Og få ski-nyheder, info om nye destinationer og ikke mindst god viden og tips til din skiferie - direkte i din indbakke?

Vi lover ikke at spamme dig, og du kan til enhver tid framelde dig igen.